Şimdi Ara

700K'den 60k Sıradaki Hedef İlk 15K (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.5 saatlik çalışma sistemini fen ve sosyalde uyguluyorum.

Matematik ve geometri çalışma sistemimse şu şekilde (Fotoğrafı çektikten sonra yarım saat gelmetri yarım saat ise paragraf çözdüm)https://i.hizliresim.com/qWbRRW.jpg

Uygun mu matematik için ? 2 konu Bitirdim konu tekrar yapıp 345 ten çözdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle fen ve sosyal de 1.5 saat uygulamanız çok iyi.

40-45 dk matematik verimli geçiyor ise gayet yeterli. Böyle devam hocam hiç bir zaman hızınızı kaybetmeyin. Arada bir inişler çıkışlar mutlaka olacak ancak bu zamanlarda moral ve motivasyon kaybetmeyin ve kafanızı olabildiğince dinlendirmeye bakın. Unutmayın ki ders çalışmak aynı vücut geliştirmeye benzer. Her gün çalışarak olacak bir iş değil arada bir mola verip kas dinlendirmek gerekli. Zaten bu zamanlarda kafanıza oturuyor.

Son olarak en başta dediğim gibi matematik ve geometri den bol bol soru çözün hocam. Sınava kadar görmediğiniz soru tarzı kalmasın hele ki problemlerden sorun yaşıyorum diyorsanız. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDE8D73F8 -- 5 Temmuz 2017; 20:21:56 >
  • Çok teşekkür ederim. Sanırım nickiniz Sokrattan geliyor

• Orta okulda başlamıştım rap müziğe sokrat-cumali efrah ile. Oradan kalan bir nick. Söylenişi, okunuşu ve kavramı hoşuma gidiyor. Bunu soran ilk kişisiniz. Bu beni mutlu etti.

• 700K'den 60k Sıradaki Hedef İlk 15K

• Estağfurullah hocam utandırıyorsunuz

Çok iyi gidiyorsunuz umarım bu azminiz size istediğiniz en hayırlı yerleri kazandırır.

• Hocam sonucunuz nasıl iyidir inşallah

• Overlockçu O kullanıcısına yanıt
    Beklediğimden kötü geldi. Ben 5-7 arası bekliyordum en kötü tahmin sitesinde aynı netlerle 7 den aşşağı görmemiştim ancak evdeki hesap çarşıya uymuyor tabii 9300 oldum ankara içi olmuyor ancak konya meram- kırıkkale üniversitesi falan yazacağım sanırım haftasonları eve gidip gelebilirim hızlı trenle 1.5 saat civarı. Sonuç olarak memnunum ancak ufak bir üzüntü oldu tabi. Bakalım hayırlısı buymuş çalıştık çabaladık. Şimdi tercih araştırması yapıyorum malum sıralamamın olduğu aralıkta ki üniversitelerin hepsi farklı şehir. Ama dediğim gibi yüksek ihtimal meram- kırıkkale bunlardan biri olacak. Bilgilendiririm sizi hocam

• Oda nazarlık olsun çok sevindim istediğiniz bölümün tutmasına, farklı şehir çok daha farklı tecrübe katacaktır hocam size bide bunun hayırlı olması kısmı var ki duamda o yönde, yolunuz açık olsun hocam Tebrikler

• Overlockçu O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Siz çok daha iyilerini kazanırsınız umarım hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.