< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
70MAİ 810+ RC12 ve Park Modülü Kiti Kullananlar/ Park Modülü Sorunu?
-
-
Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun. Ben de geçtiğimiz pazar A810 ile up03 park modülünün montajını kendim yaptım. Herşey gayet normal çalışıyor. Kabloların ön hazırlığından (lehim vs.), ACC için doğru sigorta seçtiğinizden, sigorta panelinden elektrik alırken fusetap kullandığınızdan ve de topraklama için çengel uç kullanıp doğru bir noktadan toprak aldığınızdan eminseniz ya UP03 arızalı ya da type c portunu ters takıp denemelisiniz.
En son çare de araç çalışıyor iken cihaza güç vermeniz. Bazı forumlarda ACC sinyali etkinken park kitini algılamanın daha doğru olduğundan bahsedildiğini görmüştüm. Ancak bende böyle sorunlar oluşmadı.
Yardım edebildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim.
-
Çok teşekkür ederim. Biraz kurcalama ve resetleme ile sorunu çözdük. Kusursuz çalışıyor şu anda :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
70mai A810 araç kamerasını satın aldım park gözetim kablosu ile. Kurulumunu kendim yaptım. Anlamadığım konu şu. Aracı kapattığımda kayıt halen devam ediyor. Normalde kameranın kapanıp bi sıkıntı olduğunda devreye girip kameranın çekim yapıp kendi kendini kapatması gerekmiyor mu? (yeşil ışık yanıyor sürekli). Kameranın ayarlarından time lapse özelliğini açtım. Ayrıca gece sürüşünde BÜTÜN ışıklar(araç farları sokak lambaları vs) kamerada parlama yapıyor, yansıyor yani. Ön camımda herhangi bir film vs yok camı pırıl pırıl yaptığım halde sorun devam ediyor. Görüntüler ektedir. Yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, park gözetim kablosu ile monte etmeden önce kamerayı farklı bir güç kaynağı veya çakmaklıktan açtıysanız park gözetim kitini tanımayabiliyor. Kitten enerjiyi aldıktan sonra kamerayı resetlemek lazım. Kamera resetlenince mobil uygulamasında park özellikleri aktif hale geliyor.
Lensin üzerinde koruyucu olabilir mi? Tek kullanımlık gözlük silme swap/ mendilleri ile silmeyi deneyin bir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır dediğinizi yapacağım. Park özelliklerinden kastınızı anlamadım. Biraz daha açarsanız memnun olurum. Ancak kameramın önünde koruyucu yok. Arka kameramda koruyucu vardı ancak kutuyu açtığımda ön kamerada koruyucu yoktu (ekranın koruyucusuvardı). Bende şaşırmıştım acaba sorunlu olabilir mi yada farklı bir ayarı mı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X