Bildirim
700 tl cihaz tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam cccam cazibesini yitiriyor gibi . Digitürk belgeseller artık çözülemiyor .. 3-4 yıldır zaten digitürk veya diğer platform spor kanalları çözülemiyor.
Thor ve hotbird için 2 çanak daha kurarak toplam 5 türkçe belgesel kanal cccam cliline satın alınarak izleniyor .
Bu uydularda ingilizce belgesellerde var ama ne zamana kadar belli değil . çözülen kanallar criptoworks denilen şifreleme sistemi . Bunlar irtedo gibi bir şifre sitemine geçtiği an cccam ile çözülecek tek bir kanal kalmaz.
Dreambox . VU+ Android her ne varsa alayı çöp olur .
Benim tavsiyem CI modullü bir cihaz alman .
IPTV gelince spor kanalı illegal falan düşünüyorsan rezil görüntü sürekli kopmalar ne ararsan var fıtık olursun .
Dreambox kullandığı Broadcom ve Fortis tabanlı STi işlemcili Uydu alıcıları övülüyor .
Turkey forumda STi işlemcili Openbox sx6 dan bahsedilmiş. Oldukça üst düzey . Türkiyede yok .
Yurtdışından getirirsen sanırım 160EUR gibi mal oluyor .
Bende alt model STi işlemcili Octagon 1018 var .beş sene önceki model .
Tek sorunu 65 watt elektrik harcaması ..
Oldukça memnunum 55 inch TV de süper neticesi var .
Openbox sx6 Turkey forum diğer linux bölümünde bir incele aklına takılanları sor .
Bu cihazı seneye borçlar biterse ve düşük güç harcaması varsa bende düşünüyorum .
-
Belgesel izleyeceksen
Thor1w kapsama alanindaysan
Powervu açan bir cihaz al
Dm7080
Next machina
Veya enigma2 cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
700 tl cihaz için bütçe ayırabiliyor isen bence tvbu al dreambox ile uğraşmaya değmez. 700 tl ile iş bitmiyor serverde alacaksın sana yaklaşık bin lirayamal olacak ben olsam almam
quote:
Orijinalden alıntı: ordulumusa52
700 tl'ye kadar önümüzdeki de ki 5 yıl boyunca sorunsuz kullanacağım bir cihaz arıyorum. Ccam, iptv ve günümüz teknolojik gelişmelere cevap verecek bir cihaz kararsız kaldım. Bilen arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var?
selam aradıgın cıhaz
formuler f3 dir bradcom ıslemcılıdır turkıyedekı modullerle uyumlu
seyırturk turk vod ve farklı teamlerın portalları ıle fılm dızı YABANCI spor muzık,cızgı fılm,yerel kanal ,yetıskın kanalları
canaga gerek kalmadan BEDAVA ızlenıyor
1080 p ızledıgın fılme anında altyazı eklıyebılırsın
ayrıca 10000 e yakın bedava ıptv ızlenıyor sınır yok ıstedıgın kadar ekle
ve cıhaz omru boyunca fırmadan bagımsız yazılım backupları kanal lıstesı key vs bulabılırsın ..
cıhaza hazır uygulama ve kanal lıstesı yuklu backupı flash ıle
1 dkda yukluyebılırsın ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 27 Aralık 2015; 16:46:41 >
-
Olaya baya hakimsin kardeş :)
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Zahmet edip yazmışsınız, geç yazdığım için kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin.
Üç cihaz arasında kaldım. "Dreambox 820, Atlanta Smart g5 ve Formuler F3"
Önümüz de ki beş yıl kullanacağım bir cihaz aradığım için acele bir karar vermek istemiyorum.
Gerek yazılım desteği, gerek kullanış ve kanal geçişleri açısından hangisi daha iyi bir cihazdır?
Deneyen, kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X