Şimdi Ara

700 TL bütçem var fakat kararsızım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler, 5 yıldır LG ev sinema sistemi kullanıyordum, arkadaşım spor salonu açtı ona hediye ettim bende.
    Full HD televizyonum var, eski kullandığım sistemde HDMI çıkışım olmadığından doğru düzgün kullanamıyordum.
    Ne alacağım konusunda hiçbir fikrim yok, 700 TL bütçem var, ağırlık olarak müzik dinleyeceğim, film izleyeceğim.
    Varsa tavsiyeleriniz şimdiden teşekkür ederim.

• merhabalar elimde LG HB906TAW Ev Sinema Sistemi kapalı kutu seklinde lg türkiye garantili şekilde bulunmaktadır eğer ilgilenirseniz iletişime geçebilirsiniz.
  • kesinlikle hifi sistemlere yönelin 1000 tlyi aşarsınız ama kesinlikle buna değerdir. ev sinema paketlerini oldum olası sevmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

kesinlikle hifi sistemlere yönelin 1000 tlyi aşarsınız ama kesinlikle buna değerdir. ev sinema paketlerini oldum olası sevmem.

Önerebileceğiniz bütçe dostu bir paket varmı?
  • Hifi sistemlerde çok pahalı zaten forumda konusulan rakamlar almıs basını gıtmıs ve ayrıca kımsenınde kımseye yol gosterıp yardım ettıgı yok
  • Zamanında bende sormuştum ucuz yollu nasıl olur diye ama cvb alamamıştım.

Pioneer VSX-520 ile goldmaster nasıl olur iyi kötü idare edermi diye 590+575 fiyatları 1165 kargo falan 1200 tl
     700 TL bütçem var fakat kararsızım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.