Şimdi Ara

700 Ytl Ile AlaBıleceGım En Iyı Tel ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: navigator_

arkadaslar bugün 6280 i inceleme fırsatı buldım gerçekten de çok ii, ancak Nokia 6288 i çıkarıyormus bilgisi olan var mı? sonra 6233 ü de denedim ama 6280 nin fotosu 6233 e göre daha net ve daha güzel çekiyo, satıcı bana 6280 de Nokia nın farklı bir lens kullandığını söyledi. 6233 ii seçim ama bu aralar çıkıcak cepleri de beklemek lazım derim ben...

NOkia 6280 gerçekten iyi bir seçim.

6288 ise bu aralar çıkması lazım. Ama hiçbir özellik farkı yok 6280 ile sadece kasası değişik

• ben daha yeni 6233 aldım çok ta memnunum.6233 alabilirsin
  • BENCE 6233, N70, 3250, W SERİSİ
  • 6233 çok iyi seçim olur.symbian istiyorsan e50
  • k790.hafıza kartın neydi?
    quote:

Orjinalden alıntı: sapk

Evt arkadaslar. o kadar arastırdım Bulamadım birsey

1. el 2. el farketmez

kamera 2 mp olmali Mp3 calari ve radyosu olmali

ve N90 gibi Kalas olmamali biraz inceliq olmali

ve Hafiza karti Yeni nesil ince ve kucuk olmali yukseltilebilmeli 1 Gb war bende... onu takıcagım

Sımdıden tskkurler dıorm
  • Aynısını sorcaktım.. muhtemelen SD'dir....
    quote:

Orjinalden alıntı: RISE OF APOCALYPSE

k790.hafıza kartın neydi?
    quote:

Orjinalden alıntı: sapk

Evt arkadaslar. o kadar arastırdım Bulamadım birsey

1. el 2. el farketmez

kamera 2 mp olmali Mp3 calari ve radyosu olmali

ve N90 gibi Kalas olmamali biraz inceliq olmali

ve Hafiza karti Yeni nesil ince ve kucuk olmali yukseltilebilmeli 1 Gb war bende... onu takıcagım

Sımdıden tskkurler dıorm

• W810i sana göz kırpıyor...
  • bencede w810 al 50 papel de cebine kalsın
    quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

W810i sana göz kırpıyor...
  • w810

640 ytl
  • w810 al.
    ama biraz daha para ekleyip k790 alabilirsin
  • 7610 diyen var yaa forumda k790 satan vardı 650 ye satıyodu 20 gunlukmus onu alamasan bıle 700 750 ye sıfırını almanı tavsiye ederim yada 6288 ın cıkmasını bekle 700 800 arası bi fiyatla çıkacaktır
  • Senin aradığın telefon 6233 kesinlikle öneriyorum. K790 iyi hoş ancak hoparlör sesi çok az ayrıca kamera kapağı her an elinde kalabilecek cinsten ve seçim tuşuda problem çıkarmaya meğilli.

W810 da iyi telefon ancak onun hoparlör seside çok az ayrıca yeni sürümle bu ses daha da kısılmış ve kulaklık sesi de bundan nasibini almış ve megabass ta sizlere ömür olmuş W810 da ayrıca saydığm telefonlar arasında 640*480 video çekimi olan tek telefon 6233

Unutma bazen tek bir kare herşeyi ifade edemez bunun için hayatın tüm akışını kaydetmen gerekir ve bu gibi durumlarda 6233 en iyi yardımcın olacaktır.

Bu arada iyi reklam olur bu sözlerle. Telif hakkı mı alsam acaba?
  • ya ben şunu sormak istiyorum,n 72 niye pek tercih edilmiyor?
  • quote:

Senin aradığın telefon 6233 kesinlikle öneriyorum. K790 iyi hoş ancak hoparlör sesi çok az ayrıca kamera kapağı her an elinde kalabilecek cinsten ve seçim tuşuda problem çıkarmaya meğilli.

