Şimdi Ara

700 TL'ye Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    700 tl civarı telefon bakıyorum. Samsung Galaxy S3 Mini uygun diye düşünüyorum ama sizin de fikrinizi almak istedim.
    Normalde araştırmadan telefon alırım, bu kez biraz araştırmak istiyorum. Samsung Galaxy S3 Mini kullanıcıları telefonun şarjının çok çabuk bittiğini söylüyor. Aramızda kullanan ya da kullanmış olan varsa bu konuda bilgi verebilir mi? Bir de telefonun hafızası 8 GB'mış. Facebook, twitter, whatsapp, instagram, foursquare ve bir kaçta oyun yüklesem 8 GB depolama alanı bana yeter mi? Telefon iyi, sorunsuz bir telefon mu? Yoksa 700 tl civarlarında başka telefon önerileriniz var mı?

• Moto G al. Alan herkes cok memnun. S3 mini cöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

Moto G al. Alan herkes cok memnun. S3 mini cöp

Teşekkürler de s3 mini niye çöp? Bir de samsungun bana servisi yakın... Motorolanın yorumlarında Istanbul'da servis olmadığını, Ankara'ya yolladıklarını belirtmişler. Dediğiniz telefonu ilk defa duydum ve kullanımı benim için zor da olabilir. Samsung alsam karda olmaz mıyım? Kasma vb. falan mı yapıyor da çöp dediniz?
  • hangisiacaba kullanıcısına yanıt
    S3 mini kasar. Guncelleme almaz. Moto g nin guncellemesini direk google veriyor. Ilk guncellemeleri her cihazdan once nexus gibi moto g alir. Arada daglar kadar fark var iki cihaz arasinda. S3 mini nin ederi en fazla 450-500 tl. Verilen parayi haketmiyor. Moto g oyle degil. Garantiye gelince moto g nin garantisini telpa kvk ya da genpa verir. Artik motorola eskisi gibi kiytirik degil.

• quote:

S3 mini kasar. Guncelleme almaz. Moto g nin guncellemesini direk google veriyor. Ilk guncellemeleri her cihazdan once nexus gibi moto g alir. Arada daglar kadar fark var iki cihaz arasinda. S3 mini nin ederi en fazla 450-500 tl. Verilen parayi haketmiyor. Moto g oyle degil. Garantiye gelince moto g nin garantisini telpa kvk ya da genpa verir. Artik motorola eskisi gibi kiytirik degil.

Tamam, bakarım ama beyaz rengini bulamadım internette sanırım yok, ya da ben mi bulamadım? 700 TL civarına başka önerebileceğiniz telefon varsa önerinizi alabilirim memnuniyetle. General Mobile Discovery nasıl?
  • Moto G al, s3 mini neymiş o dediğin uygulamaları yükleyemeden kasmaya başlar o telefon
    Fena degil lakin yaygin sorunlari var cihazin. Ekran ips deniyor tft cikiyor. Sarj soketi bozuluyor. Yetmezmis gibi kullanici hatasi denip 50 lira istiyor servis. Bir sure sonra ekranda beyazlasma oluyor. Bunlar cok yaygin sorunlari. Tek onerim moto g dir. Surekli guncel bir cihaz olarak kalacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Fena degil lakin yaygin sorunlari var cihazin. Ekran ips deniyor tft cikiyor. Sarj soketi bozuluyor. Yetmezmis gibi kullanici hatasi denip 50 lira istiyor servis. Bir sure sonra ekranda beyazlasma oluyor. Bunlar cok yaygin sorunlari. Tek onerim moto g dir. Surekli guncel bir cihaz olarak kalacak

Bir sorum daha olacak güncellemeden falan hiç anlamam. Telefonu aldığımda android sürümü kaç oluyor? Bir de şarj konusunda bilginiz varsa verir misiniz?
  • S3 mini 4.1.2 ile geliyor moto g 4.4.2 ile. Moto g nin sarji daha cok gunu cikartir.

• quote:

S3 mini 4.1.2 ile geliyor moto g 4.4.2 ile. Moto g nin sarji daha cok gunu cikartir.

Peki. Çok teşekkürler. Biraz fazla soru soruyorum galiba meraktan ama eğer samsung alsam yani 4.1.2 olsa sürüm ve güncellenmezse subway surfers gibi oyunları yükleyebilir miyim? Yoksa en son sürüm olan 4.4.2 mi lazım? Android sürümü 2.3.4 olan telefonlar kullandım dediğim oyun vb. yüklenmiyordu.
    Bahsetttginiz oyunu acar fakat ilerde acmaz. Burada onemli olan daha guncel bir yazilima sahip cihaza sahip olmak. Performans olarakta kasmaz. S3 miniyi ikiye katlar desem yeridir. Ilerde 2.3.6daki yasadoginiz olay 4.1.2 de basiniza gelebilir.

• Huaewei g700 al hocam.

• Moto g

• Guncelleme alacak diyen arkadaslari kaale almayin cunku google motorolayi satti.. motorola her zaman guzel teller uretir ancak destegi hep bir bicak gibi kesilir.. su an yanlis bilmiyorsam lenovonun elinde.. ilerde parca ve servis konusunda basinizi agritir moto g.. ama hakediyor mu parasini, sonuna kadar ;)

bu onemli degilse moto g hic dusunulmeden alinir..
    onemliyse samsung galaxy win i tavsiye ederim..

• S3 Mini'ye o kadar para vermek çok saçma.Motorola Moto G tek geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

Guncelleme alacak diyen arkadaslari kaale almayin cunku google motorolayi satti.. motorola her zaman guzel teller uretir ancak destegi hep bir bicak gibi kesilir.. su an yanlis bilmiyorsam lenovonun elinde.. ilerde parca ve servis konusunda basinizi agritir moto g.. ama hakediyor mu parasini, sonuna kadar ;)

bu onemli degilse moto g hic dusunulmeden alinir..
    onemliyse samsung galaxy win i tavsiye ederim..

Bu nedenden dolayı samsung mu bakayım diyorsunuz? Moto g dışında s3 minide sürekli güncelleme yapamıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Huaewei g700 al hocam.

Ne malı biliyor musunuz? Sorunlarında servise gönderirken sorun yaşanıyor mu?
  • Moto G yada xperıa L ıkısıde s3mınıden cko daha cazıp ve mantıklı cıhazlardır.
  • Orijinalden alıntı: hangisiacaba

Orijinalden alıntı: stevejones

Moto G yada xperıa L ıkısıde s3mınıden cko daha cazıp ve mantıklı cıhazlardır.
    Aslında xperia l'yi dün biraz araştırmıştım. Xperia L'nin kullanımı ve şarj ömrü nasıl biliyor musunuz?
  • T50 ye de bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.