Şimdi Ara

720P ve Netbook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlara salona film izlemek için özellikle 720P için bir netbook almayı düşünüyorum, takılmadan bu işi başaracak netbook bilen yada kullana arkadaşlar varmı acaba, bilgisayar topla demeyin evde iki tane var ve onları taşımakla ugraşmak istemiyorum ama netbook ilede olmaz derseniz biraz daha ertelerim almayı.

yardımcı olursanız sevinirim.

• bu işler için üretilmiş ;

http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=JEaDVvtKZ9hHhda2

yada hdmi/dvi çıkışı olan bir netbook işinizi görür,

ama amaç sırf film izlemekse WD Media player en ucuz alternatif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helinda

Arkadaşlara salona film izlemek için özellikle 720P için bir netbook almayı düşünüyorum, takılmadan bu işi başaracak netbook bilen yada kullana arkadaşlar varmı acaba, bilgisayar topla demeyin evde iki tane var ve onları taşımakla ugraşmak istemiyorum ama netbook ilede olmaz derseniz biraz daha ertelerim almayı.

Şunu unutmayın Geforce 8xx 9xxx ekran kartınız olması lazım çoğu MKV Ler (DXVA) uzantılı çıkıyor onun için eğer sorunsuzca izlemek istiyosanız Nvıdıa tercih edin...
  • Netbooklar bu işin pek uygun değil. MKV işi ekran kartından ziyade işlemci hızıyla ilgilidir. 5 senelik 64mb ati9700 ile 1080p'de sorun yok. Ancak 1.6 ghz işlemci 720p'de yetse de 1080p'de sorun çıkaracak ve takılma yapacaktır.

Netbook yerine küçük notebook düşünmenizi tavsiye ederim.

Ayrıca o arkadaşın verdiği Asus linkindeki alet netbook değildir.
  • Evet o linkteki alet netbook değil, asusun bu işler için ürettiği pc box diye minik bi bilgisayar..
    Tv'nin yanına koyarsınız, hem film/dizileri indirir hemde izlersiniz..elektrik parasıda az gelir..

bende asus eee pc 900 var, denemek için smallville dizisinin x264 720p 1gb bir bölümünü indirip izledim.
    kendi ekranındaki görüntüde bi sorun olmuyor ama aletin sınırlarını zorladığı belli..hemde tv'ye anca VGA'dan ses sisteminede kulaklık çıkışından bağlanabiliyor.. özetle tavsiye etmem

WD media player aldım, 219 TL'ye çok memnunum.
  • Arkadaşlar amaç okula gidip gelirken ve her yerde rahat taşımak için netbook istiyorum, varsın 1080 oynatmasın, 720 yeter bana, arada film izlemek ve derslerimi çalışmak e-mailime bakmak istiyorum,720P için peki hangi netbook tavsiye edersiniz içinizde kullanıp tert eden varsa onu alayım yoksa hepside aynımı bunların desemde fiyatlar farklı çok.
  • ilk mesajdaki televizyona bağlayıp film izlemek ve son mesajdaki istekler çok farklı :)... şöyleki bendeki asus eee 900 "arada film izlemek ve derslerimi çalışmak e-mailime bakmak " işlerini çok başarıyla götürüyor , hatta evdeki büyük bilgisayarı artık sadece oyun oynamak için açıyorum, o nedenle tavsiye ederim..

eğer 720p film benim için yeterli diyorsanız, bi tane indirip yükleyin usb flash belleğe, teknosa vb. bir yere gidip oradaki netbook lara takarak deneyin, en sağlıklı öyle sonuç alırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helinda

Arkadaşlara salona film izlemek için özellikle 720P için bir netbook almayı düşünüyorum, takılmadan bu işi başaracak netbook bilen yada kullana arkadaşlar varmı acaba, bilgisayar topla demeyin evde iki tane var ve onları taşımakla ugraşmak istemiyorum ama netbook ilede olmaz derseniz biraz daha ertelerim almayı.

kesinlikle asus 1005HA öneririm 720p flimleri hasmadan açıyor çok rahat izleyebilirsiniz 3 aydır kullanıyorum sorunsuz şekilde,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.