Şimdi Ara

700TLYE kadar telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Altini çizerek söylüyorum 700 Tl. Yok 15 lira kat şunu al gibi kelimeler kullanmayın. Samsung bölümüne actim ama her türlü telefon onerilerine acigim. Bütçe 700Tl.

Hem güzel foto çeksin.
    Hem hizli olsun oyunlarda kasmasin.
    Dayanikli ekranj olsun
    Bakan bir daha baksın. Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• N.E.X.T N kullanıcısına yanıt
    O fiyat için beklentilerin çok yüksek, ancak bence o fiyata alınabilecek en iyi telefon Asus Zenfone 5'tir.
  • Asus zenfone 5

• Asus Zenfone5'e bak.

• Asus zenfone gerçekten çok hoş kullanan arkadaslarin tavsiyesini alabilirmiyim

• Kalas gibi telefon
  • N.E.X.T N kullanıcısına yanıt
    Bir hafta önce ağabeyime aldık,
    Artı yönleri.
    Arayüz yağ gibi akıyor, çok hızlı, ekranı gayet güzel, renkler doygun ve canlı, parlaklık seviyesi çok yüksek olmamakla birlikte yeterli, güneş altında ekran okunabiliyor, gps performansı tatmin edici, Asus'un eklediği stock androidde bulunmayan görüşme sesini kaydetme, dava durumu widgeti vs. gibi ekstra yazılımsal özellikler oldukça verimli çalışıyor, mevcut oyunları kabul edilebilir seviyede, oyun zevkini bozmadan çalıştırıyor. Kamera telefonun fiyatı düşünüldüğünde yeterli seviyede. Bu sınıfta çok daha iyi kamera performansı beklemek haksızlık olur.

Zayıf bulduğum yönleri.
    Malzeme kalitesi fiyatına göre iyi olsa bile biraz zayıf geldi, fazla yüksek olmayan yerlerden düşse bile kenarında köşesinde rahatlıkla ezikler oluşabilir silikon kılıf kullanmak şart. Hoparlör sesi kısık, telefon cepte çaldığında duyulmayabiliyor, titreşimi sürekli açık tutmanı öneririm, gerçi titreşimi de pek kuvvetli değil. Kulaklık sesi de biraz zayıf ve boğuk gibi, yüksek müzik kalitesi bekleyenleri tatmin etmez. Son olarak oyun oynamaya meraklı isen batarya günü çıkartamaz, gün içinde şarj etmen gerekebilir.

Sonuç olarak telefonun eksileri var, ancak bu eksiler üst düzey telefonlarla kıyaslandığında belli oluyor, fiyatındaki telefonlarla kıyaslayacak olursak alınmaması için bir neden yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 27 Ağustos 2014; 0:48:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben moto g diyorum kendini kanıtlamış bir marka. Asus alıp maceraya gerek yok.

• zenfone 5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC desire 500

• asus sankı kendını kanıtlamamaıs marka,ulkeye egc gelınce daha once hıc yok sanıyor bazı ınsanlar herhalde..

konu sahıbı arkadas zenfone bak derım bencede..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.