Şimdi Ara

730 metre santral mesafesinde VDSL bağlanabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
5.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bağlı olduğum santrale uzakligim 730 metre bazi sağlayıcılar sorunsuz baglayabileceklerini bazıları ara sıra sorun yaşanabileceğini bazıları ise hiç hizmet alamayacağımı söylüyor kafam karıştı bu mesafede Telekom VDSL bağlantı yapabilirmi altyapi sorguladigimda 26 mbps VDSL destekli gözüküyor

• 24 MBps alır
  • 0365634 0 kullanıcısına yanıt
    Kopma sorunu yaşar mıyım peki ?
  • yemliha1903 Y kullanıcısına yanıt
    O kadar fazla sorun olmaz.
  • 1 km kadar mesafeniz var 24 35 bağlatın olmazsa düşürtürsünüz başka yapacak bir şey yok, Etrafınızda TİP-7 Saha kabini olması gerekiyor.
    Santral'den VDSL veremezler. TİP-7 Saha kabini varsa VDSL alırsınız onun haricinde 700 küsür metre de Santralden direk alabileceğinizi sanmıyorum
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    santral den VDSL verebilirler santral den vdsl alan çok kişi var forum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634 -- 24 Nisan 2019; 12:44:39 >
    Hat zayıflaması fazla olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Hat zayıflaması fazla olacaktır
    Ben santralden vdsl alıyorum 52 mbit alt yapı destegim var 50 cok rahat alıyorum. suan turknetteyim ama zamnında telekomdan da 50 mbitlik paketi kullandım. santralden vdsl alınmaz diye bişey yok yani.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Santral de Vdsl kart var Tip 7 ne var ki ?
    Tip-7 kabin santralden gelen bağlantıyı size yakınlaştırır 200 metre ile 700 metre arası hat zayıflaması fazla olur.

TİP-7 Kabin varsa yaşayacağınız problem daha az olacaktır.
  • Telekom altyapı sorgulama sayfasinda sorgulayinca 26 MB altyapı gözüküyor ben 1 ay önce Telekom bölge müdürlüğüne gittim altyapı kontrolu için oradaki arkadaş altyapınız destekliyor fakat mesafeden dolayı Telekom bağlantı yapmaz dedi ben şuan yapa üzerinden 50 mb VDSL hizmet alıyorum turknetten ama kopma sorunu yaşıyorum hızı düşünün dediğimde hızı öyle dusuremeyiz diyorlar anlamadım nasıl bağlantı yapamıyorlar dün telefon ile telekomu aradım bu seferde bağlantının mümkün olduğunu söylediler ben şimdi müdürlüğe gittiğim zaman ne diyeceğimi bilemiyorum biri bağlanır diyor biri bağlanmaz diyor spesifik olarak sormam gereken bir soru var mı bu konuyla ilgili 2 sene taahhüt vereceğim için arada kaldım hat değerlerimide şu şekilde. Saha dolabıda bu 730 metre santral mesafesinde VDSL bağlanabilir mi? 730 metre santral mesafesinde VDSL bağlanabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemliha1903 -- 22 Nisan 2019; 14:2:18 >

• 960 metre mesafede adsl kullanıyorum. adsl için 12 mbit hız gözüküyor fakat 16 hız rahat alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 22 Nisan 2019; 12:57:4 >
  • Ben 600 küsür metreden VDSL 75 Mbit sorunsuz alıyorum. Herhangi bir kopma yaşamıyorum ve modem arayüzündeki maks ulaşabileceğim hız 90 küsür Mbit gösteriyor.
  • lewizsthank1 kullanıcısına yanıt
    Hangi servis saglayicisini kullaniyorsun ?
    Netspeed.
    Dilersen facebook sayfalarına mesaj at onlar sana ne kadar mesafeden ne kadar hız alabileceğini söylüyorlar.
    Attım VDSL in lafını dahi açmadilar 730 metre santral mesafesinde VDSL bağlanabilir mi?
    VDSL altyapınız yok sanırım
    İşte gariplikte burada bölgede VDSL altyapı var fakat mesafeyi sorun ediyorlar internetteki altyapı sorgulamalarında bı 13 MB gözüküyor bı 26 MB değişiyor sürekli 730 metreden daha fazla uzaklıkta hizmet alan insanlar var anlamadım gitti
  • Binadan çıkan internet kablosuna şöyle garip bir ek yapılmış zamaninda 730 metre santral mesafesinde VDSL bağlanabilir mi?
  • 700 Metre den VDSL olmaz kullanıyorum problem yok diyen yalan söyler.
    Kullanan varsa isbatlasın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.