Şimdi Ara

700 ile 900 tl arası akıllı...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,bütçem başlıktaki gibi ve sizlerden bu fiyat aralığında alınabilecek en komple cihaz tavsilerinizi bekliyorum.
    Aslında aklımda gmd-moto G var fakat gmd'nin şikayetlerini duyunca insan soğuyor tabi; moto G ' de ise hem kamerası hem de kablosuz internet bağlantısı oldukça zayıf olduğu için ona da biraz mesafeli oluyor insan. GMD 2'yi beklemekten de artık yoruldum...acaba hangi cihazlara yönelmeliyim?

• beklemeye gerek yok

moto g

o fiyat aralığında süper kamera olmaz.
  • O fiyata kesinlikle htc windows phone 8x yada android istersen xperia sp almalısın.İkiside süper cihazlar.Uzun kullanımmı istiyosun,oyun çok oynarmısın kamera ne kadar önemli,şarj nasıl olmalı daha net bilgi verirsen kesin bilgi verebiliriz
  • hayır çok oyun oynamam fakat xperia sp fiyat olarak verdiğim aralıkda değil sanırsam.şarj ve kamera tabiki herkes gibi benim de beklentim.
  • 700 800 tllik bir android telefon almani onermem android alicaksan çok para verirsen anca memnun kalirsin .. Butcende çok olmadigi için lumia serisine bakmani öneririm L.920 onerimdir pişman olmazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Xperia Sp
    2-Xperia L
    3-Moto G

• quote:

Orijinalden alıntı: Frolding

1-Xperia Sp
    2-Xperia L
    3-Moto G

1.Htc 8x veya Lumia 920
    2.Xperia Sp
    3.Moto G

Oyun oynamıcam diyor adam.Stabil ve hızlı bi sistem olan wp8 kullanmak daha mantıklı değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL ye saat önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wp8x güzel bir cihaz , eksiği 16 gb ve sd kart desteği yok. 10 gb hafıza yeter dersen pişman olmazsın
  • xperıa sp 900 altında sarjdan kasa kalıtesıne,saglamlıktan,gpuya ve cpuya en mantıklı cozumdur,moto g den falanda ustundur donanımı.
     700 ile 900 tl arası akıllı... 700 ile 900 tl arası akıllı...

• walla distribütör garantisiz olanlardan bahsediyorsanız 900'un altında fakat siz de takdir edersiniz ki garanti önemli...
  • S4 mini gayet uygun. Galaxy S4 Mini
  • Xperia Sp > Moto G,Para varsa Sp.

• SP tabiki. Her konuda mutlu eder.
  • tabiki sp

• sp
  • Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler ama nedense aklım lumia 925 ' e takıldı şuan ist.biliş.de 980 tl civarında...ne dersiniz acaba?
  • mağazası dışında ufak tefek sorunları var ama onların çoğu 8.1 güncellemesi ile giderilecek telefonu yakından gördüm çok şık bir telefon kamerası çok iyi sağlam bir yapısı var bence tek sorunu marketi oyunla çok işniz yoksa o da yeterli gelecektir
  • Note 2 satıyorum. Düşünürsen pm at

• İyiki bir inceleme videosunda wi-fisi güçsüz dediler alakası yok sürekli modern combat 4 oynuyorum internetten daha bir kere düştüğünü görmedim internetten eski telefonum galaxy ace 2nin wi-fisi çekmiyordu evde bazı noktalarda bu telefon çekiyor kamerasıda ilk başta kötüydü 4.4.2 moto x kamera özellikleri kazandı şimdi gayet iyi çekiyor 5.0 mpye göre her türlü bu fiyata moto g alınır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.