Şimdi Ara

700 tlye kadar android önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni telefon alıcam fakat karar veremedim Samsungun galaxy ace plus ile galaxy W ve Sony xperia solayıda ekledim bu 3'ü arasında kaldım bunların hangisi daha uygun sizce ve başka marka telefon önerileriniz varmı HTC vb gibi android olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesprit -- 23 Aralık 2012; 0:40:08 >

• Galaxy W
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

Galaxy W

Fakat bunların ikiside android 4.0 sürümünü desteklemiyormuş ne gibi bi kaybı olur bunun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesprit -- 23 Aralık 2012; 0:38:18 >
  • xpreia u

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesprit

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

Galaxy W

Benimde kafam ona daha yatkın fakat bunların ikiside android 4.0 sürümünü desteklemiyormuş ne gibi bi kaybı olur bunun ?

Yerinde olsam galaxy y alırdım her türlü programı kaldırabilyor ama kamerası berbat resmen patates
  • galaxy w ile oyunlarda sıkıntı yaşarsın oyun oynayacaksan 1gb ramı olan uygun fiyatlı bir telefon al galaxy w iyi ama dediğim gibi ram yetersiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresoyak

xpreia u

Hocam xperia u güzel uygun bi telefon fakat onunda hafıza kartı girişi yokmuş 4 gb hafıza sadece niye böyle yapıyolar anlamadım illa bi yerini eksik bırakcaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesprit -- 22 Aralık 2012; 1:10:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rockybalboa

galaxy w ile oyunlarda sıkıntı yaşarsın oyun oynayacaksan 1gb ramı olan uygun fiyatlı bir telefon al galaxy w iyi ama dediğim gibi ram yetersiz

Ram yetersiz derken bu fiyat aralığında başka yok bildigim :) xperia u iyi telefon fakat onada hafıza kartı takılmıyor 4 gb yetermi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesprit -- 22 Aralık 2012; 1:12:25 >
  • sana tavsiyem işin acele değilse bekle öyle al veya alırsanda çok oyun oynamıyorsan memnun kalırsın yani neler yapacağını iyice belirleona göre bir tercih yap acele edip pişman olma
  • Xperia U öneririm galaxy wpnder a göre ve ace plus a göre artısı kamerası ve çift çekirdek işlemcisi. Tasarımı da ortada. Htc nin 700 tl ye iyi telefonu yok. Desire x var 950 tl civarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Xperia U öneririm galaxy wpnder a göre ve ace plus a göre artısı kamerası ve çift çekirdek işlemcisi. Tasarımı da ortada. Htc nin 700 tl ye iyi telefonu yok. Desire x var 950 tl civarı.

hocam o fiyata olan telefonu önermişsiniz fakat sar değeri aşırı yüksek.Bence 750 TL ye Ace 2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnTopOfTheWORLD

quote:

Xperia U öneririm galaxy wpnder a göre ve ace plus a göre artısı kamerası ve çift çekirdek işlemcisi. Tasarımı da ortada. Htc nin 700 tl ye iyi telefonu yok. Desire x var 950 tl civarı.

hocam o fiyata olan telefonu önermişsiniz fakat sar değeri aşırı yüksek.Bence 750 TL ye Ace 2.

Sar değerlerini göz önüne almamıştım zaten pek bilgim yok sar değerleri hakkında ace 2 tabiiki daha iyi.

• quote:

Dediğim gibi xperia u o fiyata göre mükemmel telefon fakat hafıza sıkıntı onun yerine xperiya sola daha uygun gibi yaklaşık aynı fiyat sanırım 800 tl falan sola'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesprit -- 23 Aralık 2012; 0:42:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rockybalboa

sana tavsiyem işin acele değilse bekle öyle al veya alırsanda çok oyun oynamıyorsan memnun kalırsın yani neler yapacağını iyice belirleona göre bir tercih yap acele edip pişman olma

Tavsiyen için teşekkürler öyle yapıyorum zaten şimdilik pek acele etmiyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.