Şimdi Ara

700K'den 60k Sıradaki Hedef İlk 15K (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam apotemi problemleri 2.dönemin başında veya 15 tatilde çözmeni öneririm
  • Kardes ben kendi capımda basarilıbir ögrenciyim bence sen daha iyisini yapacaksın bu sözumü unutma Kralorti reyiz dediydi dersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • naakos N kullanıcısına yanıt
    Ygsde şu yaz bitmeden rahata kavuşmak istiyorum, aslında çok mantıklı söylediğiniz apotemi kaliteli bi kaynak ama sınava yakın zamanda çözeceğim çıkmış tıpkı basımları aldım.( bu arada öneririm ygs lys kitapçıklarının aynısını basmışlar çok beğendim insanın çözesi geliyor :D ) O yüzden şuan 110-120 bandındayım 140 için problemler ve geo şimdiden çok asılmam lazım. Dutoserebrum da böyle önerdi. 11 temmuzda yüzünüz güler inşallah teşekkür ederim öneri ve cevabınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralorti70 K kullanıcısına yanıt
    Not defterime kaydettim KralOrti70 Reyiz ama inan Allah biliyo böyle güzel bir şeyi egosunu tamamen arka plana atarak motivasyon için diyen biri de inşallah çok daha iyi yapar. Çok teşekkür ettim, başarılar

• Matematikte ilk başta kaç net yapıyordun ve kaça ulaştın? Neler yaptın
  • Hocam bu çalışma temposuyla 15k'dan daha iyisini bile yaparsınız Allah yardımcınız olsun.
  • TM ci isen gelecek sene rahat rahat .Mf ci isen zor zor da olsa belki bu azimle olur
  • dorii5454 D kullanıcısına yanıt
    6 netten 25-26 net civarına çıktım geometrisiz ve problemsiz ( yaptığım problem soruları oluyor ama genelde boş geçiyorum zamanım yetmiyor çözmeye kalksam.) geometri dağil olduğunda 30-31 net. 1-2 hafta içerisinde 3-4 net artışı sağlarım inşallah diye düşünüyorum. Sizde eğer bir çekiş yapmak istiyorsanız emin olun oluyor tabi ben daha şuan başarılı değilim ama zamanla olur inşallah. Başarılar :)

• Mfciyim kesinlikle doğru söylüyorsunuz 15 bin çok iyi bir sıralama, çok zeki veya çok çalışkan olmak gerekli çalışmayla o açığı kapamaya çalışıyorum umarım olur teşekkür ederim yorumu için 11 temmuzda istediğiniz sıralama gelir inşallah

• Overlockçu O kullanıcısına yanıt
    Hangi soru bankalari ve kaynaklari kullandın? Bende 1 netten (ciddiyim) 15-20 bandına çekebildim geo ve problemsiz. Hedefim 30 + bireyb gelişim kullanıyorum somrasında karekök cokmu zorlar?

Daha karakökü çözmedim, karakök öneriyor ama herkes. Çözeceğim sanırım bende karakökü 345le beraber. Birey b den çok zor değildir diye düşünüyorum

• Aquess kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için en iyisi olur, çalışma azmimizi kaybetmeden bir ömür geçiririz.

• karekökte çarpanlara ayırma gibi konularda çok işlem ameleliği var oralara çok vakit kaybetmeni önermem, problemlerde de biraz klasik soru var yani özgün osym tarzında yok zaten ygs mat problemler ve geometri bu ikisini halletdin mi gerisi gelir
  • Bence sen bu azim ve calişmayla seneye bu zamanlarda rahat ve güzel bir tatil geciriceksin,istikrarli calis bol bol deneme çöz

• naakos N kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim acaba kaf ve apotemi problemler yeterli olur mu ? Zaman gösterecek tabi ama ona göre ayarlamak gerek sanırım programı

• Tipisteyenbiri T kullanıcısına yanıt
    İnşallah, ileride meslektaş oluruz öyle olursa :D Bu motivasyon seneye bu zamana kalırsa klasik latince ve anatomi çalışmaya bile başlarım :D

Matematik için

Hocalara geldik,matakademi ve behzat rasuli izledim.

Birey a ile başladım kaf 1 - 2'yi çözdüm. Kaflar çok işime yaradı.

Fizik

Palme ygs fizik bitirdim.

Biyoloji

Palme ygs, birey b bitirdim.

Kimya

Palme ygs

Geometri için

Birey a nın bir kısmını çözmüştüm geçen sene başında :(

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.