Şimdi Ara

7149 TL MSI Bravo 15 A4DCR-255XTR Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD 3GB Radeon RX 5300M 15.6' FHD 1.96kg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• msı 7149TL olan notobooku alacaktım fiyat çok iyi fakat taksitte fiyat arttığı için vazgeçtim

• MSI için çok iyi fiyat. Ancak ışık sızması sorunu, klavyenin tek renk olması, ssd ve hafıza kartı için kasanın altının tamamen sökülmesi gerektiği gibi olumsuz detaylar mevcut.

MSI'ın ekran kartı GTX 1650 seviyesine yakın. 8 GB bir süre idare eder, mutlaka güncelleme gerekecektir.

Fiyat/performans olarak şu anda en iyi alternatif. Tabi bu fiyata...

• 60hz %45 NTSC   (bu tür ekranların tepki süresi genellikle 30 - 45ms arasında olur)

30 yıl öncede bu ekran satılıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 24 Haziran 2021; 0:46:38 >
  • msi dizüstü bilgisayarın ekranı Türkiye'ye özel galiba.

yurtdışı modellerindeki ekran

Display

15.60 inch 16:9, 1920 x 1080 pixel 141 PPI, IPS, glossy: no, 120 Hz

buymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: trailerman

MSI için çok iyi fiyat. Ancak ışık sızması sorunu, klavyenin tek renk olması, ssd ve hafıza kartı için kasanın altının tamamen sökülmesi gerektiği gibi olumsuz detaylar mevcut.

MSI'ın ekran kartı GTX 1650 seviyesine yakın. 8 GB bir süre idare eder, mutlaka güncelleme gerekecektir.

Fiyat/performans olarak şu anda en iyi alternatif. Tabi bu fiyata...

RX5500M bile GTX 1650 ile anca kafa kafaya ufak bir adım önde diyebiliriz testlerde. Ama değişiyor bazı testlerde de GTX 1650 bir adım önde oluyor.

RX5300M en az %20 %30 daha geride performans olarak. Yakın değil. Ayriyetten AMD'nin driverları Nvidia ya göre rezalet olduğunu düşünürsek çıkan bugları fixlemekle felen uğraşmamak vs. GTX 1650 daha iyi bir seçenek oluyor.

Fiyat performans olarak bütçesi el verenler için ise MSI marka bir laptop almak için çok uygun bu fiyatta ama RX 5300M bir GTX 1650 değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLIFE -- 24 Haziran 2021; 12:46:55 >

• Bi süredir baktığım bir bilgisayardı bu amatör olarak edit,ps, autocad ve arada 2-3 saat oyun oynamak için iş görür mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba bende bu iki model arasında kaldım malzeme kalitesi, sağlamlık ve sorunsuzluk açısından hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehsar kullanıcısına yanıt
    bütçe nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7500

• Rx5500m 1650ti ile 1660 arasında bir yerde güzel bir ekran kartı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.