Şimdi Ara

72 ~ 74 level 8 li Party ( 7 adet Euro INT ile) +1 warrior

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 72 ~ 74 level 8 li Party ( 7 adet Euro INT ile) mümkün mü ?

Arkadaşlar phbot boşa gitmesin diye vakti zamanında 40 levelden alıp 7 adet karakteri 72 il 74 levelleri arasına getirdim. Niya Sniper'da
    Wing'lere baktım hem boş slot pek yok, hemde olurda ölürlerse oraya gidemezler yolda at ölür, varış noktasına gelmeden yarı yolda kalırlar diye Niya Sniperda devam ettim.

Şimdi bunlardan 8 li parti kurmayı düşünüyorum.
    2 adet Bard Tambour ve Dancing için Full int
    4 adet Wizard daha yan bufflarını açmadım. Full int
    1 adet Wizard / Cleric (sp oldukça fazlaydı) Cleric olacak. Full int
    1 adet eskiden kalma Warrior , Lure ve Buff için. Full str
    Genel ortalama Levelleri 73 diyelim, bazıları 74 diğerleri neredeyse 74 olacaklar. Hepsi NPC den gelme SOS kullanıyor. Silah sorun değil ? Wizardlara 64 sun staff kullandırabilirim.
    Soru : Cleric 'de RESS olarak genelde ne kullanlıyor. Reverse Oblation mu ? Ress olarak hangi skill açsam verimli olur. Bütün Ress skillerini açmalı mıyım ? (Belirteyim, Phbot sadece 1 adet ress skillini kullanıyor.)

1 ) İlk etapda 70 level devil eye - demon eye düşünüyorum. Biraz Coin biriktirip Üstlük (chest) ve pantolon (leg) seal of sun yaparım diye düşündüm. Cleric ve Warrior Seal of Sun kalkan kullanır.
    2 ) Niya Soldier yada Niya Sniperlarda kastırmayı düşünüyorum, ilk etapda ( Black Eagle tavsiye eder misiniz ?)
    3) Level 76 olunca hepsini alıp Niya Mage Level 77 / 78
    4) Level 78 -79 olduklarında Niya General artık 80 - 81 olduklarında Wing' lere götürürüm.

Not: Elimde Çin Nuker mevcut Full int onun Buff 'u yeni sistemde buff gelmiş onuda kullanmak maksadıyla partiye dahil edebilirim.
    Amacım fikir alış verişi. Bu yollardan geçen arkadaşlar mutlaka aramızda vardır. Tek başıma 8 li parti ilk defa kuruyorum. Daha önce bir adet karakterim 8 li partilerde bulundu.

Level 72 olan 5 adet Çin Nuker Niya Soldierlarda parti kurup devam ediyorlar. Şimdilik hiç fena gitmiyor.

Program : phbot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 19 Kasım 2014; 17:32:38 >

• 1. 2 adet bard'a gerek yok. 1 bard yeter. Phy emilim ve mag atak arttırıcı olması yeterli. Bard int olmalı.

2. 4 adet wizard'a eyvallah.

3. Warrior da tamam.

4. 4 wizard, 1 bard, 1 cleric, 1 warrior, 1 nuker. Cleric ile wizard'lara str-int basarsın, warrior ile 2 wizard'a PQ basarsın, diğer wizard'ların PQ'sunu da nuker halleder.

5. Cleric char str olmalı. Partinin bel kemiği cleric buffer'dır.

6. Res skill'i olarak reverse immolation'ı kullan. Tüm partiye res atmak için ise holy group reverse skill'ini kullan. İkisini de listeye ekleyebilirsin.

