Şimdi Ara

700 Ytl Ile AlaBıleceGım En Iyı Tel ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evt arkadaslar. o kadar arastırdım Bulamadım birsey

1. el 2. el farketmez

kamera 2 mp olmali Mp3 calari ve radyosu olmali

ve N90 gibi Kalas olmamali biraz inceliq olmali

ve Hafiza karti Yeni nesil ince ve kucuk olmali yukseltilebilmeli 1 Gb war bende... onu takıcagım

Sımdıden tskkurler dıorm

• w810 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: sapk

Evt arkadaslar. o kadar arastırdım Bulamadım birsey

1. el 2. el farketmez

ve Hafiza karti Yeni nesil ince ve kucuk olmali yukseltilebilmeli 1 Gb war bende... onu takıcagım

Sımdıden tskkurler dıorm

Nokia 6233 şiddetle tavsiye ederim. Hem sıfır fiyatı da 620 YTL civarı yanlış bilmiyorsam.
    Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: sapk

1. el 2. el farketmez

Sımdıden tskkurler dıorm

Nokia 6233 şiddetle tavsiye ederim. Hem sıfır fiyatı da 620 YTL civarı yanlış bilmiyorsam.
    Saygılarımla
    Saydığın özelliklere göre 6233`ü seçebilirsin.. hem 700 ytl'den de ucuza gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeral_Mist

Alıntıları Göster
    bende 6233 derim kamera 2 mp çift hoparlörü var radiosuda var dehşet ses kalitesi var tavsiye ederim.malzeme kaliteside süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeral_Mist

Alıntıları Göster
    bende 6233 derim kamera 2 mp çift hoparlörü var radiosuda var dehşet ses kalitesi var tavsiye ederim.malzeme kaliteside süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRKaN_02

Alıntıları Göster
    arkadaşım kesinlikle w810i al neden mi: foto kalitesi autofocus,macro çift led flash ses kalitesi mega bass rds destekli radyo, tasarım açısından bence çok iyi bir tel karizma yani sağlamlık açısından da gayet başarılı ekranı kaliteli pil ömrü 4gb ye kadar artırılabilir hafıza edge walkman özelliği daha ne olsun bence w810i al
  • quote:

Orijinalden alıntı: atorce

arkadaşım kesinlikle w810i al neden mi: foto kalitesi autofocus,macro çift led flash ses kalitesi mega bass rds destekli radyo, tasarım açısından bence çok iyi bir tel karizma yani sağlamlık açısından da gayet başarılı ekranı kaliteli pil ömrü 4gb ye kadar artırılabilir hafıza edge walkman özelliği daha ne olsun bence w810i al

Alıntıları Göster
    5500 ya da w810i/800i...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1959

5500 ya da w810i/800i...

Alıntıları Göster
    biraz daha yükselterek rakamı k790i alabilirsin hem biraz daha yakın tarihte çıkmış model olacaktır hemde 3,2 mp kamera var üzerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: casanovaking23

biraz daha yükselterek rakamı k790i alabilirsin hem biraz daha yakın tarihte çıkmış model olacaktır hemde 3,2 mp kamera var üzerinde

Alıntıları Göster
    symbian istiosan n70 istemiosan 6233
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

w810 al
    nokia 7610 ii fakat radyosu yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitaladam

nokia 7610 ii fakat radyosu yok..

Alıntıları Göster
    vea w810 olabilir.. incelik istiyosan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitaladam

vea w810 olabilir.. incelik istiyosan

Alıntıları Göster
    quote:

1. el 2. el farketmez

Sımdıden tskkurler dıorm

2 Megapiksel autofocus özellikli kamera, çift led flaş, mega bass destekli destekli MP3, RDS destekli radyo, 4 GB'a kadar artırılabilir hafıza, 900mAH'lık batarya, zengin kutu içeriği ve boyut gibi özellikleriyle Sony Ericsson W810i'yi tavsiye ederim. Telefonun fiyatı 630-640 YTL civarına kadar düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

1. el 2. el farketmez

Sımdıden tskkurler dıorm

2 Megapiksel autofocus özellikli kamera, çift led flaş, mega bass destekli destekli MP3, RDS destekli radyo, 4 GB'a kadar artırılabilir hafıza, 900mAH'lık batarya, zengin kutu içeriği ve boyut gibi özellikleriyle Sony Ericsson W810i'yi tavsiye ederim. Telefonun fiyatı 630-640 YTL civarına kadar düştü.

Alıntıları Göster
    Bence SE W810

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

1. el 2. el farketmez

Sımdıden tskkurler dıorm

Alıntıları Göster
    6280 istediğin tüm özellikleri fazlasıyla karşılayacaktır 670ytl ciwarı fiyatı war

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

6280 istediğin tüm özellikleri fazlasıyla karşılayacaktır 670ytl ciwarı fiyatı war

Alıntıları Göster
    6233 ü tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Alıntıları Göster
    6233 iyi bir seçim olacaktır
    320*240 ekran,stereo ses ,640*480 3 gp 15 fps video kalitesi, çelik kasa.
    fiyatına göre süper özellikler..

• 100 fazla ver k790 al bencede
    dahili xenon flaşla rakipsiz gece çekimi[extra flaş taşımaya gerek yok]-tek çekimde 9 poz ile her anı yakalama imkanı
    ikinci tercihin w810 olmalı
    üçüncü tercihin ise 6233 olmalı
  • 700 küsür liraya SE K790 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

700 küsür liraya SE K790 var.
    arkadaslar bugün 6280 i inceleme fırsatı buldım gerçekten de çok ii, ancak Nokia 6288 i çıkarıyormus bilgisi olan var mı? sonra 6233 ü de denedim ama 6280 nin fotosu 6233 e göre daha net ve daha güzel çekiyo, satıcı bana 6280 de Nokia nın farklı bir lens kullandığını söyledi. 6233 ii seçim ama bu aralar çıkıcak cepleri de beklemek lazım derim ben...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.