Şimdi Ara

715 TL Everest M-435 23.8inç 75Hz 5ms Full HD 1080P HDMI+VGA IPS Led Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 715 TL Everest M-435 23.8inç 75Hz 5ms Full HD 1080P HDMI+VGA IPS Led Monitör
    www.n11.com
    Everest M-435 23.8' 75Hz 5ms IPS Full HD 1080P HDMI+VGA Led Monitör Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/everest-m-435-238-75hz-5ms-ips-full-hd-1080p-hdmivga-led-monitor-934189?magaza=marrka&v=1.96
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• parlaklığını muadil fiyattaki aoc ve lg gibi markalardan aşağıda. marka olarak güven vermiyor. :(
  • Paylaşım için teşekkürler. Benzer fiyatlarda Samsung CF390 modelini almıştım, alternatif olarak düşünülebilir. Yalnız o VA panel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IPS panel LG üretimi ve gerçekten harika , renkler görsel şölen sunuyor hele hele lacivert ile siyah gibi renkler İN-A-NIL-MAZ GÜZEL.

Hem 75 HZ , he hoparlörde var internette yok yazıyor ama hem giriş hem hoparlör mevcut ya da benim gibi 2020'de alanlara eklenmiş olabilir.

Parlaklık vs gayet güzel , monitörün adı Everest panel LG zaten şu anda bu paneli HP kullanıyor aynı panele Freesync eklenmiş fiyat 1200 TL.

Düşük mavi , Eco modu vs her şey var.

n11'den aldım , kutusu paketlenmesi gayet iyi , monitör güvenli bir kutu içinde gibi geldi , dışarıdan su vs. girmeyecek şekilde büyük poşet + bant içinde kutu , kutu içinde ayak , güç kablosu , iki devasa köpük ve monitörü koruyan bir elyaf örtü çıktı.

Ben çok memnun kaldım esasen iş yerine M-235 aldık oradan tespit ettim bunun iyi olduğunu.

M-635'in görüntüsü bundan kötü.

AOC'nin 900 liralık 24 inç monitörü bunun yanında rezil , Vatan'da baktım şok oldum TN panel gibi görüntü veriyor iğrençti.

Zaten ona kızdım internetten aldım.

Edit: Bin lira olmuş keşke iki tane alsaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 18 Ocak 2021; 12:16:1 >

• hocam selamlar 2 monitör kullanıcısıydım birinde oyun oynarken aynı anda diğerinde dizi film vs izlerdim. Şimdi 27" boyuta geçtim 1ms 144 hz monitörüm var.
    Bunun yanına uygun fiyatlı yine 27" olmak kaydıyla dizi film izlemelik bir monitör önerebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

hocam selamlar 2 monitör kullanıcısıydım birinde oyun oynarken aynı anda diğerinde dizi film vs izlerdim. Şimdi 27" boyuta geçtim 1ms 144 hz monitörüm var.
    Bunun yanına uygun fiyatlı yine 27" olmak kaydıyla dizi film izlemelik bir monitör önerebilir misin?
    997 TL Everest M-735 27" 75 Hz 5 MS Full HD HDMI+VGA IPS Panel Led Monitör
    GittiGidiyor
    Everest M-735 27 75 Hz 5 MS Full HD HDMI+VGA Led Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/everest-m-735-27-75-hz-5-ms-full-hd-hdmi-vga-led-monitor_pdp_563385788

1013 TL Dell SE2717H 27" 6ms 75Hz FreeSync (HDMI+ VGA) IPS Oyuncu Monitör
    www.hepsiburada.com
    Dell SE2717H 27 '' 6ms 75Hz FreeSync (HDMI+ VGA) IPS Oyuncu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dell-se2717h-27-6ms-75hz-freesync-hdmi-vga-ips-oyuncu-monitor-p-HBV000006UOC9

• Monitör 1017 TL olmuş.

Güzel monitör.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cohannan kullanıcısına yanıt

Hocam hazır kullanıcı yakalamışken sorayım :)

Monitörde oda sıcaklığı 26-27 iken mesela yazın, kullanıcıya göre sol kısımdan ortaya doğru bir bölüm biraz ısınıyor sizde de öyle mi?

OSD'de FREESYNC var sizde AMD kartta açabildiniz mi? Ben Freesync açtım ama 60 Hz çalışıyor 75 Hz yapamadım Nvidia kartta Overclock ile 75 Hz yapan varmış.

Monitörden ben memnunum, Everest'e ön yargı var ama beni çok şaşırttı sizde aynı şekilde mi düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

parlaklığını muadil fiyattaki aoc ve lg gibi markalardan aşağıda. marka olarak güven vermiyor. :(

DCR açınca RTS'de adamın gözünü alıyor hocam gündüz vakti güneşin yansımasına rağmen karanlık oyunları oynayabiliyorum. :)

Marka olarak panel önemli, o da LG panel. Şu an 2 bin TL'lik monitörle ayna panele bakıyoruz.

Çin dediğimiz ülke de küçük bir ülke değil, adamlar kendi gemisini, uçağını, işlemcisini, arabasını, telefonunu yapıyor ve hepsi de marka oldu.

Muadil fiyat TN paneller rezil kağıt helva gibi görüntü var, VA panellerden de M-435 fersah fersah üstün.

• konuyu hortlatmışsın 2 senelik konu. Soruyuda özelden sorsan daha yardımcı olurlar
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt

Çin halk kurtuluş ordusu ve Everest sağ ossun.  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.