Şimdi Ara

720p diziler ve filmler hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 720p dizi ya da filmler nasıl yapılıyor.? Bizim 720p olan dizilerimiz var mı ?.Hep yabancı dizilerde ve filmlerde görüyoruz.Bu konu hakkında bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlprouser -- 9 Ağustos 2011; 20:28:31 >

• değişik bi teori olacak.adamın pc de hd tv kartı vardır.yayın sırasında kaydeder.sonra upload eder.bizde net hızı yavaş olduğu olduğu için ripleyip koyuyorlar.yoksa kim uğraşır 4gb bir bölüm indirmek için.
  • Çözünürlük kamera ve montaj masasıyla ilgili bir durum, şuan ülkemizde hd yayın tam oturmadığı için programlar standart çözünürlükte yayımlanır
  • Teşekkürler arkadaşlar..
  • Star HD ile Behzat Ç. HD olarak yayınlandı. Sitesinden HD izleyebilirsin. Ayrıca TRT HD ile F1 yarışlarını HD olarak türkçe yorumcu ile izleyebiliyorsun. Fazla tv bakmadığım ve sadece bu 2si beni ilgilendirdiği için bunları biliyorum.
  • Bazı dizilerin hd versiyonları türk zorrent sitelerinde var. hepsi Kanald hd'den falan kayıtlı

720p diziler ve filmler hakkında ?
  • Kanal D ve Star TV direkt HD yayın veriyor ama diğer kanallarında çoğu içeriği artık HD çekiliyor. Reklam filmlerinde bu oran %95 felan heralde, son zamanlarda çekilen tüm reklamların görüntü kısımları 16:9. Madem kanalın yayını 4:3 neden siyah şeritle veriyorlarsa yayını, kes kenarlarından tam otursun ekrana.
  • Reklamın 16:9 olması HD olduğu anlamına gelmez, şuana kadar ben hd reklam göremedim(trt hd atv hd)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcelikbilek -- 11 Ağustos 2011; 13:54:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Bones

Çözünürlük kamera ve montaj masasıyla ilgili bir durum, şuan ülkemizde hd yayın tam oturmadığı için programlar standart çözünürlükte yayımlanır

"yayın" olacaktı.

Kitap, gazete vs. için yayım
    tv, sinema vs. için yayın
  • Valla bir sürü dizi var öyle.Atv'deki yeni sezonda bütün diziler ve programlar Hd diye biliyorum.Show tv Hd'de Muhteşem yüzyıl,Karadağlar,Adını feriha koydum gibi diziler yayınlanıyor.Buna ek olarak Kanald hd ve Star Hd var
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Çözünürlük kamera ve montaj masasıyla ilgili bir durum, şuan ülkemizde hd yayın tam oturmadığı için programlar standart çözünürlükte yayımlanır

"yayın" olacaktı.

Doğru söze ne hacet, daha dikkatli olacağım bundan sonra

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

"yayın" olacaktı.

Doğru söze ne hacet, daha dikkatli olacağım bundan sonra

Estafurullah

• Bildiğim kadarıyla Kanal D,Star ve ATV 720p,Show TV 1080p yayın yapıyor.
  • behzat ç.yi 720 p izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

Bildiğim kadarıyla Kanal D,Star ve ATV 720p,Show TV 1080p yayın yapıyor.

bende d-smart olmadığı için Kanal D HD, Star HD kanallarının yayınlarını bilmiyorum ama Gördüğüm kadarıyla TRT HD de ki reklamlar SD çözünürlükte
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

Bildiğim kadarıyla Kanal D,Star ve ATV 720p,Show TV 1080p yayın yapıyor.

bende d-smart olmadığı için Kanal D HD, Star HD kanallarının yayınlarını bilmiyorum ama Gördüğüm kadarıyla TRT HD de ki reklamlar SD çözünürlükte

TRT'yi bilmiyorum.
  • ATV ve A Haberinde HD yayını şifresiz.

Arena-trde var türkçe diziler. hepsi değil ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.