W810 da iyi telefon ancak onun hoparlör seside çok az ayrıca yeni sürümle bu ses daha da kısılmış ve kulaklık sesi de bundan nasibini almış ve megabass ta sizlere ömür olmuş W810 da ayrıca saydığm telefonlar arasında 640*480 video çekimi olan tek telefon 6233

Unutma bazen tek bir kare herşeyi ifade edemez bunun için hayatın tüm akışını kaydetmen gerekir ve bu gibi durumlarda 6233 en iyi yardımcın olacaktır.

Bu arada iyi reklam olur bu sözlerle. Telif hakkı mı alsam acaba?

Dipnot: R4EA031 sürümünde hoparlör sesinde artış olurken kulaklık sesinde bir kademe azalma meydana gelmiş. ''R4DB005'' sürümünde ise hiçbir problem bulunmuyor. (Piyasadaki W810i'lerin çoğu bu sürümü kullanıyor)

Fotoğraf çekimi ve video kaydına verilen önem kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Örneğin ben 100 kare fotoğraf çektiğim zaman sadece 3-5 dakika video kaydı yapmışımdır. (Dijital kamera için konuşuyorum.)
    Benim için ''o'' anı yakalamak, zamanı durdurmak daha önemlidir.

O sözleri imzana eklemeyi düşünür müsün?

quote:

ya ben şunu sormak istiyorum,n 72 niye pek tercih edilmiyor?

N72 tasarım ve özellik açısından başarılı bir modeldir. Forumumuzda N72 ile ilgili pek çok yoruma ve topiclere rastlamak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 15 Kasım 2006; 20:45:14 >

• 6233

575 peşin, 595 taksiitle (Genpa - Nişantaşından bugün aldım)

Aradığın özelliklerin dışında süper ses kalitesi, 640*480 video çekimi (fotoğraf makinemle aynı büyüklükte :), ekran kalitesi gibi artıları var ve 2GB a kadar MicroSD (transflash) kart desteği var.
  • Arkadasım sen tam nokia n70 i tarif etmişsin 2 mpxl mp3 ve radio var oldukca zarif bir telefon
  • dostum ne yap yap biraz daha para ayarla..
    o kadar para verip de n73 den başkasını almam ben..
    ikinci elinin 750 civarına alınabildiğini okudum forumdan..
  • konuyu hortlasmıssınız fazla eskı olmasa da ama neyse.

tavsıye edebılecegım telefonlar.

w810i= auto focus, macro cekım modu, mega bas sayesınde kulaklıklarda muhtesem ses. tasarım konusunda guzel(..Knight.. hocamın verdıgı bı ınceleme vardı. telefon pompalı tufek testınden geçememişti ona dıkkat et kesinlikle). rds desteklı radyo. 4gb kadar arttırılabılır hafıza(4gb hafıza kartı 300ytl civarında)

n72=tasarım konusunda gayet güzel başarılı bir model kullandım memnundum. fotograf ve video kalıtesı guzel. video konusunda ve hoparlor cıkısı konusunda w810i den bıraz onde gibi gelıyor bana. 3g yok. siyah olmasından dolayı tasarıma ayrı bır hava katmakta cihaz.

6233=çift hoparlör olarak biliyorum. fakat kamera konusunda bildiğim ya da yanlıs bıldıgım bir şey olabılır auto focus e macro modlarının olmaması. hoparlör sesınde gayet guzel basarılı olarak goruyorum ben.

benq-siemens s88= auto focus ve macro cekım modları mevcut. ses konusunda belkı bıraz 6233le yarısabılır. tasarım olarak biaraz 6233 e benıyor gıbı.

e900 onerebılırdım ama radyo ıstedıgın ıcın bunu elıyorum. kalıtelı foto ve vıdeo cekımı. dokunmatık tus takımı. arttırılabılır hafıza oldugu(kaca kadar tam bılmıyorum)2mp kamera. mp3 lerde 3d destegi. bass destegi.

4 telefonda ortalama 600 700 ytl civarında.

• 6280 de olabilir.
  • SONY DERİM W810 GUZEL TELEFON.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.