Şimdi Ara

730 metre santral mesafesinde VDSL bağlanabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
6.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu türknetin yapa altyapısında kullananlar var bende yapa dayım ama kullanamıyorum 😀 neyse o zaman yapacak birşey yok birde netspeedi deneyelim bakalim kürkçü dükkanına telekoma dönecekmiyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yemliha1903 Y kullanıcısına yanıt
    TürkTelekom iyidir çok pişman olup Türk Telekoma dönen gördüm.

VDSL 400 metreye kadar stabil verir sonrası ADSL olur

TİP-7 saha kabınleri bu mesafeyi kısaltıyor
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Yukarıda paylaştığım dolap tip 7 olmadığı belli oluyor ama merak ediyorum bu savaştan çıkmış gibi görünen dolap en eski tip dolap mi ?

Eskilerde model yok

bendede öyleydi haziran ayında TİP-7 taktılar Aralıkta Aktif oldu
    Tip 7 de VDSL Port olur Santral den saha dolapina fiber cekiliyor sonra Tip 7 yapiyor Tip 7 santral gyerine koyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom verirse alırsınız hocam vermek istemiyorlar bazen. Çok yüksek hız olmaz ama adsl’den daha fazlasını alırsınız kesin.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Anladım ben şimdi müdürlüğe gidince oradaki arkadaş alamazsınız derse diretmemin pek faydası olmaz diye düşünüyorum 50 mbps den 12-13 lere düşmek garip olucak ama hadi hayırlısı artık

Bir talepte bulundunuz mu yoksa kendilerimi taktı

• Benim şaşırdığım şeylerden biride şu yaşadığım bölge İstanbul'un merkezi yerlerinden biri yanımda forum istanbul AVM var ilerimde lüks oteller şirketler var hepsinde fiber bağlantı var çevre mahallelerinde de fiber var yıkık dökük mahallelerde bile var ama hepsinin birleşim noktası benim caddede yok sanırım talep yok burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemliha1903 -- 22 Nisan 2019; 22:6:20 >
    730 metreden 50 mbps zor hocam 25 filan görürsünüz en fazla bence

Telekom kendileri TİP-7 Saha Kabini montajını yaptı, sizin talebiniz pek önemli değil şöyle söyleyim evden çıkıp son 300-500 metre yakında TİP-7 kabin var mı kontrol edin eğer kabin varsa sizin evinizede gelme ihtimali var.
    DSL ayarlarından snr yükseltmeyi denediniz mi madem hızı düşürmediler siz kendiniz deneyin

daha ne istiyorsun 10 MBps upload tanılama yapmışlar 730 metre göre hat değerleri vdsl alıyor normal de turk telekom ekip port boşa gitmesin diye vermez
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    730 metre den 50 MBps yakın hız alıyor arkadaş hat değerlerini paylaşmış
  • 0365634 0 kullanıcısına yanıt
    Hız böyle ama kopma sorunu yaşıyorum 2018 hazirandan beridir 300+ gün oldu tahammülüm kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemliha1903 -- 23 Nisan 2019; 8:25:22 >
  • ugur747 U kullanıcısına yanıt
    Snr margin değeri ile download hızını kisitlayabiliyorsunuz uploadı elleyemiyorsunuz sorun hız kaynaklı değil büyük ihtimalle yani o da bir sebep tabi ama santral yada dolap kaynaklı bir sorun var çünkü yanlışlıkla hattımı gecen ay adsl yaptılar 12 mbpsde de kesiliyordu arızayı çozemiyorlar bu durumu btk ya ilettim turknet şöyle bir savunma yaptı sorun üzerinde çalışıyoruz kullanıcının kesinti olmasina rağmen kullanımı 400 GB üzerindedir tüm ay oturup film indirmek zorunda kalıyorum zaten bunlar yüzünden 3 dakikada bir net gidiyor ve dün saat 11 den beri dsl ışığı tamamen kesildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemliha1903 -- 23 Nisan 2019; 8:39:59 >
    Üst arka yan mahallelerimde dolaplar yeni ve fiber var benim caddeyi es gectiler herhalde hatta benim caddede de fiber bağlantı kablolari var ama Eds kameralarına gidiyor umarım bı ucunuda bize uzatırlar

Apartman Ankastrenize gidin, Ankastre üzerindeki Harf ve Sayıları not alın çevrenizde o sayılara uygun TİP-7 Kabin var mı kontrol edin.

Genel Müdürlüğe pek güvenmeyin, bana 24 mbps bile alamazsınız dediler TİP-7 Kabin benim evimin 10 metre yanında suan 80-90 mbps ye kadar destekliyor.

444 0 375'i arayıp en net bilgiyi onlar verir
    Dediğiniz sayılar bunlar mı ? 730 metre santral mesafesinde VDSL bağlanabilir mi?

muhtemelen evet başka sayı veya rakam var mı ?
    Bu sayılar bağlı olduğunuz kabini belirtiyor.
    TİP-7 kabinlerde de aynı sayı bulursan VDSL geçebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.