Şimdi Ara

72+ LR BİR MAGE NASIL KESİLİR ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GlaVe

72 lr magei kesebilcek tek bi karakter war archer

o oku atana kadar mage 3 kere skill vurur ve kitlenir ..
  • her zaman vs yapabılırm sızlerle pek fazla ıtemım yok ama lvl ım 75 flame ım ama sızın ıcın lightning olurum sorun deıl server beramus
  • diesde oynayanlar bili crescent clanından nikolayi_hell (adını tam yazamadım) ı
    adam okçu ve magelerede gayet sağlam çakıyor. zaten o damage leri yiyen mageler geri kaçıyorlar.
    healırları yoksa o mage yatıyor.800den aşağı vurmuyor magelere

yani işini bilen bi archery i hiç bir mage yıkamaz lr de olsa. lr mage ye yavaşlatma sikilini atar ve ardından mesafeye göre gerekli skillleri atar.
    diyelimki ws deler.kesinlikle asasın styx kullanması gerekli ve bunu yiyen mage 72 vuruşunu manası biteceği için yapamicak ve mana pot basıcak bu arada da rogue 5liyi sıralicak.
    işini bilean archery i mageler yıkamaz(işini bilen dediysemde 51 lwl işini bilen itemsiz bir asasın 72 lwl mageyi yıkabileceğini düşünmemek gerekir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyDaggeR

quote:

Orjinalden alıntı: ElderBro-SemiPaper

+72 lr mage kesilmez ve öyle çıkıpta ben keserim dicek adam tanımıyom

maneste varsa 72level lr mage gelsin vs yapalım 67 arhcery tarafından nasıl kesiliyor görelim

yahu kardeş boş atılırda senin kadarınada pes diyorum,67 okcu ile 72 mage kesicen ? 3 k hp n vardır senin mage seni tahmini 10 saniyede yer belki oda sürmezde tahmini diyorum,ayrıca lighting mage e en fazla 2 ok atarsın 3. ye press ok the teleport..ha dahada iddialıyım diyosan beramusta arkadaşın varsa lvl i sınıfı hiç önemli değil gelirsin ben sana 72 mage bulurum kapışırsınız,74 warrioru gözümün önünde 20 saniyede indirdi adam seni ne şekillere sokar merak ediyorum ya neyse..

• quote:

Orjinalden alıntı: major24

diesde oynayanlar bili crescent clanından nikolayi_hell (adını tam yazamadım) ı
    adam okçu ve magelerede gayet sağlam çakıyor. zaten o damage leri yiyen mageler geri kaçıyorlar.

yani işini bilen bi archery i hiç bir mage yıkamaz lr de olsa. lr mage ye yavaşlatma sikilini atar ve ardından mesafeye göre gerekli skillleri atar.
    diyelimki ws deler.kesinlikle asasın styx kullanması gerekli ve bunu yiyen mage 72 vuruşunu manası biteceği için yapamicak ve mana pot basıcak bu arada da rogue 5liyi sıralicak.
    işini bilean archery i mageler yıkamaz(işini bilen dediysemde 51 lwl işini bilen itemsiz bir asasın 72 lwl mageyi yıkabileceğini düşünmemek gerekir)

yahu saçmalama allahaskına bende archery oynuyorum ve konuyu açanda benim nereye kesicek mage daldığı saniyeden itibaran kımıldamak imkansız zaten birde okcu minörde basamıyor sadece potla dalmak zorunda mage e o dediğin vatandas 72 iyi bir mage i alsın aşağı bu forumda ben salağım diye gezerim..

siz sanıyosunuz ki mage kacarken arkadan 800 bindiricem alıcam dimi :)) merak etme bende 800 civarı vuruyorum pet mage lere ama arkadan yada uzakdan kafa kafaya başbaşa kalsında o vatandaş o zaman görürüm ben onu..

anam sen çok komiksin he :)) styx dediğin vurusu yapmak ne kadar sürüyo biliyomusun sen ? ulan okcu elini kaldırıp styx atana kadar hp si yarı olur be 3 saniye kadar sürüyo styx atmak e hadi attın attında 5 li sallmışsın pardon demişsin hangi salak mage 5 li yer ? yada hangi okcu 5 li atar mage e ? 5 li atsan ne olcak 2 si ancak denk gelir 200+200 yani 400 vurur o sırada sen nerde olursun biliyomusun ? söliyim merak etme townda :)) press ok lersen tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieForYouu -- 13 Şubat 2007; 18:21:45 >

• Magemi kasmaya devam edeyim bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

quote:

yahu saçmalama allahaskına bende archery oynuyorum ve konuyu açanda benim nereye kesicek mage daldığı saniyeden itibaran kımıldamak imkansız zaten birde okcu minörde basamıyor sadece potla dalmak zorunda mage e o dediğin vatandas 72 iyi bir mage i alsın aşağı bu forumda ben salağım diye gezerim..

siz sanıyosunuz ki mage kacarken arkadan 800 bindiricem alıcam dimi :)) merak etme bende 800 civarı vuruyorum pet mage lere ama arkadan yada uzakdan kafa kafaya başbaşa kalsında o vatandaş o zaman görürüm ben onu..

