Şimdi Ara

7000 Tlye Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün gece şu ürünü sipariş verdim fiyat 6900 tl + monitörle 8100tlye geldi nasıldır özellikler iyimidir

Kasa:

Intel Core i5 8600K Soket 1151 3.6GHz 9MB Önbellek İşlemci
    ASUS PRIME Z370-P Intel Z370 8th Gen Intel Soket 1151 DDR4 4000MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart
    ASUS Geforce GTX1070 DUAL OC 8GB GDDR5 256Bit DX12 Ekran Kartı
    GSKILL 16GB (2X8GB) TRIDENT Z RGB LED DDR4 3000Mhz CL16 Dual Kit Ram F4-3000C16D-16GTZR
    Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 64MB 210Mb/s okuma Harddisk
    Thermaltake View 27 Panoramik Cam Pencereli USB 3.0 Full Tower Kasa
    Thermaltake TR2 S 600W 80PLUS 12cm Fanlı PSU
    Thermaltake WATER 3.0 PERFORMER Sıvı Soğutma Sistemi
    TOSHIBA OCZ TL100 240GB SATA3 2.5" SSD (550MB Okuma / 530MB Yazma)
    Pcnin oyun performansı testi aklına yatan varsa izleyebilirhttps://www.youtube.com/watch?v=o4aRYFwcqBo

Monitör:
    AOC 31.5" Q3279VWF D-SUB DVI HDMI DP 5ms 75Hz 2K Led Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehanxxx -- 5 Şubat 2018; 11:53:45 >

• hayırlı olsun amaç oyun ise bu kadar büyük bir monitör alman pek sağlıklı olmamış geri kalan sistem fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyas404

hayırlı olsun amaç oyun ise bu kadar büyük bir monitör alman pek sağlıklı olmamış geri kalan sistem fena değil

Teşekkürler evet amacım oyun.500tlye yakın bir indirim vardı ekranda birde 2k olunca sıkıntı çıkmaz diyerekten aldım ama sıkıntı yaratırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehanxxx

quote:

hayırlı olsun amaç oyun ise bu kadar büyük bir monitör alman pek sağlıklı olmamış geri kalan sistem fena değil

Teşekkürler evet amacım oyun.500tlye yakın bir indirim vardı ekranda birde 2k olunca sıkıntı çıkmaz diyerekten aldım ama sıkıntı yaratırmı?

Geniz bir masan varsa cok sorun cikarmaz. Genelde 27 inchten sonrasinda buyuk masa gerekiyor yoksa ekrana hakimiyetin dusmeye basliyor. Ben 70 cm ikea masasinda 32" ile dota 2 oynadiydim bir sure. Cok buyuk sikinti cikarmadi ama daha fazla yorduydu beni. Suan 85 cm masam var, 27" 2k li monitor ariyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgehanxxx B kullanıcısına yanıt
    oyunda hakimiyet önemli bir konudur. Büyük ekranda olan biteni kontrol etmek gerçek anlamda yorucu olur. Ayrıca csgo gibi fps oyunlarında imleci takip etmek iyice zorlaşır ayrıca yakın mesafeden bakıldığında bazı oyunlarda(eski oyunlarda) çamur gibi görüntü oluşur
  • quote:

oyunda hakimiyet önemli bir konudur. Büyük ekranda olan biteni kontrol etmek gerçek anlamda yorucu olur. Ayrıca csgo gibi fps oyunlarında imleci takip etmek iyice zorlaşır ayrıca yakın mesafeden bakıldığında bazı oyunlarda(eski oyunlarda) çamur gibi görüntü oluşur

Sıkıntı yaratcağını pek düşünmüyorum açıkcası bakalım inşallah dediğiniz gibi olmaz
  • bilgehanxxx B kullanıcısına yanıt
    Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.