En son 429K görmü$tüm bitane,bu adamın hançerlerinden geçmeyen adam kalmamı$tır herhalde kendi BG'sinde..
çüşşşşşş
quote:
Orijinalden alıntı: Failimechul
çüşşşşşş
quote:
Orijinalden alıntı: Wolvérine
Alıntıları Göster
benim sadece 7 katı
quote:
Orijinalden alıntı: Reahax
benim sadece 7 katı
Alıntıları Göster
OHA !
quote:
Orijinalden alıntı: s.u.i
OHA !
Alıntıları Göster
Bu kadar pvp çok gereksiz, no more PVP
quote:
Orijinalden alıntı: s.u.i
OHA !
Alıntıları Göster
ben 30k yaptım yuh diodum kendi kendime de buna bi şi diemicem herif pvp olayını yutmuş tükürmüştür herhlade
quote:
Orijinalden alıntı: tritone
ben 30k yaptım yuh diodum kendi kendime de buna bi şi diemicem herif pvp olayını yutmuş tükürmüştür herhlade
Alıntıları Göster
adamın setine bakılırsa bence kesmesi doğal baya eski bi oyuncu kesin de yindede
quote:
Orijinalden alıntı: turquoise.
adamın setine bakılırsa bence kesmesi doğal baya eski bi oyuncu kesin de yindede
Alıntıları Göster
abi adam rouge alamayacağı adam bi tek ii oynayan bi mage
quote:
Orijinalden alıntı: kucuk
abi adam rouge alamayacağı adam bi tek ii oynayan bi mage
Alıntıları Göster
oha çüş yazmışsınız da adamın oyundan tad aldıgı tek kısım olaiblir bence yani daha başka bi açıklama aklıma gelmiyor mantık olarak.Tabi bu adamın tad ama organı neresidir onuda bilemicem .
quote:
Orijinalden alıntı: fesat-team.T
oha çüş yazmışsınız da adamın oyundan tad aldıgı tek kısım olaiblir bence yani daha başka bi açıklama aklıma gelmiyor mantık olarak.Tabi bu adamın tad ama organı neresidir onuda bilemicem .
Alıntıları Göster
adam tam bir ruh hastası olmalı,hemen her horde ölmüş olmalı en az bir kere bu arkadaşa
quote:
Orijinalden alıntı: fesat-team.T
Alıntıları Göster
Battlemasterlarla kanka olmuştur adam heralde ...
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamscape
Battlemasterlarla kanka olmuştur adam heralde ...
Alıntıları Göster
rüyasında shadowstep atıyodur artık
quote:
Orijinalden alıntı: RFyo
rüyasında shadowstep atıyodur artık
Alıntıları Göster
yuh
quote:
Orijinalden alıntı: amboleos
yuh
Alıntıları Göster
Grand Marshal mıs adam normal yanı bg sadece ben bir horde olarak sıkılıyorum ama böyle tutkunlarıda var 730k
quote:
Orijinalden alıntı: amboleos
yuh
Alıntıları Göster
mşlh adam macro yapmıştır artık adamına göre
quote:
Orijinalden alıntı: malachi777
mşlh adam macro yapmıştır artık adamına göre
Alıntıları Göster
adam psikopatmış valla. eee bir roguede PvP için birebir karakter bence. Yaşasın Rogue....
quote:
Orijinalden alıntı: eddyy_law
adam psikopatmış valla. eee bir roguede PvP için birebir karakter bence. Yaşasın Rogue....
Alıntıları Göster
artık yolda geçenlere sap atmaya çalışıyordur
quote:
Orijinalden alıntı: eddyy_law