Şimdi Ara

72+ LR BİR MAGE NASIL KESİLİR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: darksaga

ee kardes fd den öncesini hatirlarsan. asaslar magelere tek atıodu.:)))

ben o zamanları hatırlamak istemiorum.

ne oldum deil ne olacam diyeceksin..

yeni patch gelirde int priestler herkese tek atarmış

• sevindim yazılanlara,bizde bir sorun var diye düşünmeye başlamıştım ki benden 5 lvl yüksek charları bile kesiyorum vs lerde çok zaman ama bu mage olayı sinirimi bozmaya başlamıştı demekki şu oluyomus kimi görürsen dal mage görürsen kaç :)) yalnız şuda var yinede en kolay av mage ler oluyor okcu oynarken mage gördümmü hemen işaretliyorum bir kaç atış yetiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight_bagımlısı

quote:

ee kardes fd den öncesini hatirlarsan. asaslar magelere tek atıodu.:)))

ben o zamanları hatırlamak istemiorum.

ne oldum deil ne olacam diyeceksin..

yeni patch gelirde int priestler herkese tek atarmış

• Ezük Resist elbise bas kendine !
  • quote:

taliaya ragmen kitledigine göre magede de saglam ligthning damge veren itemler varmıs demekki.

walla kitleniosan yapabilcegin fazla bişey yok, ellerin havaya kaldır teslim ol

ama talia 200 lr miydi? 70-80 de sende olsa resit bi de magic shield bassan. 400 e yakın lr ile mantıken kitlenmemn lazımç

resist warken magic shield basamıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6e

assas isen magic sheld bas sonra dal gebert onuuu
    tabi combo yapmayıda bilcen

Evet Combo Yapmayı Bilceksin Ondan Sonra Vs Yapcaksın combo Yapmasını Bilmiyorsan Vs Yapmanın Anlamı yoq
  • takıalrdan gelen resisti kastettim orda. mageden alınan lightning resist skilinden deil yane.

200 talia+ 70/80 takıalrdan vs.+ magic shield= herhalde 400 civarı lr eder.
  • 72 mage tabiki sağlamdır ama ben asastım onceden magede wariorda kesim ama priestlere gıcık oluodum adam bi parasite bi torment bi malice buyur ms de ise yaramıo bide 72 se %200+400dmg ıskalama ıhtımali olmadan hep yatıodum o yuzden priest actım simdi logosta 62 im :d ...yani kısacası vs de magede olsan asasta wariorda yedinmi bu rez skillerini kitlesende fayda etmez :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyunman -- 13 Şubat 2007; 16:32:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oyunman

72 mage tabiki sağlamdır ama ben asastım onceden magede wariorda kesim ama priestlere gıcık oluodum adam bi parasite bi torment bi malice buyur ms de ise yaramıo bide 72 se %200+400dmg ıskalama ıhtımali olmadan hep yatıodum o yuzden priest actım simdi logosta 62 im :d ...yani kısacası vs de magede olsan asasta wariorda yedinmi bu rez skillerini kitlesende fayda etmez :d

72 mage 72 priest vs si olsun saniye düşünmem mage derim 1 ay önce sorsan priest derdim ama şu anda banko mage diyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

quote:

Orjinalden alıntı: Oyunman

72 mage tabiki sağlamdır ama ben asastım onceden magede wariorda kesim ama priestlere gıcık oluodum adam bi parasite bi torment bi malice buyur ms de ise yaramıo bide 72 se %200+400dmg ıskalama ıhtımali olmadan hep yatıodum o yuzden priest actım simdi logosta 62 im :d ...yani kısacası vs de magede olsan asasta wariorda yedinmi bu rez skillerini kitlesende fayda etmez :d

72 mage 72 priest vs si olsun saniye düşünmem mage derim 1 ay önce sorsan priest derdim ama şu anda banko mage diyorum..

gene prestin saglamlıgına baglı, saglam derken lr sine yane. kitlenmesse presit için mage kolay lokma.

ama genelde bp ler düşük lr li oldugu için asasdan daha kolay mage için.

• quote:

resisitin yoksa şansın yok.

basarsın magic shieldi, normal kombonu çalişirsin

lr 72 skill i karşısında magic shield hiçbirşey yapamaz en az 300 - 500 arası lr resitance olması lasım bu miktara ulaşmakta çok zor talia fln giyip magic shiel bassan belki kurtulursun 72 staff skilinden (gerçi bi video da izledim mage in biri gm i kitliyodu 72 staff skilliyle)
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Chaotic Chronicle

quote:

resisitin yoksa şansın yok.

basarsın magic shieldi, normal kombonu çalişirsin

lr 72 skill i karşısında magic shield hiçbirşey yapamaz en az 300 - 500 arası lr resitance olması lasım bu miktara ulaşmakta çok zor talia fln giyip magic shiel bassan belki kurtulursun 72 staff skilinden (gerçi bi video da izledim mage in biri gm i kitliyodu 72 staff skilliyle)

ben asas keser demedim ki zaten, asasın neyine 72+ mage kesmek.
    bak asssagılarıda oku da gör herkes ortak payda da birleşti, 72+ lightning magei kesmek biraz biiip ister

• peki 59 lwl bir lightning mage e karşı bir asasın kitlenmeme ihtimali var mı ?

geçen gün bi mage le kapıştık 3 vuruşunda 1 kere kitleyebildi ortalama.
    sadece dual kekuri ringlerin verdiği lr vardı 34 yada 32 olması gerek.
    fiyatlar düşünce alacaklarım la ki yakın zamanda düşeceğinide sanmıyorum lr 76 olucak peki o zaman 59lwl mageler beni kitleyebilir mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ElderBro-SemiPaper

+72 lr mage kesilmez ve öyle çıkıpta ben keserim dicek adam tanımıyom

maneste varsa 72level lr mage gelsin vs yapalım 67 arhcery tarafından nasıl kesiliyor görelim
  • 72 ligting staf skill vurdugu an stunlar kacis cok zordur..karşindaki bir pet mage ise zaten oldurme sansin azilir sonuc...72lwl mage
  • 72 lr magei kesebilcek tek bi karakter war archer
  • Priestsen yanında ligtining li goblın ve 2 parça takı kupe bulunduracan
  • aynı şey ardreamdada mageler çok egemen oldu mage gördüğüm zaman direk town atıyorum artık o kadar korkuyorum onlardan talia falan hak getire hiç bir işe yaramıo desem yeri kitliolar anlamadım gitti

ama şunu söliiim fd den sonra 70+ mageler çok feci iş yapmaya başladılar eğer başka bişiler yapılmassa diğer charlar gümbürtüye gidebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: GlaVe

72 lr magei kesebilcek tek bi karakter war archer

ne alaka archer stunlanmiyo mu?
  • uzaktan wuruor yani 72 büyüsü yakından ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.