Arkadaşlar 96 model B kasa 2.0GLS Vectra ya biniyorum ( daha doğrusu o bana biniyor ) yakıtı şehir içi çok yüksek 50tl gaz ile 120km yol gidiyor şehir içinde işe gidip gelmek için 7000-8000tl arası 2 bi araç almak istiyorum Siz değerli DonanımHaber üyelerinin tavsiyelerini bekliyorum..
Acayip yakıyormuş harbidende :) Aracınızdan memnunsanız aynı aracın 1.6 sından alabilirsiniz aslında. Şimdi size broadway da tavsiye edilmez , o vectra rahatlığından sonra :)
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolojici
Acayip yakıyormuş harbidende :) Aracınızdan memnunsanız aynı aracın 1.6 sından alabilirsiniz aslında. Şimdi size broadway da tavsiye edilmez , o vectra rahatlığından sonra :)
Alıntıları Göster
50 tl ile 200 km yapan proton 416 glxi sabah ilan vardı 7900 e sülüm gibi araab 1 saate satılmış foruma konuda açmıştım oysaki kupon arabadır kendisi.
quote:
Orijinalden alıntı: wampaa
50 tl ile 200 km yapan proton 416 glxi sabah ilan vardı 7900 e sülüm gibi araab 1 saate satılmış foruma konuda açmıştım oysaki kupon arabadır kendisi.
Alıntıları Göster
Temiz hatta tertemiz bir broadway alın. 50 TL'lik gaz ile 250 km yol gidin. (net).
quote:
Orijinalden alıntı: panthera52
Temiz hatta tertemiz bir broadway alın. 50 TL'lik gaz ile 250 km yol gidin. (net).
Alıntıları Göster
hepinize çok teşekkür ederim cici bi reno 5 im var artık :) şimdi bi garaj ayarladım restorasyon işine girelim diyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: mahoed
hepinize çok teşekkür ederim cici bi reno 5 im var artık :) şimdi bi garaj ayarladım restorasyon işine girelim diyorum :)
Fotoğraf bekleriz. Kaça aldınız kaç model kaç binde.
Sırasız LPG mi var hocam içiyo resmen gereğinden fazla yakıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: createemir
hocam sıralı lpg var gaza basmadım desem yeridir deneme yaparken ama 50tl gaz ile 120km diyor 121km demiyor :) 1lt gaz ile 8km yol gidiyor zaten lpg takılırkende söylemişlerdi.
Bendede uno var 50 tl 145 km gidiyor bu havalarda trafikte daha az yakan arac zor bence ne alsan gene yakar yakmiyor demelerine inanma
quote:
Orijinalden alıntı: wampaa
quote:
Fotoğraf bekleriz. Kaça aldınız kaç model kaç binde.
hocam hafta sonu resimleri eklerim 4000tl ye aldım kaporta olarak pek iyi değil ama yürürü motoru idare ediyor :) km olarakta asıl km si kaçtır bilmem ekranda 148.xxx yazıyordu
golf mk2
quote:
quote:
hocam sıralı lpg var gaza basmadım desem yeridir deneme yaparken ama 50tl gaz ile 120km diyor 121km demiyor :) 1lt gaz ile 8km yol gidiyor zaten lpg takılırkende söylemişlerdi.
Hocam biz A kasa 2.0i Vectra ile 50tl lik gaz birde 20tl benzin ile en az 150km gidiyorduk. Şehiriçi Pendik Kartal arası.
quote:
quote:
quote:
Hocam biz A kasa 2.0i Vectra ile 50tl lik gaz birde 20tl benzin ile en az 150km gidiyorduk. Şehiriçi Pendik Kartal arası.
Hocam Vectra konfor yol tutuşu olarak gerçekten çok iyi ancak motorun üstündeki ecotec yazısı süs olsun diye var :) yolda günümüz 2000cc araçlarıyla çok rahat baş edebiliyor ama onların 2 katıda yakıt harcıyor.
Napak gülü seven dikenine katlanır :) Haa uzun yoldada bi okadar düşük yakıt tüketiyor :)
mahoed
kullanıcısına yanıt
bekliyorum kendi paramla bi araba alma peşindeyim malum bütçe 4 5 lere kadar iniyor