Selamun Aleyküm 7000-7500TL değerinde bir sistem satın almak istiyorum İntel tercih ediyorum biraz kafa patlattım ama işin içinden çıkamadım, aşağıdaki bileşenler hakkında yada kullandığınız tavsiye edeceğiniz kısımlar varsa çok memnun olurum.Özellikle ekran kartı kısmında takıldım
tavsiyeniz benim kurdugum sistemden daha iyi duruyor peki benim kurdugum sistemde ekran kartı bu sisteme uyuyormu yoksa başka bir ekran kartı mı tercih etmeliyim
raplchel
kullanıcısına yanıt
benim koydugum kart sizin ekran kartından bir tık iyi genel anlamda benimki fiyat anlamında ve ileriye yönelik olması ve 16 gb ramle 7300 de gelmesiyle kaçmayacak bir fırsat zaten son 1 adet kalmış kdv indirimi yapmışlar
asko56
kullanıcısına yanıt
öneriniz için çok teşekkür ederim gerçekten fiyat ve bileşenler olarak güzel ama intel devam etmek istiyorum asus prime b360m-a anakarta asus rog strix gtx1060 OC O6G model uyum sağlarmı orda kaldım ben :( (NOT:umarım tavsiye ettiğiniz sistem için sonradan pişman olmam :) )
raplchel
kullanıcısına yanıt
Hocam i5 8400 1060 6GB ile sorunsuzca kullanılır ama 2600X dediğiniz işlemci i7 8700 ile benzer güçte bir işlemci. O yüzden kendinize "Aynı paraya i5 ve i7 olsa hangisini alırdım" sorusunu sorun, ondan sonra bilgisayarınızı satın alın. Hayırlı olsun.
nightsniffer
kullanıcısına yanıt
dogru sözü anca begenirim
kesinlikle bu konuda haklısınız işlemci ve ankart tartışmasız güzel bir bileşen vede oc yapılabilir bir sistem benim kurmak istedigim sistemin üstünde fiyat olarakda altında aslında korkum amd daha önce hiç kullanmadım oc yapmayı bilmiyorum vede ASRock Phantom Gaming X RX580 8GB O.C ekran kartına ne kadar güvenmem gerektiğini bilmiyorum hiç incelemedim sizin bilginize güvenmek istiyorum gerçekten bu sistemi alırsam pişman olurmuyum diye
raplchel
kullanıcısına yanıt
Pisman olmana gerek yok oc yapmayı bilmiyorsan aldıgında biosta dan ayarını performans moda al kendi en optimal ocu yapıyor ve dedigim gibi zaten 1 adet kalmış kaçarsa kötü olur
Rami 16gb yap ve siparisi geç 7300 tl olarak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme