Bildirim
700 tl ye en iyi alınabilicek telefonu tavsiye edermisiniz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lenovo P70 yada lg G4C bakın,cunku 4s coktan mıadını doldurdu. -
meizu m2 note şu an 730 tl goldda. enpara ile 50 tl indirimli. daha iyisi yok o fiyata
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
lenovo P70 yada lg G4C bakın,cunku 4s coktan mıadını doldurdu.
Ya guncellemeye felan takılmıyor o fiyata performansı yuksek olsun diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: seft35
meizu m2 note şu an 730 tl goldda. enpara ile 50 tl indirimli. daha iyisi yok o fiyata
Meizu nun garantisi felan nasıldır daha sonradan pişman edermi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kadirato
quote:
Orijinalden alıntı: seft35
Meizu nun garantisi felan nasıldır daha sonradan pişman edermi
turkiyede her firmanin servisi cop :) meizu yeni ve ilgili bir firma diye biliyorum digerlerinden daha fazla uzmez
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtiçi Kayıtlı iphone 4 ve S serisindne Hatta 5 e bile kafa tutabilecek özellikte Lenovo K3 Notehttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lenovo-k3-note-k50-t5-5%2C5-inch-sifir-telefon-250508110/detay -
quote:
Beyler arkadasıma telefon alıcaz 700 tl si var iphone 4s tavsiye ettim ben sizce androitten felan bu fiyata onu memnun edebilicek telefon onerirmisiniz
Kendim şu an iPhone 4 kullanıyorum. 4s ile ahım şahım farkları yok açıkcası, bir arkadaşın dediği gibi miadını doldurdu. Şu saatten sonra 700 verip bunu alacağına Samsunglardan S3 Neo, Grand neo ya da bulursa Grand 2 alabilir. General Mobile'ı çok övüyorlar ama firması telefona sahip çıkan bir firma değil kendim Discovery kullandım 1 gün sonra geri iade ettim şarjları vs gerçekten dayanıksız ya da benim kullandığım öyle denk geldi. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Crauls
lenovo P70 yada lg G4C bakın,cunku 4s coktan mıadını doldurdu.
Ya guncellemeye felan takılmıyor o fiyata performansı yuksek olsun diyor
eger 4s sızın gozunuzde performansı yuksek bır cıhazsa bırsey dıyemem tercıh sızın,ama ben para vermezdım bu satten sonra 4s ' e. -
gm 4g alın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X