Şimdi Ara

70MAİ 810+ RC12 ve Park Modülü Kiti Kullananlar/ Park Modülü Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce 70mai D2 kullanıyordum. Park modülü ile sigorta kutusundan bağlantı yapmıştım sorunsuz kullanıyordum.

Yeni aracıma yeni kamera alayım dedim. 70 Mai 810 ve arka için rc12 set aldım. Park modu etkin olsun diye U3 park modülü hardwire kit alarak sigorta kutusuna bağladım.

Bu bağlantı işlerine az çok aşinayım. Kırmızı kablo yani vcc yi sürekli aktif olan bir sigortaya, sarı olan acc yi de kontak açınca aktive olan bir sigortaya bağladım. Seyir esnasında bir uyarı veya sorun yok. Ancak stop ettikten sonra park moduna geçmesini beklediğim zaman bir türlü park moduna geçmiyor.

Bazı videolarda 70mai arayüzünde park modülü voltaj ayarı menüsü falan gördüm. Bende öyle bir menü de yok.

Park modülü İşleyişi ile ilgili bilgi sahibi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun. Ben de geçtiğimiz pazar A810 ile up03 park modülünün montajını kendim yaptım. Herşey gayet normal çalışıyor. Kabloların ön hazırlığından (lehim vs.), ACC için doğru sigorta seçtiğinizden, sigorta panelinden elektrik alırken fusetap kullandığınızdan ve de topraklama için çengel uç kullanıp doğru bir noktadan toprak aldığınızdan eminseniz ya UP03 arızalı ya da type c portunu ters takıp denemelisiniz.

En son çare de araç çalışıyor iken cihaza güç vermeniz. Bazı forumlarda ACC sinyali etkinken park kitini algılamanın daha doğru olduğundan bahsedildiğini görmüştüm. Ancak bende böyle sorunlar oluşmadı.

Yardım edebildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim.

• onur5545 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Biraz kurcalama ve resetleme ile sorunu çözdük. Kusursuz çalışıyor şu anda :)

• 70mai A810 araç kamerasını satın aldım park gözetim kablosu ile. Kurulumunu kendim yaptım. Anlamadığım konu şu. Aracı kapattığımda kayıt halen devam ediyor. Normalde kameranın kapanıp bi sıkıntı olduğunda devreye girip kameranın çekim yapıp kendi kendini kapatması gerekmiyor mu? (yeşil ışık yanıyor sürekli). Kameranın ayarlarından time lapse özelliğini açtım. Ayrıca gece sürüşünde BÜTÜN ışıklar(araç farları sokak lambaları vs) kamerada parlama yapıyor, yansıyor yani. Ön camımda herhangi bir film vs yok camı pırıl pırıl yaptığım halde sorun devam ediyor. Görüntüler ektedir. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cezalandiricii C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, park gözetim kablosu ile monte etmeden önce kamerayı farklı bir güç kaynağı veya çakmaklıktan açtıysanız park gözetim kitini tanımayabiliyor. Kitten enerjiyi aldıktan sonra kamerayı resetlemek lazım. Kamera resetlenince mobil uygulamasında park özellikleri aktif hale geliyor.

Lensin üzerinde koruyucu olabilir mi? Tek kullanımlık gözlük silme swap/ mendilleri ile silmeyi deneyin bir

• Dr.Leon kullanıcısına yanıt

Tamamdır dediğinizi yapacağım. Park özelliklerinden kastınızı anlamadım. Biraz daha açarsanız memnun olurum. Ancak kameramın önünde koruyucu yok. Arka kameramda koruyucu vardı ancak kutuyu açtığımda ön kamerada koruyucu yoktu (ekranın koruyucusuvardı). Bende şaşırmıştım acaba sorunlu olabilir mi yada farklı bir ayarı mı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 gc navigasyon problemi
    3 hafta önce açıldı
    Pcx Kumanda Led Problemi Hk.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.