Şimdi Ara

700K'den 60k Sıradaki Hedef İlk 15K (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynıyızzz :) Ben kaf1 in ebok ekokuna geçtim bugün. Hocam bu kaf1 deki konuları cok kasmıyorum ama ben ama kaf2 deki her konuya tek tek ince ince calıdacagım. Matakademi sağolsun temel attim ben :) geo için nejdetle gideceğim. Kaf2 bitirdinmi? Sence problemleri nasil anlatiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overlockçu O kullanıcısına yanıt
    Amaan ben de öyle diyordum şimdi tüm gün ordan oraya yuvarlaniyorum resmen,yok şunu yapicam bunu yapicam falan diyodum da öyle olmuyormuş :)

• Tipisteyenbiri T kullanıcısına yanıt
    Hahahahahashejd gözümde canlandı sjsjkd 1 sene rötarlı meslektaş olucaz yuvarlanma sırası seneye bende ahsjjd :D Büyük başarı tıp fakültesini kazanmak bunu da anca bunun için uğraşanlar tam anlamıyla anlıyor zorluğunu Helal Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlockçu -- 5 Temmuz 2017; 1:25:31 >
  • dorii5454 D kullanıcısına yanıt
    Problemler iyi ama kaf dışındaki bi kitapta niyeyse zorlandım soru tipler farklı gibi geldi anlayamadığım problemler oldu çözmek bi yana dursun. Tabi bu benim geriliğimden de olabilir. Kaf1 deki konular asal sayılar vesaire olsun çok yararlı oldu ufkumu açtı. Hızlıca bitir benim en büyük hatam kafları çok iyi yaparsam her soruyu yaparım hatasıydı ama öyle olmadı. Farklı bi soru tipinde çok vakit kaybettim.
    Kaf 1 Kaf 2 Kaf 3 bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlockçu -- 5 Temmuz 2017; 1:29:56 >
  • Nasıl cektin la helsl olsun valla 30 k dan 15 k ya cekmeye benzemiş

Kaftan sonra herhangi bir deneme veya soru bankası ne cözdüm hocam? Bende 200k dan 10k istiyorum tmde inşallah başarırız ikimizde

Bişey çözemedim hocam zamanım yetmedi :/ inşallah olur, hayırlısıyla istediğimiz bölümde okuma şansını yakalarız

• Gecenin geç saatlerinde foruma şuan üye oldum zaten biliyodum önceden falan böyle konulara bakıyordum bende şuan 8 9 net yapıyorum matematikten hocam sizlere bir sorum olcak müsade ederseniz şu sıralar behzatı almmayı çok istiyorum ama eksiğim diye dönüp duruyorum saadete gelelim boş yapmıyım saldjklşasddas mesela diyelim asal sayılar o konuyu hocalara geldikt , matakademi izledikten sonra ortalama bir kolaylıkta gür fasikülleri gibi ordan o konuyu hallettikten sonra behzatı tekrar o kounu dinlesek ve orda ki sorularla falan pekiştirsek kaf 1 kaf 2yi çözerek yani verim alabilirmiyim şu sıralar içim içimi yedi bunun yüzünden başlayamıyorum bile çok korkuyorum geç olucak diye kaynakları topluyorum az kaldı bende senin seviyelerine gelmek istiyorum o yüzden ilgimi çekti baya yardımcı olursan sevinirim XD
  • ufolo U kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun öncelikle :) Bugün sabahladım mesela asal sayılar,çarpanlar çalıştım iyi denk geldi, ortanın 2-3 tık üstü ve zor soruları çözemiyordum. Behzat Rasuli dinledim ortalama 2-3 tık üstü soruları çözebiliyorum şuan ama zor sorularda gene çok vakit kaybediyorum. Bu bana bağlı da olabilir ancak üçdörtbeşin zor testleri gerçekten zorladı beni yani Behzat tam anlamıyla fullettirmedi. Hemen başla bence seviyene göre şu sıradan seçmelisin. Behzat Rasuli > Matakademi > Hocalara geldik (iyi veya kötü anlatım anlamında değil verdikleri detay ve soru zorluğu bakımından sıraladım.)

• Teşekkür ederim ilk öncellikle :) cevap verdiğin için çok sağol her neyse ben bir şeyi daha merak ediyorum bir konuyu hocalara geldik ve matakademiden dinledikten sonra ortalama bi kaynaktan çözüp sonrasında behzatı tekarar izleyip orda ki uygulama testleri falan oluyor sanırsam tam bilmiyorum onları mı çözmeliyim yani bu sırayı mı izlemeliyim dostum bu arada Allah gönlüne göre versin umarım istediğin gerçekleşir
  • Yanlış anlaşılma olcak sanırım tek bir yere bağlı olmak istemiyorum açıkçası seviyeme göre desen hocalara geldik ideal olur bana göre o yüzden sordum ama öylede içime sinmiyor daha çok zorlamak istiyorum ne diyosun ne yapmalıyım sence senin fikirlerin şuan ufak yerden süzülen ışık gibi bana dokunabilir ya vallahi asklşdjkşlasdjklşaksdlş
  • ufolo U kullanıcısına yanıt
    Bence Matadakemi izle çünkü bol soru çözüyor sonra zaten konu %70 kadanda olucak sonrasında kafları çözüp takıldığın yerin çözümünü veya konu anlatımını dinle ben olsam böyle yapardım şuan. Çünkü ben hocalara geldik izleyip soru çözmeye çalıştım çözemediğim soru olunca baştan konu çalıştım matakademi ve behzatla

• eğitim sistemi insanları aptallaştırıyor derlerdi inanmazdım
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    Evet yapıcı yorum yapmak veya öneride bulunmaktan çok hakaret etmeyi,bilmişlik taslamayı, sözde büyük resmi görmeyi başarı sayan egosunu böyle tatmin eden çok fazla kişi olduğundan malesef durum dediğin gibi olabilir.

• LYS'de sıralmanı korumak istiyorsan LYS'yi de boşlama.

• Mu1940sa M kullanıcısına yanıt
    Lys Geometri(Geometrim kötü ama lys ygs pek farkı yok diye lys başladım.) çözmeye başladım. 3-4 güne de aciliyeti olan konuları aradan çıkarıp lys matematiğe başlayacağım.

Biyoloji fizik kimyayı ygs lys ortak götürmeyi düşünüyorum konular iç içe diye.

Herkes lys aban diyor bakalım ben de lys zorlayacağım elimden geldiğince

Hocam kaf1 bitirmemişmiydim asal çarpanları tekrarmı izledin? BEn asal carpanları bitirdim ama test cözmedim sınavda bh konulardan cok kasıntı sorular gelmiylr.

Geçen sene bu zamanlar bitirmiştim. Hızı 2x e alıp tekrar ediyorum eksiğim olduğunu hissedersem. Açıkçası kasınti gelip gelmeyeceğini bilemeyiz. Kaf 10 üzerinden 7-8 zorluktaki soruları çözdürüyor 9-10 luk sorular için soru çözmek gerekiyor. Soru kaçırmak istemiyorum açıkçası bu sene o yüzden her konuya saldırıyorum

Test çözmeden çok bi anlamı yok bence tabi benim geriliğimle alakalı da olabilir sen konu dinleyerek direkt anlayabiliyorsan ne ala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlockçu -- 5 Temmuz 2017; 16:28:17 >
    Teşekkür ederim dostum
    eyvallah sağol ben de 15 k bekliyorum darısı senin başına
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.