Şimdi Ara

72+ LR BİR MAGE NASIL KESİLİR ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lr takılar 80 lr ve üstüne de bir magic shield ozaman nasıl vs yapılıor bak bakalım seni kitlemesi çok çok çok zor eğer dediklerim olursa ve kitlemeyen lightning mage hiç bir işe yyaramaz çünkü az damage vurur
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

quote:

Orjinalden alıntı: darksaga

taliaya ragmen kitledigine göre magede de saglam ligthning damge veren itemler varmıs demekki.

walla kitleniosan yapabilcegin fazla bişey yok, ellerin havaya kaldır teslim ol

lighting yiyince ellerini havayada kaldıramıyosun ! diyorumki cure atayım faydası olur yok atamıyosun bişi pot basmakdan başka hic bişi yapamıyosun hatta town bile çekilmiyo çok zaman ne iş bu be :)) ulan leg cutting yiyince cure atılıyoda mage kitleyince neden atılmasın ? çok salakça olmus fd den sonra adamlar oyunu mage lerin eline vermişler,vs yapıcam ama kımıldayamıycam town cekemiycem kaçamıycam cure atamıycam abartmışlar olayı bence,son 2 haftadır devamlı mage lerle vs halindeyim 72+ olan 1 tane mage kesemedim ama 72+ ne kadar asas varsa bayıltıyorum warriorlarla her türlü kafa kafaya girebiliyorum priestlerler debuf yemedikden sonra vs yapıyorum ama mage lere geldimmi kardeşim hiç bişi yapamıyorum ne lan bu...

Cok yanLıs düşünüyorsun.Adı Üstünde Light Stuned Ediyor >> KitLiyor KitLenmiş ŞeKiL ' de Cure Atmak Sence DeLice Bişey OLmaz mı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: MsJaCKaL

LR=lighting resist. demek kelimeleri yanlıy kullanmayalım paramun mu dönüyoruz lr dion Lighting olacak saygılar

bazı kelimeler knight ta yanlış alışılmış kullanılıyor buna fazla bir şey söylememek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MsJaCKaL

LR=lighting resist. demek kelimeleri yanlıy kullanmayalım paramun mu dönüyoruz lr dion Lighting olacak saygılar

bazı kelimeler knight ta yanlış alışılmış kullanılıyor buna fazla bir şey söylememek lazım
  • Bi ara arenaya gitmiştim. bi mage vardı lvl 74 lr mage herkesi alıodu sonra vs istedi benden. ilk vs yapışımızda aldı beni. ama hazır deildim onla vs yapmaya sonra bankaya gidip lr tü aldım sonra lupus giydim resistans ım baya arttı tekrar vs yaptık bu sefer ben aldım. 3. kez vs yapışımızda beni 1 kez kitledi ondada hp fazla olduğu için indirmede zorlandı hp mi alamadı. ama ona iyi vurdupum için kendini toplamakta zorlanıordu ve ben akıllılık yapı onun etrafımda dönmesi engellemek için bankada duran excep blade axe +7 yi aldım biliosunuki glasier bi silah yani lag tutma oranını baya yükseltior.beni belki lr bassamda alabilirdi ama akıllıca davrandığım için lag vurup yavaşlattım sonra combo yapıp aldım. tab magede akıllı davranırsa warıorla başa baş bi mücadele yapabilirler.

• rogue isen magic shield at,eğer sen de biraz sağlamsan alırsın,diğer türlü de sağlam warriorsan alırsın...Warriorlarda ressit fazla brz ;)
    Priestlerin ve ya başka magelerin(72den az) alabilceğini pek zannetmi0m...
  • Assasian charım varsa 72 isem yapıcaklarım şunlar:
    1. lr 200 talia giyerim.
    2. magic shield basarım.
    3.72 skilli ile başlar diğer skillerimide allah ne verdiyse boşaltırım. Ve kaybediceğimi sanmıyorum
  • Herkez Mage Olsun ozaman madem okadar sağlam

Tabiki 72+ lr veya herhangi bi mage vs de almak zor ama 72+ hangi clasdaki hangi charı eğer iyi oynuyosa yatırmak kolay o yüzden bence hiç bir char yenilmez değildir.

Sağlam bi assasin bazı arkadaşların dediği gibi gıdıklamaz arkadan gelip mage arkasını dönmeden "ok" basıp town görür.

