Şimdi Ara

700 tl galaxy s4 dubai malı yardım arkadaşlar....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bu galaxy s4 dubai malı telefon cok yaygın dolaşıyor piyasada sizce nasıl kullanan varmı alınabilir mi ? 700 tl fiyat çekmişler telefoncuda denedim kullandım donma yok androit tabanlı uygulamaların hepsini çalıştırıyor birsürü program yüklemiş adam hiç bir sıkıntı gözükmüyor kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

örnek bir site
    http://dubaisamsung.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byleonine -- 26 Ağustos 2013; 21:17:29 >

• Gm discovery al kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

Gm discovery al kardes

nasıl bu cihaz kullanıyomusun memnunmusun bu s 4 de cok cazip 2 yıl garanti veriyor adam kafa karışık tabi karar veremiyorum ?
  • "1.5 gb islemci" www.dubaisamsung.com şeyinden element uydurmak bu olsa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: byleonine

quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

Gm discovery al kardes

nasıl bu cihaz kullanıyomusun memnunmusun bu s 4 de cok cazip 2 yıl garanti veriyor adam kafa karışık tabi karar veremiyorum ?

kullanmıyorum ama forumda bayağı bir kullanıcısı var ayrıca discovery nin de 2 yıl garantisi var
  • teşekkürler yorumlar için arkadaşlar general mobile nin videolarını vs izledim gerçekten s3 kadar var izlemenizi tavsiye ederim
    http://www.youtube.com/watch?v=xSxoLhvbt9s
  • iki yıl garantiyi kim veriomuş aga... 2 yıl garanti ciddi ise alınır :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

"1.5 gb islemci" www.dubaisamsung.com şeyinden element uydurmak bu olsa gerek.

Bunu yazacaktım peh.
  • ewet arkadaşlar gm discovery marka telefonu aldım 3 gün oldu düşünenlere tavsiye ederim gerçekten mükemmel özellikle mavi rengini aldım. bugün işe geldiğimde tamıtamına 8 kişi telefonu sordu. 2 sine sipariş verdik. teşekkür ediyorm yorumlarınız için
  • 1.5 gb işlemcide iyiymiş keşke onu alsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

1.5 gb işlemcide iyiymiş keşke onu alsaydın

cok beğendiysen kendin alabilirsin kardeşim
  • Doğru tercih kesinlikle bende ya discovery yada 4x hd önerecektim.
  • bulaşma bence discovery falan al
  • byleonine B kullanıcısına yanıt
    hayır iyi degil ben vanda bir çok yere sordum 250 tl ye veren bile var adam bana 12 taksite verecekti gittigimizde ellerinde kalmamıştı allaha şükür neden diye soracaksan ben vanda biraz geçdim bilgi aldım telefoncu arkadaşlarım da bataryası çabuk bitiyo imili çabuk kayboluyo alma derim sa yani çok fena kazık yersin @byleonine
  • verilen videoda gm discovery zoraki iyi gösterilmeye çalışılmış,bebeler sürekli fail oluyor.s3 ün ekran ışığı sonuna kadar kısık,videonun en başlarında görülüyor,ince diyip duruyor bence kalınlık farkı yok,ilk açılışta gm çuvalladı,reaksiyon vermedi.Hatta abartıp bunun s4 ten iyi olduğunu söyleyenler bile çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

"1.5 gb islemci" www.dubaisamsung.com şeyinden element uydurmak bu olsa gerek.

Bu da ne kadar cahil olduklarına kanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.