Şimdi Ara

721 TL GAMEFORCE Xmesh Mini 4x120mm A-rgb Usb 3.0 Microatx Oyuncu Kasası xmeshmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 721 TL GAMEFORCE Xmesh Mini 4x120mm A-rgb Usb 3.0 Microatx Oyuncu Kasası xmeshmini

2

trendyol.com
    GAMEFORCE Xmesh Mini 4x120mm A-rgb Usb 3.0 Microatx Oyuncu Kasası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/gameforce/xmesh-mini-4x120mm-a-rgb-usb-3-0-microatx-oyuncu-kasasi-p-339723215?boutiqueId=61&merchantId=225728

• Şimdi bunun fanları hidro midrodur heeee.

Bu aralar çin türü markalardan iyice soğumaya başladım.

Emin olun game ile başlayan bir marka fiyat performans die ürettiği psunun için seasonic ayarında malzeme koymaz.

Uzun süredir bu tür markalara fiyat peformans deniyor ben sadece kulaklık ve klayye konusunda şans verilmesini düşünüyorum.

Düzenleme: Psu olayı sadece örnektir. Aynı şekilde bu tür kasalardan corsair ayarında fanlar çıkmayağı kesin. Bu yüzden fiyat performans değil fiyat malzeme die değişmesi lazım bu kelimenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 19 Kasım 2022; 17:10:54 >
  • Kasanın fiyat çok iyi ama inceleme bulamadım.Önde ve altta toz filtreesi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1450tlye sinerjiden corsair 4000d aldım 10 yıl kafam rahat :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kasanın yan kapağını kesip pleksi koysam daha iyi olacak sanırım. bu kadar uyguna güzel kasa hayal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.