Şimdi Ara

700 TL'ye Öneri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
2
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: troype

Biraz daha ekleyip grand neo alabilirsin olmadi trend plus al

Galaxy s3 alayım mı peki? Dediğiniz telefonlar baya bir büyük, ben orta boyutlarda ekran istiyorum ki taşımak zor olmasın.
  • Kardeş samsung cihazlara bulaşmada naparsan yap. Bunca insan yorum yapıyor ve samsung tavsiye eden kişi sayısına bir bak lütfen. Moto G, T50, Xperia L varken neden samsung
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedo20

Kardeş samsung cihazlara bulaşmada naparsan yap. Bunca insan yorum yapıyor ve samsung tavsiye eden kişi sayısına bir bak lütfen. Moto G, T50, Xperia L varken neden samsung

yukarıda biri moto g falan google ona bakmıyor falan yazmıs ben cok anlamam ama bır bak ıstersen yukarıya bırde moto g yı aldım mesela 3 yıl kullandım sureklı androıdını guncellenır mı otomatık bırde kasma falan hıc yok mu ve beyaz rengı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeş samsung cihazlara bulaşmada naparsan yap. Bunca insan yorum yapıyor ve samsung tavsiye eden kişi sayısına bir bak lütfen. Moto G, T50, Xperia L varken neden samsung

Bır de soguttular benı moto g den cok ısınıyormus xperıa l pekı kasıyor mu nasıl ya da t 50 en azından t50nın 13 mp kamerası var

• Geniril mobayil diskoveriy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welc

Geniril mobayil diskoveriy

Ona da sorunlu dıyorlar bır de cın malıymıs

• quote:

Orijinalden alıntı: hangisiacaba

quote:

Bır de soguttular benı moto g den cok ısınıyormus xperıa l pekı kasıyor mu nasıl ya da t 50 en azından t50nın 13 mp kamerası var

Moto G güncelleme konusunda net bir cevap veremicem ki en son 4.4.2 aldı ve devamı gelir mi birşey diyemem. Isınma konusunda da öyle abartılacak birşey yok gayet normal değerlerde. T50 kullanmadığım için sadece incelemeye göre önerdim. Şahsen s3 mini ve galaxy grand duos kullanan birisi olarak Samsung u önermedim. Şu anda Moto g kullanıyorum fakat diğer cihazları da incelemeni öneririm

• quote:

quote:

quote:

Moto G güncelleme konusunda net bir cevap veremicem ki en son 4.4.2 aldı ve devamı gelir mi birşey diyemem. Isınma konusunda da öyle abartılacak birşey yok gayet normal değerlerde. T50 kullanmadığım için sadece incelemeye göre önerdim. Şahsen s3 mini ve galaxy grand duos kullanan birisi olarak Samsung u önermedim. Şu anda Moto g kullanıyorum fakat diğer cihazları da incelemeni öneririm

Kullanmanız benim için çok iyi oldu çünkü çok kararsız kaldım.
    Bir kaç soru sorayım o zaman;
    1) Telefonun renkli kapaklarını gördüm, bunlar türkiyede mevcut mu?
    2) Şuan marketten istediğiniz uygulamayı indirebiliyor musunuz? Indiriyorsanız en ufak bir kasma yapıyor mu?
    3) Teknik servise nereye götürmek gerekiyor?
    4) Internette bir çok fiyatını gördüm ama fazla farklı rakamlar var, ideal fiyatı nedir?
    5) Telefonun beyazını bulamadım, yok mu?
    6) Kullanış bakımından denemeden tam bir şey söylemiyim ama bana samsung'un androidleri daha mantıklı geliyor, moto g ondan daha mı iyi, daha mı kullanışlı?
    7) Alan çoğu kişi memnun mu?

Çok soru sordum sanırım, merak ettim. Cevaplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangisiacaba -- 3 Temmuz 2014; 19:41:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kullanmanız benim için çok iyi oldu çünkü çok kararsız kaldım.
    Bir kaç soru sorayım o zaman;
    1) Telefonun renkli kapaklarını gördüm, bunlar türkiyede mevcut mu?
    2) Şuan marketten istediğiniz uygulamayı indirebiliyor musunuz? Indiriyorsanız en ufak bir kasma yapıyor mu?
    3) Teknik servise nereye götürmek gerekiyor?
    4) Internette bir çok fiyatını gördüm ama fazla farklı rakamlar var, ideal fiyatı nedir?
    5) Telefonun beyazını bulamadım, yok mu?
    6) Kullanış bakımından denemeden tam bir şey söylemiyim ama bana samsung'un androidleri daha mantıklı geliyor, moto g ondan daha mı iyi, daha mı kullanışlı?
    7) Alan çoğu kişi memnun mu?

Çok soru sordum sanırım, merak ettim. Cevaplarsanız sevinirim.

1- Evet türkiye de mevcut moto g ana konusunda yardımcı olurlar
    2- tabiki indirebilirsiniz. ben şuana kadar kasma görmedim.
    3- teknik servise Teleservice firması bakıyor.
    4-hepsiburada, vatan, teknosa,hızlıal gibi siteleri öneririm. ideal fiyatı 600 civarı diyeyim. (indirim çekleri ile)
    5- telefon tek renk yani siyah
    6- samsung un ara yüzünde sorun var bence. arka planda çalışan uygulaması çok. moto g de saf android kullanılıyor ve cihaz daha stabil
    7- Genel kesim mevcut ve ana konuda daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: troype

Biraz daha ekleyip grand neo alabilirsin olmadi trend plus al

Galaxy s3 alayım mı peki? Dediğiniz telefonlar baya bir büyük, ben orta boyutlarda ekran istiyorum ki taşımak zor olmasın.

S3e falan bu saatten sonra para verilemez asla,kamera ve sd. Onemli ise xperia L yok kamera ve sd kart olmasada olurdersen moto g o butcede discoveryden s3ten falan cok daha sorunsuz cihazlardir.s3 gibi bir ata onermem iki 3 aya kasip donmaya baslayacak pisman edecektir.

• Motorola moto g o fiyata en uygunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 de olabilir istersen ama 1000tl di sanirim

• Güncel
  • Tekrar ve tekrar yaziyorum o paranin en iyileri xperia L motoG. XperiaM. Ve lumia 525 tir,bunlarin disinda yok discovery yok t50 yok s3 mini falan paranla rezil olursun,benden soylemesi sonra gelir buraya su sorun var nasil olcak nasil cozulur diye konu acarsin,para zevk senin tabi..

• Huawei G700
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Huawei G700

Teşekkürler öneriniz için ama sorun çıkaran bir telefon olmasın?
    Kamerası 8 mp olduğu halde güzel değil diyenler var kamerası falan da güzel değilmiş aslında fiyat ve tip olarak çok iyi.
    T50 nasıl önerir misiniz?
  • Sakın s3 mini Alma Moto g çok daha iyi

• Benzer bir soru soracağımdan buraya yazayım dedim.

700 TL civarına büyük ekranlı bir telefon almak istiyorum (4,5'' den büyük olsun). Çok detaylı kullanılmayacak ama kasma falan yapmasın çok fazla...

Ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

Sakın s3 mini Alma Moto g çok daha iyi

Moto g aslında android olarak daha kullanışlı ama beyaz rengi olmaması ve samsung kadar kullanışlı olmaması beni almamaya sürüklüyor.
  • Moto g ve gm discovery :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.