Şimdi Ara

700 TL Oyun Amaçlı PC Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar,biliyorum bütçe bayağı küçük ama sadece kasa olmak suretiyle 700 tl ile toplanabilecek en iyi oyun sistemini yazar mısınız? dvd sürücü de var elimde.sadece kasa içi ve kasa tavsiyelerinizi lütfen paylaşın.beklentim fifa 11,pes 2011,call of duty 7 gibi oyunları en yüksek ayarlarda olmasa bile sıkıntısız oynayabilmek.700 tlyi geçmezse sevinirim.bir de Bodrum'da oturduğum için elden alma şansım çok az.Sadece bir kaç gün İzmir'de kalacağım.İzmir'de elden alabilirsem iyi olur.Taksit yapabilecek bir yerden.Şimdiden sağolun.

• Arkadaşlar tavsiyeniz yok mu?Lütfen yakında alınacak.Tek umudum sizsiniz.
  • Hocam 700 liraya imkansız gibi birşey oyun kasası toplamak..

AMD Athlon II X2 245 AM3 2.9 GHz, 2 MB, BOX İşlemci
    GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AMD 785G, DDR3, PCIExp 16X, Socket 938 AM3, ATI HD4200
    A-DATA 2 GB DDR3 1333 MHZ RAM
    SEAGATE 320 GB HDD SATA II NCQ 16 MB 7200 rpm
    ASUS EAH4670, 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, HDTV uyumlu, Direct X10, DDR3, 128 bit, 750/2000
    THERMALTAKE SopranoRS 101 Siyah VG75021W2E 500W PSU

Örnek olarak şöyle bi sistem yazayım. Bunun bile fiyatı 838,98 TL. Dediğiniz oyunları oynatır mı? Oynatır.. Fakat çok fazla bir performans beklemeyin..
  • 700 tlenin yetersiz olduğunu biliyorum ama daha da artıramam.sistem için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drawingmaster

700 tlenin yetersiz olduğunu biliyorum ama daha da artıramam.sistem için çok teşekkürler.

O zaman ikinci ele yönelmenizi tavsiye ederim. Belki bunu da biliyorsunuzdur ama yine de hatırlatayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.