Şimdi Ara

700 tl HangiTablet pc alınmalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 600-700 tl civarlarında tablet arıyorum. fotoğrafçı olduğumdan ötürü benim için birinci tercih ekranının fotoğraf gösterim kalitesi. tabi birde boyut ufak olursa çok daha iyi olur. onun haricinde ki özellikleri bariz bir eksisi yoksa makul görülebilir. Şimdiye kadar exper easy pad ve samsung tab modalini bire bir görebildim sadece antalyada olduğum için. exper modelin iyi hoş güzel ama içime sinmedi ekranı ve boyutu büyük. Samsungun ise o parayı haketmiyeceğini düşünüyorum ve benim ihtiyacım olmayan kamera kalitesi telefon özelliği fiyatı boşa arttırmış. internetten baktıklarımdan da archos 70 modeli ilgimi çekti ama onuda göremediğimden yada kullanan birisiyle konuşamadığımdan açıkçası almaya yanaşamıyorum pek. birde 800x480 piksellik ekranı kafa karıştırıcı. Sizlerden yardım bekliyorum. eğer parasının hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorsanız 800-900 tl ye kadar çıkabilirim. archos 9 seriside aklımı çeliyor açıkçası bu konuda ama değer mi bilemedim 70 serisini almak varken. şimdiden çok teşekkür ederim ilgilenecek olanlara. iyi günler dilerim

• bence cihaz Türkiye'den alınacaksa en iyi seçim o fiyata Exper EasyPad olur
  • türkiye dışından alma imkanım olsa ne önerirdiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.