Şimdi Ara

700 Tl Blackberry z10 alinir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodefonedan kamupanya dahilinde sifiri suan 700 tl..Bu fiyata suan piyasanin en iyisi discovery ama ayni fiyata blacberrynin malzeme kalitesi diger ozellikleri daha iyi...Tek sorun acaba blackberry os nasil bir sistem kullananlar memnun mu acaba? Fiyati cok uygun gibi tavsiye edermisiniz bu telefonu...

• Alınır Discovery'den daha iyi ve android uygulamalarını da çalıştırıyor.
  • Alınmaz 680 e Lumia 720 al.
  • eren..34 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye etmemenizin sebebi nedir..kronik sorunu filan mi var yada isletim sisteminden dolayi mi
  • m@spir M kullanıcısına yanıt
    İşletim sisteminden dolayı tabii ki.

Sokağa çık 30 insandan bir tanesinde zor görürsün . Eski birde
  • Kesinlikle alinir. Android Uyg. calistiriyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

İşletim sisteminden dolayı tabii ki.

Sokağa çık 30 insandan bir tanesinde zor görürsün . Eski birde
    Alınmaz.O fiyata xperia l alınabilir.750 tl civarı.Kesinlikle daha iyidir.motorola moto g alabilirsiniz iyi performans alırsınız.800 tl klisada.wordl ile 100 tl puan ve 700 tlye geliyo.O kadar çıkamam dersen Lumia 525 idealdir.Androidde ise motorola moto g çok iyidir.huawei p 6 alın.ama kesinlikle onu almayın.eski bir cihaz.pek verim almazsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 5 KUTULU 1000 LİRA !!
    11 yıl önce açıldı
    1000 TL ye android telefon
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z10 2013 ilk çeyrekte cikmis bir telefon o yuzden pek eski bir telefon sayilmaz..2gb ram ips 720p 4.2" ekran donanim olarak gayet iyi.. Zaten oyunla pek isim olmaz..birde ekran boyutu ideal benim icin..Ama isletim sistemini hic karsilasmadim orada aklima takiliyor.. bataryasi birgunu ancak cikariyor heralde yonden sikintili..En iyisi gidip magazada incelemek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@spir

Z10 2013 ilk çeyrekte cikmis bir telefon o yuzden pek eski bir telefon sayilmaz..2gb ram ips 720p 4.2" ekran donanim olarak gayet iyi.. Zaten oyunla pek isim olmaz..birde ekran boyutu ideal benim icin..Ama isletim sistemini hic karsilasmadim orada aklima takiliyor.. bataryasi birgunu ancak cikariyor heralde yonden sikintili..En iyisi gidip magazada incelemek gibi
    Her konuya gelip "çöp bu, sen en iyisi lumia 720 al" diyen arkadaş da uğramış, dikkate alma

Bu arada z10 bence çok odun duruyor, çerçeve çok kalın. Android uygulamalarını çalıştırsa da gerçeği gibi olacağını sanmıyorum. Acelen yoksa yeni telefonları bekle.

• thestell kullanıcısına yanıt
    Fiyati cok uygun yeni telefonlar gelse 700 liraya 2 gb ramli 720p ekranli bir telefon vermezler..uygulama olarak oyun oynamam pek whatsapp gibi temel uygulamalar olsun yeter..tarayici performansida fena degil incelemelerde..
    Ama dediginiz gibi tasarimi cok iyi degil
  • quote:

Fiyati cok uygun yeni telefonlar gelse 700 liraya 2 gb ramli 720p ekranli bir telefon vermezler..uygulama olarak oyun oynamam pek whatsapp gibi temel uygulamalar olsun yeter..tarayici performansida fena degil incelemelerde..
    Ama dediginiz gibi tasarimi cok iyi degil

İyi de 2 gb ramı falan niye istiyorsun oyun oynamayacaksan? Lumia 525 gibi ucuz bi telefon al sana her türlü yeter.
    BU forum böyle herkes kendi kullandığını öneriyor ...

Biri sürekli Nokia öneriyor diğeride sürekli Sony ... .

adam gibi 3-4 model önerinde alacak kişi kendi elesin.
  • quote:

Alınmaz 680 e Lumia 720 al.

Seni wp forumunda da görüyorum. Çok acele cevap veriyorsun. Bu konuda dikkatli ol.

Soruya gelecek olursak BB10 ve Z10 mükemmel uyumlular. Z10 da multitasking mükemmel. Klavye ve browser en iyilerden. Artık Android uygulamaları da kurulabiliyor. E birde Blackberry Hub ve en gelişmiş BBM var. Böyle bir telefon 700 lira iken başkalarına bakmayın derim. Discovery falan hikaye.
    Uygulamalar arasi geciste ram onemli sonucta.. Internette bircok sekme acinca digerlenrinin kapanmamasi arayuzun yavaslamasi icin..oyun oynamayacagim ama sonucta biri blacberrynin amiral gemisiydi 525 ise nokianin en dusuk modeli..
  • quote:

Uygulamalar arasi geciste ram onemli sonucta.. Internette bircok sekme acinca digerlenrinin kapanmamasi arayuzun yavaslamasi icin..oyun oynamayacagim ama sonucta biri blacberrynin amiral gemisiydi 525 ise nokianin en dusuk modeli..
    Alınır bence
  • emrecan21 E kullanıcısına yanıt
    Ne alaka şimdi acele cevap vermek ?

Herkes burada kendi fikrini söylüyor ve herkes başkasının fikrine saygı duyuyor. Sende kendi fikrini yaz biz öyle tartışalım. Böyle üstün olduğunu mu sanıyorsun ? Yanılıyorsun. Daha çok yaş seviyen belli oluyor. (15-16)
  • quote:

Herkes burada kendi fikrini söylüyor ve herkes başkasının fikrine saygı duyuyor. Sende kendi fikrini yaz biz öyle tartışalım. Böyle üstün olduğunu mu sanıyorsun ? Yanılıyorsun. Daha çok yaş seviyen belli oluyor. (15-16)

Amacım seni uyarmaktı fakat sen bunu laf sokmak olarak anlıyorsun ve buna karşılık veriyorsun. Bu durumda senin zeka seviyen belli oluyor, hemde fazlasıyla.
  • quote:

Tavsiye forumu burasi fanboyluk yapilmaz. Daha telefonu gornemissindir bos bos yorum yapiyorsun. Sp alma OneS al diyen adamdan ne beklenir ki zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

Tavsiye forumu burasi fanboyluk yapilmaz. Daha telefonu gornemissindir bos bos yorum yapiyorsun. Sp alma OneS al diyen adamdan ne beklenir ki zaten.

Alıntıları Göster
    birader manyak mısınız z10 diyoruz yahu fıstık gibi işletim sistemi var siz daha Discovery, Xperia L, Lumia 720 falan diyorsunuz yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim ya hangisinde BB10 daki multitasking ve tarayıcı performansı kullanılabilirliği var saçma sapan popüler delisi olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 15 Mart 2014; 0:49:05 >

• "Fikrim" kuzenimde z10 var kırmızısı. Malzemesi sanırım sadece kırmızıda berbat. Bildigin samsung plastiği. Siyah beyazını bilmem. Hem cok hızlı. Apk kurulabiliyor. SMS mesajlara önem veriyorsanız da tavsiye ederim. Ayrıca telefon iş/eğlence diye ikiye ayrılıyor. Klavyesi belki alisamadigimdan iPhone kadar rahat gelmedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.