anam sen çok komiksin he :)) styx dediğin vurusu yapmak ne kadar sürüyo biliyomusun sen ? ulan okcu elini kaldırıp styx atana kadar hp si yarı olur be 3 saniye kadar sürüyo styx atmak e hadi attın attında 5 li sallmışsın pardon demişsin hangi salak mage 5 li yer ? yada hangi okcu 5 li atar mage e ? 5 li atsan ne olcak 2 si ancak denk gelir 200+200 yani 400 vurur o sırada sen nerde olursun biliyomusun ? söliyim merak etme townda :)) press ok lersen tabi...

bence sen magelri gözünde çok büyütmüş , archeryde küçültmüşsün.
    okçu herzaman kazanır diyemem ama mageleri bu kadar yüce kişilikler olarak görme derim.
    iş gene itemlerde biter. eğer mage karşısındaki asası kitleyebiliyorsa %100 alır bu kesin bişi.
    ama şu da bilinmelidir ki her kuşun eti yenmez.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

quote:

bence sen magelri gözünde çok büyütmüş , archeryde küçültmüşsün.
    okçu herzaman kazanır diyemem ama mageleri bu kadar yüce kişilikler olarak görme derim.
    iş gene itemlerde biter. eğer mage karşısındaki asası kitleyebiliyorsa %100 alır bu kesin bişi.
    ama şu da bilinmelidir ki her kuşun eti yenmez.

+1111111

• 72+ lr mage kesilirmi bea adam tank gibi ! kitliyo seni biboq yapamıosun
  • allah ne verdiyse dal
  • Light mage in birinden 80 Lr alırsın..light belt takarsın..bide Blue Dragon Necklace takarsın ( 50Lr) ...
    o zmnda mage kafayı yer nie kitlenmio bu adam die :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubthedevils

Tourment Parasit + 2 tane Priest 72 skili = 50 np

• lr talia+birinden 80 lr al lr mage yaptığı damage görünce bırakır zaten vs yi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

lr talia+birinden 80 lr al lr mage yaptığı damage görünce bırakır zaten vs yi...

sanmam talia ile bile kitliyor. önemli olan damage vurması değil zaten kitlemesi.Mage kilitleyince minnor yapamıyosun bu yüzden işin potlara kalmış.Ancak potlada 72 ye bi yere kadar dayanırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _19O7_

quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

lr talia+birinden 80 lr al lr mage yaptığı damage görünce bırakır zaten vs yi...

sanmam talia ile bile kitliyor. önemli olan damage vurması değil zaten kitlemesi.Mage kilitleyince minnor yapamıyosun bu yüzden işin potlara kalmış.Ancak potlada 72 ye bi yere kadar dayanırsın.

tmm o zmn lr talia+mage den 80 lr+blue dragon necklace+lightning belt+dual roc
    eğer dondurursa ben infinity charımı cafedeki bebelere vericem

• Mage Bu Konuda Şanslı Ama Normal Bi Cz Durumunda Comba Bilen AsAs Daha ŞAnslı Bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkmalaan

Ezük Resist elbise bas kendine !

Sen Böle Diyerek Kendi Eziqlini Belli Edion Allah ıslah etsin
  • 72 den sonra 4evermage.. ozman kaybeden mage deıl dier charlar oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Pet_Mage_ -- 13 Şubat 2007; 21:23:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReTviEx

Mage Bu Konuda Şanslı Ama Normal Bi Cz Durumunda Comba Bilen AsAs Daha ŞAnslı Bence

asıl cz durumunda asas daha şanssız.

bizim asasımız sinsice mage e arkadan yaklastı gıdıklamaya basladı diyelim.

mageimizn yapcagi ilk iş ne?? tabiki hazırlıksız oldugu için öncelikle kaçmak ve pota abanmak.

ki 72+ bi magede 5000-6000 civarı bi healt oldugunu düşünürsen, magemiz spikei falan yedikten sonra 4k-5k civarı healthle karsı saldırıya gecip , zavallı asasımızı stunlayarak press ok durumuna getirdiginde 6k full hp ile işinizi bitirip yoluna devam edecektir.

hadi hayırlı traslar:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineered Rock -- 13 Şubat 2007; 21:27:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: darksaga

quote:

Orjinalden alıntı: ReTviEx

Mage Bu Konuda Şanslı Ama Normal Bi Cz Durumunda Comba Bilen AsAs Daha ŞAnslı Bence

asıl cz durumunda asas daha şanssız.

bizim asasımız sinsice mage e arkadan yaklastı gıdıklamaya basladı diyelim.

mageimizn yapcagi ilk iş ne?? tabiki hazırlıksız oldugu için öncelikle kaçmak ve pota abanmak.

ki 72+ bi magede 5000-6000 civarı bi healt oldugunu düşünürsen, magemiz spikei falan yedikten sonra 4k-5k civarı healthle karsı saldırıya gecip , zavallı asasımızı stunlayarak press ok durumuna getirdiginde 6k full hp ile işinizi bitirip yoluna devam edecektir.

hadi hayırlı traslar:)))

Çok traş cildi bozar Herkez Sanki AsAsda Öle Durucak sanıor duzgun comba bılen bırısı bı arkandan gıdıkaldıkdan sonra bırakmaz onu yere yatırır sornanı dııtttt buda asas yane 70 boru deıl

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.