7. Bu şekilde yüksek level'e kasman oldukça zor. Sürekli slot değiştirmekten de sıkılırsın. Malum, script hazırla falan. 110+ bir nuker ayarla, onunla 101 yap o partiyi. Ondan sonra partice kasmaya başla.
  • 110 üstü nuker ile 74 levelleri nerede Pvplevel yapıp 101 çıkaracağım. Roc 'a gittim. Yok yatma ihtimalleri yüksek, Jangan Cave 'e gideyim dedim. Ancak B2 Camp 8 den güzel exp geliyor. Fakat B1'de heykelin ortada 30 dakika biledin 1 saat için bütün parti yatıyor.
    > Power Level de öyle ayarladım ki, Sona olsun, DonwHang Cave olsun, Niya Sniper olsun charlar ölünce kendiliğinden şehre dönüp tekrar kasıldıkları noktaya geliyorlar,
    > Hele geceleri millet ne hinlik peşinde bir bilsen, O çarlar yatsın ölsün diye PK bile olan var, Pandora Box açan mı ? dersin, Yetmezmiş gibi birde Unique kalıntılar Giantlar, Elite lar, Pilar kıranlar.
  • 110 üstü nuker ile 74 levelleri nerede Pvplevel yapıp 101 çıkaracağım. Roc 'a gittim. Yok yatma ihtimalleri yüksek, Jangan Cave 'e gideyim dedim. Ancak B2 Camp 8 den güzel exp geliyor. Fakat B1'de heykelin ortada 30 dakika biledin 1 saat için bütün parti yatıyor.
    > Power Level de öyle ayarladım ki, Sona olsun, DonwHang Cave olsun, Niya Sniper olsun charlar ölünce kendiliğinden şehre dönüp tekrar kasıldıkları noktaya geliyorlar,
    > Hele geceleri millet ne hinlik peşinde bir bilsen, O çarlar yatsın ölsün diye PK bile olan var, Pandora Box açan mı ? dersin, Yetmezmiş gibi birde Unique kalıntılar Giantlar, Elite lar, Pilar kıranlar.
  • Mesela şu anda camp 9'da, 85-87 Wing'lerde kasabilirsin onları. 83-84 olduklarında Alexandria'ya çekersin, 101'liklere. 95'e kadar orada takılırsın, 95 olduklarında karşıya geçersin. Tabii karşı taraf için 115+ bir nuker olsa daha iyi olur. Bu şekilde 101 olursun, setlerini giydirirsin, direkt 109 parti yaparsın. 105'de SP cave'e girersin, SP işlerini halledersin. O iş de bittikten sonra, ver elini mirror.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camp 9 için düşük levellerin nerede durmaları gerekiyor böyle bir ekran görüntüsü atmanız mümkün mü ?
    95 olanları karşıya derken tam olarak nereye götürmem gerekir. Dün denemek amaçlı 100 level Uneng lerde 116 Wizard /Bard'ım ile Life Turnover açık olarak, 10 saat kadar kastım, Parti ortalaması zımbırtısını hesaba katarak, 86 level charları partiye aldım, gelen exp yükseleceğine iyice düştü. Kastığım karakter 72 leveldi. Düşük levelimde , yüksek levelimde ölmeden yatmadan gayet güzel devam ettiler.

Zaten zorlandığım kısım karakterleri 83 yapma bölümü, birde 95 den sonra nerede kasılıyor Onuda bilemiyorum. Bu konuların oldukça acemisiyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bu 4 noktadan birine koy düşük level char'larını. İyice duvara yanaştır. Burada 84-85 yapabilirsin. 88 level yaratıklar ve oldukça iyi spawn oluyorlar. Qin-Shi'nin diğer katlarıyla uğraşmaya gerek yok.

Sen parti ortalaması işini yanlış anlamışsın. Hem de 72 level char 101'lerde kasılamaz. Arada 29 level fark var. Fark 15'ten fazlaysa iyi kasılmazlar. Fark 10-11 civarındaysa gayet iyi kasılırlar.

95 olduklarında, 106-110 level yaratıkların bulunduğu, Alexandria'nın karşı yakasına geçebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64+9 sosun spear ve 72+9 sword
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman B2 Camp 9 Charları getirmenin en güvenilir yolu Guild itemlerinde satılan guild üyelerini çağırma özelliğini kullanmak. ( Desenize gitti günlük Genie lamp görevi :) )

Diğer tarafta 95 level olunca belirli güvenilir noktalar var mı ? Yoksa kasarken onlarıda partye dahil ediyor muyuz ?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 22 Kasım 2014; 1:00:45 >
  • Guild çağrısını yalnızca şehirlerde yapabilirsin. Char'ları yürüterek getirebilirsin, birazcık dikkatli olman yeterli.

Karşı tarafta da güvenli noktalar var. Tabii genellikle dolu oluyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.