Şimdi Ara

700 TL'ye Öneri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Moto g ve gm discovery :)

T50 önerir misiniz? Ya da xperia L?
  • Xperi l yi bilmiyorum ama turkcell t 50 kesinlikle tavsiye ederim tek sorunu hafiza :( ve guncelleme bunlardan beklentin yoksa kesinlikle t50 al gercekten kaliteli telefon

Fanboy demeyin gmd kullaniyorum :)

• quote:

Xperi l yi bilmiyorum ama turkcell t 50 kesinlikle tavsiye ederim tek sorunu hafiza :( ve guncelleme bunlardan beklentin yoksa kesinlikle t50 al gercekten kaliteli telefon

Fanboy demeyin gmd kullaniyorum :)

Hafıza derken? 8 GB hafıza yeter sorun değil o da güncelleme zaten son sürüm değil mi? Bir de çok büyük değil değil mi? Okula falan götürülür ben en çok s3 mini büyüklüğünde bir şeyler arıyorum.
  • hangisiacaba kullanıcısına yanıt
    T50 biraz buyuk 5 inc 1-2 gune alisirsiniz surun 4.2.2 olmasi lazim tam emin degilim :)

• quote:

T50 biraz buyuk 5 inc 1-2 gune alisirsiniz surun 4.2.2 olmasi lazim tam emin degilim :)

s4 kadar falandır sanırım o halde, yakınımda s4 var da ondan büyük olması iyi olmaz.
  • quote:

Peki zamanla güncelleyebiliyor muyuz?
  • G700'ü önerim üzerine bir ay önce kadar arkaşıma aldırdım, şimdiye kadar en ufak bir şikayeti bile olmadı. Zaten bu fiyat segmentinde ki en iyi seçim şu an G700.
  • Herkes samsunga çöp diyiyor ama dünyanın yarısı samsung kullanıyor anlamadım bu işi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangisiacaba

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

Sakın s3 mini Alma Moto g çok daha iyi

Moto g aslında android olarak daha kullanışlı ama beyaz rengi olmaması ve samsung kadar kullanışlı olmaması beni almamaya sürüklüyor.

Neden samsung kadar kullanışlı değil bir kere saf android var hız var donma takılma olmaz gibi samsungda

• s3 mini kullanıyorum, iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

S3 mini 4.1.2 ile geliyor moto g 4.4.2 ile. Moto g nin sarji daha cok gunu cikartir.

moto g kutudan 4.3 çıkıyor. şuan güncellerseniz android 4.4.4. aldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark p60 ta güzel bir bakın isterseniz.ama moto g var iken o fiyata başka ürün alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: niratugba

Benzer bir soru soracağımdan buraya yazayım dedim.

700 TL civarına büyük ekranlı bir telefon almak istiyorum (4,5'' den büyük olsun). Çok detaylı kullanılmayacak ama kasma falan yapmasın çok fazla...

Ne önerirsiniz?

dark p60 abak hocam o paraya iyi cihaz ayrıca şuan cihaz 4.4.2 andorid sürümü.6inç istediğiniz boyutlarda

• Gmd al bi sorun olmaz ya bisi olmaz gmd al sen

• quote:

Orijinalden alıntı: hangisiacaba

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

Sakın s3 mini Alma Moto g çok daha iyi

Moto g aslında android olarak daha kullanışlı ama beyaz rengi olmaması ve samsung kadar kullanışlı olmaması beni almamaya sürüklüyor.

sizde beyaz kapağını alırsınız beyaz olur.

• bende alıcam gmd moto g arasında kaldım ama yaz sonunu bekliyom belki yeni teller gelir diye mesela moto x
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiGbO_y

bende alıcam gmd moto g arasında kaldım ama yaz sonunu bekliyom belki yeni teller gelir diye mesela moto x

dıscovery uzak dur bence hem cıhaz hemde servıs oldukca sıkıntılı,her ne kadar fanboyları onersede alıp kullanmıs pısman olmus durust kullanıclarda var,vaktın olunca ıncelemenı ınerırım..

700 TL'ye Öneri 700 TL'ye Öneri 700 TL'ye Öneri 700 TL'ye Öneri 700 TL'ye Öneri 700 TL'ye Öneri 700 TL'ye Öneri 700 TL'ye Öneri 700 TL'ye Öneri 700 TL'ye Öneri 700 TL'ye Öneri 700 TL'ye Öneri 700 TL'ye Öneri 700 TL'ye Öneri 700 TL'ye Öneri

• moto g alın gecin iste s3 miniyle arasında daglar kadar fark var

• Daha onceden Samsung kullanmis biriysen samsung al. Fakat daha onceden kullanmadiysan hoc bulasma derim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.