Şimdi Ara

7000 ytl'ye kadar temiz araç arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7000 ytl bütçem var. Lütfen satılık aracınız yoksa laf olsun diye yazmayın. 2 kuruş yukarı çıkamam, şu kadar ekle şunu al demeyin.
    Üniv öğrencisiyim. 6000 ytl kredi çektirdim biladere. Öğrenim kredimi geri ödemesine yatırıyorum. 1000 ytl de çalışıp edip etraftan toparladım.

Şahin, broadway falan düşünmüyorum. Alınca masraf çıkartmayacak, kazasız, mümkünse lpgli (olmasa da olur ama lpgsiz olacaksa max 6000 ytl.), temiz bir araç arıyorum.

• eminim şimdi herkes bu önerime git işine diye cevap verecek ama bu fiyata alacabileceğin en iyi,en donanımlı,en sağlam araç 97-98model twingo olur.ben şuan 99 model ve üstünü arıyorum ama henüz istediğim gibisini tam anlamıyla bulamadım.yakında alcam bi tane.twingo düşün derim.klimalı yada sunrooflu bulursun temiz olarak aradığın fiyata.
  • Teklifiniz varsa yazın lütfen. BMW 3.16 buldum, ben almadan satılırsa teklifleri değerlendireceğim.
  • bmw 3.16 alırsan o fiyata başın ağrır. çünkü masraf ister mutlaka. masraf da öğrencinin bütçesini aşar. sana temiz bir fiat uno öneririm. hem genç işi hem parçası ucuzdur.
  • twingo kendi kategorisinde donanımı ile rakipsizdir.

• bende aynı civarlarda araba bakıyorum
    araba aldığınızda yada bu değerde araba bulduğunuzda banada bilgi verirmisiniz
  • Tabi burdan haber veririm.

Çıkaracağı masraf çok da önemli değil açıkcası yavaş yavaş kapatırım o masrafları. Yani mesela 5500 ytlye alacaktım o 3.16'yı 86 model. 1500 ytl masrafı için param kalıyordu, olduğu kadar... Uno ve twingo çok ufak ve hafif kaçıyor açıkcası çekiniyorum..
  • twingonun içine hiç bindiniz mi acaba? önce bi ön ve arka koltuğuna oturun ondan sonra ufaklığına karar verin.dıştan göründüğü gibi ufak bir araç değildir uno gibi.bütçeniz biraz düşük olduğu için 97-98 modellerini rahat alırsınız 7000e.ama imkanınız varsa 99 ve üstünü bir inceleyin.ben 99 model alma aşamasındayım şuan.satıcı ile anlaştım.99 model en full modeli olan alize yi (sunroof,klima,çift airbag,sis farı) 9000ytlye almak üzereyim bi kaç gün içinde.

eğer twingoyu daha detaylı incelemek istersenizwww.twingofanclub.com sitemize bekleriz.ilk başta bu araca herkes tedirgin yaklaşıyor ama bi kere içine binen inmek istemiyor.hele bide üstünde arka koltuklara kadar açılan sunroofunuzda varsa keyif 2 katına çıkıyor.

hatta pendikte oturuyorsun.bir sonraki buluşmaya gelip arabaları incele bi derim.

bir arkadaşımın twisi buda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 25 Kasım 2008; 0:43:17 >

• Arkadaşının twiside çok yapılı gözüküyor yaf...bunu görünce gerçektende dediklerine inanmamak olmaz...
  • araçta yapılan işlemler :
    - jantlar
    - lastikler
    - yay kesme işlemi
    - cam filmi

aracın rengi orjinal renk.türkiyede bu renkten sadece 1 adet var.ve az önce yukarda saydığım işlemlerin toplam maliyeti 1000-1500ytl arası sadece.eğer olurda şu para işini halledersem aynı aracın beyazını yapma düşüncem var.şuan kredi almakla boğuşuyorum maalesef.
  • pm attım
  • 97 bi Twingo vardı satıp Megan kısa kasa aldık.

Twingo o paraya alınabilecek bence en iyi arabadır. Üzeri ardına kadar açılıyor sunrooftan çok öte. İçi de ziyadesiyle geniştir.
    Araç iyide kaçıyor bu arada.

Yağını suyunu koydum mu temiz bir araca rastladın mı masrafsız binersin.
  • Satılık aracım var ayrıcada yardımcı olmak isterim. Twingo benimde hoşuma gidiyor bulabilirsen temiz iyi olur. Bende tipo s var. Gayet masrafsız bir araç vergisi 87 ytl düşün artık .yağına suyuna bak yeter.

quote:

Orjinalden alıntı: tezcatcatl

Arkadaşlar 7000 ytl bütçem var. Lütfen satılık aracınız yoksa laf olsun diye yazmayın. 2 kuruş yukarı çıkamam, şu kadar ekle şunu al demeyin.
    Üniv öğrencisiyim. 6000 ytl kredi çektirdim biladere. Öğrenim kredimi geri ödemesine yatırıyorum. 1000 ytl de çalışıp edip etraftan toparladım.

Şahin, broadway falan düşünmüyorum. Alınca masraf çıkartmayacak, kazasız, mümkünse lpgli (olmasa da olur ama lpgsiz olacaksa max 6000 ytl.), temiz bir araç arıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.