Merhaba ben sbsden yüksek aldığım için (hesaplama sitelerinde hesapladım) babam bana bir telefon hediyesi alacağını söyledi 700 tl bütçe verdi ben xperia ray düşündüm ama şu anda almanya ve ingilterede olan yakında türkiyeye geelcek olan samsung galaxy ace 2 de aklım takıldı.hangisini seçmeliyim sizde önerebilirsiniz aradığımc özellikler 1-Android (mutlaka) 2-Kamerası ve multimedya özellikleri iyi olacak 720p ve üstü 5megapixel ve üstü tft lcd olmayacak 3-3.3 inch veya büyüğü 4-Kaliteli oyunlar oynayabileceğim 5-Rahat klavyeli 6-Şarj süresi uzun 7-Flash destekli 8-Şık 9-Sağlam kasa Şimdiden teşekkürler (nokia,huawei önermeyin)
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Usta konu başlığını ve konuyu büyük harflerle yazma. Konun silinebilir yoksa düzeltsen iyi olur. Samsung tek düşüşte biter ama Nokia bitmez ben Nokia taraftarıyım her ne kadar önermeyin desen de. Ama Sony Ericsson alabilirsin. Netten araştır Xperia falan alabilirsin.
Aynı bütçe ve kriterlere sahibim , bende bu tip bir telefon düşünüyorum ama ekranı 3.5 ve üstü olmalı bence.Xperia Ray fiyatına göre çok iyi bence tek eksiği ekran boyutu
Bir dahaki sefere tüm harfleri büyük yazmayınız.
SE Neo-V işini görür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme