Şimdi Ara

7199 TL Acer Nitro5 AN515 Intel Core i7 9750H 8GB 512GB GTX1660Ti Linux 15.6' FHD Taşınabilir Bilgis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7199 TL Acer Nitro5 AN515 Intel Core i7 9750H 8GB 512GB GTX1660Ti Linux 15.6" FHD Taşınabilir Bilgis

Resmi web sitesi:

7199 TL Acer Nitro5 AN515 Intel Core i7 9750H 8GB 512GB GTX1660Ti Linux 15.6" FHD Taşınabilir Bilgis

• 60hz olmasa alırnırdı valla .
  • Acer sağlam mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be fiyat çok uygun

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Aradaki farkı çok rahat anlıyor musun
    60 üzeri oynadığında nasıl oluyor nasıl hissediyorsun

• Bilmiyorum ama" ACER Markası, bana Uyduruk gibi geliyor ya.. Gerek Garantisi, gerekse servis desteği VS.
    Kullanan Arkadaşlar Bilgilendirme yaparsa sevinirim..
    Mesela Tekno mağazalara gidin bakın Acer neredeyse göremezsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat, çok çok uygun değil ama güzel.
    bahaneci tayfa gelmiş yine, bahaneleri bitmez, 60 hz olsa, windows yok diye sızlanırdı. ama kızmıyorum kendilerine, bu fiyatlara almak cesaret ister.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Aradaki farkı çok rahat anlıyor musun
    60 üzeri oynadığında nasıl oluyor nasıl hissediyorsun
    Cok var

• 2 hafta önce 6998 tl iken konusunu açmıştım. Laptop cayır cayır yanıyormuş bilginize.
  • Fırsata bir şey diyemem ama iki sene sonra ısınıp kapanma yapmaya başladığında pişman olursunuz, ben asla almazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DB7A8DFB

Fırsata bir şey diyemem ama iki sene sonra ısınıp kapanma yapmaya başladığında pişman olursunuz, ben asla almazdım
    öyle bişey yok. tüm oyun laptopları ısınır. altına soğutucu koyarsın ya da benim gibi takılmalara aldırmadan soğutucusuz oynarsın

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Laptoptan bahsediyoruz değil mi? Hangi soğutucuyla işlemcinizi ve ekran kartınızı soğutabileceksiniz merak ediyorum.

• quote:

Laptoptan bahsediyoruz değil mi? Hangi soğutucuyla işlemcinizi ve ekran kartınızı soğutabileceksiniz merak ediyorum.

• ilk versiyonlarından birini kullanıyorum. 5 seneye yakın oldu. acerlerde tek sorun klavyelerinin aşırı dandik olması. ben harici kullanıyorum, zaten oyun oynuyorsanız harici bir klavye almanızı öneririm.
    Bunun neredeyse hiçbirşeye yaramadığını bilmeyecek kadar oyun bilgisarı oynanamamışsınız sanırım.Yani bi dell xps yada alenware olsa onların iç mimarisi çok daha iyi ama benim gibi bizim gibi orta yollu oyuncu laptobu alanlar ortada löp diye kalıyor sıcaklıktan.Buda hiçbir işe yaramıyor.
    Kesin soğutur cpu ve gpuyu
    Ben de bir şey paylaşacaksınız diye bekliyordum, bu tür cihazlar yalnızca pilinizi soğutur. Dedim herhalde yeni bir teknoloji çıktı da haberimiz yok

Evet, tüm oyuncu laptopları ısınır. Hatta neredeyse tüm bilgisayar bileşenleri ısınır. Fakat Acer ve Hp biraz daha ısınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9DB7A8DFB -- 16 Ağustos 2019; 1:24:50 >
  • quote:

Ben de bir şey paylaşacaksınız diye bekliyordum, bu tür cihazlar yalnızca pilinizi soğutur. Dedim herhalde yeni bir teknoloji çıktı da haberimiz yok

Evet, tüm oyuncu laptopları ısınır. Hatta neredeyse tüm bilgisayar bileşenleri ısınır. Fakat Acer ve Hp biraz daha ısınır
    Hocam son lafınada bir ekleme yapayım
    Bu laptop da ekstra ısınır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

bi de böyle bir zımbırtı var

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Bunun neredeyse hiçbirşeye yaramadığını bilmeyecek kadar oyun bilgisarı oynanamamışsınız sanırım.Yani bi dell xps yada alenware olsa onların iç mimarisi çok daha iyi ama benim gibi bizim gibi orta yollu oyuncu laptobu alanlar ortada löp diye kalıyor sıcaklıktan.Buda hiçbir işe yaramıyor.
    https://forum.donanimhaber.com/alienware-r3-15-isinma-sorunu--132636499

www.sikayetvar.com
    Dell Bilgisayarım Çok Isınıyor
    https://www.sikayetvar.com/dell/dell-bilgisayarim-cok-isiniyor-1

20 bin liralık laptoplarda ısınma sorunu

Onlarda dahi olabildigini biliyorum.. Fakat simdi lineanin sorun cikarma ihtimaliyle mersonun sikinti cikarma ihtimalini karsilastirmayalim. Ikisi de cikarabilir. Fakat yolda gordugum linealarin arka bir stopu genelde yanmaz. Anlatabildimmi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.