Şimdi Ara

7048 boot etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows 7 64 bit 7048 indirdim ama boot etmiyor. Nasıl yaparızda boot dvd yaparız program önerisi olan varmı?

• hdd den yükle.
  • Iso dosyası değilse ancak yükseltme yapabilirsin. Xp, vista veya win7 üzerinden setup'ı çalıştırıp kurabilirsin. Ancak bir ince nokta var: Kurulu sistem 64 ise 64'e, 32 ise 32'ye yükseltme yapabilirsin.
  • 32 birt olduğu için setup çalışmıyor ancak ben bu 7048'i bootlu bir hale getirebilirsem olur gibi onun için de boot cd yapabileceğğim bir yöndetm varmıdır acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: -@mrt@-

32 birt olduğu için setup çalışmıyor ancak ben bu 7048'i bootlu bir hale getirebilirsem olur gibi onun için de boot cd yapabileceğğim bir yöndetm varmıdır acaba

Mümkün değil. Özel bir yükleme versiyonudur, sadece Yükseltme yapabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orjinalden alıntı: -@mrt@-

32 birt olduğu için setup çalışmıyor ancak ben bu 7048'i bootlu bir hale getirebilirsem olur gibi onun için de boot cd yapabileceğğim bir yöndetm varmıdır acaba

Mümkün değil. Özel bir yükleme versiyonudur, sadece Yükseltme yapabilirsin.

Ne kadar çok biliyorsunuz ya mümkün değilmiş..! biraz araştırırsan boot lu dvd yi yapmasını öğreniirsin. ben windows 7 ye vistanın boot dosyasını ekledim boot dvd yaptım(internette araştırmalarım sonucunda) ve sorunsuzda kurdum. anlaşılan imkansızı başarmışız

Arkadaşım google da "vista Boot dvd hazırlama" diye yaz ve aynı işlemleri windows 7 de yap oluyo ben yaptım.

• Windows 7 için sürücüler yok, peki sürücüleri nasıl halledicez. Visat sürücüleri çalışıyor mu 7 de?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Windows 7 Pre Beta 6801 32Bit var bootunu verdim neroda yazarsın yıldızlı yerlere r-a-p-i-d-s-h-a-r-e tireler olmadan

http://rapidshare.com/files/207290188/Windows_7_Pre_Beta_6801_32Bit_boot.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0000221 -- 9 Mart 2009; 22:41:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.