Bazı videolarda görünüyor iyi bir player 1300+ defanslı 6 - 7 k healt'e sahip olan bi int presti 10 sn de alıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metergalesia

Herkez Mage Olsun ozaman madem okadar sağlam

Tabiki 72+ lr veya herhangi bi mage vs de almak zor ama 72+ hangi clasdaki hangi charı eğer iyi oynuyosa yatırmak kolay o yüzden bence hiç bir char yenilmez değildir.

Sağlam bi assasin bazı arkadaşların dediği gibi gıdıklamaz arkadan gelip mage arkasını dönmeden "ok" basıp town görür.

Bazı videolarda görünüyor iyi bir player 1300+ defanslı 6 - 7 k healt'e sahip olan bi int presti 10 sn de alıyor.

topicin başında sordugum soruya dikkat çekmek isterim,ben imkansız demedim her job un kendi özellikleri var evet bende diyorumki 72+ bir mage nasıl kesilir ? imkansız diye bişi yok herkes herkesi kesebilir ama mage ler 72+ olundugunda en zorlu sınıf oluyorlar şu anki izlenimlerim bunlar,bazı arkadaşlar demişki sen mage i çok büyütmüşşün arc ı kucultmussun ben arc oynuyorum yani okcu ve fd le birlikte mage lerin abartı skilleri olduğunu düşünmeye başladım ki yaptıgım denemeler sonucunda 72+ bir lighting mage in kesilmesinin çok zor olduğunu düşünmeye başladım olay bundan ibaret..

• Bence mage yi en rahat bp indirebilir paperse cok damage yer zaten pet mage ise debuff we tormentle
    kesebilir eger ama kitlersen ne yapardiosaniz kendini heallerr we yaklasinca mageyi birakmaazz
    Bp videolarini izleyin parasitleri atarken canlari hep azillio kendilerini healleyip 2 hellesde indirolar adami:D
  • Talia Skin:Resistance 200 ve magic sheild bastıgın zaman kitlemesi cok zor die düşünüorm bence 72 lr mageyi almanda cok yardimci olur..
  • quote:

varmı 72+ mage ile vs yapanlar bu konuda bilgili arkadaşlar ?

TALIA SKIN LR 200 TAKARSIN bak o zaman ne oluyo :D
  • Dedigim gibi işte talia and magic sheild scroll bastınmı kitlemesi imkansız denecek kadar zor..zor kitlenir magede assasın karsısında fazla duramaz itemleri cok saglam olmadigi sürece ve.sonuc olarak sadece yerdesin kardes dikkatli ol :)
  • 72lwl mageyi 70lwl warior harcar hiç bişeye gerekyok bufsuz bile keser Rogueye gelelim Magic Sheld Basarsın sağlam uninqe varsa rahatlıkla alırsın extaradan +200Fr takarsın Battle Pirest Parazit + Toruemnt atıp 4 -5 vuruşta yere serebilirMage ise onun işi zor anca LR staf vuracakta kitliyecek yada 56skılı kiminki fazla vurursa
  • Herkez lightning Talia Skin giy alırsın diyorda acaba merak ettimiz kaçınızda lightning resist. talia skin var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Ottoman -- 14 Şubat 2007; 5:55:27 >
  • vs de kesilmesi imkansız gibi bir şey ancak ÇOK sağlam apli bi warrior un varsa kitlenmeden bir şansın olabilir.Ama cz dersen Ib+8 ve 70+ rogue sağlam atacklı dayanamaz bence gelene kadar
  • Metergalesia katılıyorum sana .Acayip sağlam adamlar var dün areste asasın teki bana 1200 vurdu.Bende 1k defans 15 chtin DD defansı ve 32 Kalkan DD si bana 950 den yukarı vuran asas yok tu şoka girdim gerçi
    genede yatmadım
  • ağzım sulandı acaba bende mi mage açsamm
  • Gecen arenada priestle takılırken (İnt priest)
    lighting res: 90 olmasına ragmen bi lr mage 900-900 vurarak öldürdü
    agzım acık kaldı nasıl 900 vurur.
    Ares te bu kisi ismini yazmak isterdim ama bayagı karısık ve uzun kendisi yabancı zaten
  • quote:

varmı 72+ mage ile vs yapanlar bu konuda bilgili arkadaşlar ?

kesmesi zor biraz
    mage lvl 75 te yenilmez oluyor ne yazık ki..
    youtube de 3bin canlı warriorlara 75 skilliyle tek atan paper mage var
    izleyin iciniz gitsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.