Şimdi Ara

7000-7500 Mühendis için laptop.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Uçak Mühendisliği okuyan bir arkadaşım 7000 7500 arası bütçeye bir laptop arıyor. Yardım istedi benim kafamda var birkaç model var ancak sizden de tavsiye almak istiyorum. Aradığım özellikler 16 GB bellek 1050Ti veya üstü ekran kartı. İ7 8750H ve ya 9750H işlemci iyi bir 1080p ıps ekran. Soğutması da iyi olmalı. Tavsiyeleriniz bekliyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar , bende tasarım program kullanımı amacı ile şu sıralar bilgisayar almayı düşünüyorum. İlk olarak monster düşünmeme rağmen yapılan kötü yorumlar ile vazgeçmeme sebep oldu. Alacağınız bilgisayarın asus , msı veya lenovo olması bence ilk tercihiniz olsun. Aşağıya üç adet bilgisayar bırakıyorum incelemek isterseniz bakabilirsiniz.

• Bana kalsa monster alırım. Ama dediğiniz gibi ben de emin olmadığımdan arkadaşıma önermek istemiyorum. Attığınız modellerden msi olanı beğendim ama bu seri sıkıntılı diyorlardı. Ben biraz araştırayım bu modeli. Başka önerisi olan varsa lütfen paylaşırsa çok mutlu olurum.

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.