Şimdi Ara

730 metre santral mesafesinde VDSL bağlanabilir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
5.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türk Telekoma Hat taşırsanız mevcut VDSL hattınız olduğu gibi taşınır zaten Türk Telekom alt yapısı kullanıyorsunuz.
    Siz kesinlikle hat iptali yapmayın portunuz giderse sıkıntı yaşama ihtimaliniz yüksek
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Yapa altyapidayım ortak değil mecburen iptal Edip gecicem
  • yemliha1903 Y kullanıcısına yanıt
    Şansını deneyebilirsiniz başka yapacak bir şey yok
    Doğru biliyorum değil mi yapa altyapıdan transfer alamıyor türk Telekom
    TT altyapı değilse sanmıyorum ama en net bilgiyi 444 0 375 den alabilirsiniz
  • Başka alternatifim olmadığı için maalesef birilerine gereğinden fazla para kazandırmak zorunda kalıyoruz
  • Netspeed var 16 Mbps 56 TL
    Millenicom ben millenicom kullaniyorum kopma sikintisi yok alper bey yardimci oluyor 69.90 TL 35 MBps alirdiniz kopma olmadan sizin kopma olmasini nedeni upload yuksek olması
    Fixnet 16 MBps 58 TL
    Göknet
    16 Mbps 85 TL veya 90 TL vardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 24 Nisan 2019; 15:12:16 >
  • Dediğiniz firmalarla görüştüm zaten hiçbiri 700 metre üzerine VDSL bağlantı verilemez diyor adsl olarakta 12-13 MB bağlantı olacağını söylüyor konuda bundan bahsetmiştim yukarılarda dikkatli okuduysaniz görmüşsünüzdür ve hiçbir zaman alsat firmalara güven olmayacağı fikrindeyim bu fikri 1 sene süründüren turknet oluşturmuş olabilir zihnimde çevremdeki kullanıcıların fikirlerine dayanarak ve Türk telekomun sorunları ciddiyetle karşılamasına dayanarak bu karara vardım umarım yanılmam. Size ve bana yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim iyi forumlar.
  • Bugün müdürlükten edindiğim bilgiye göre İstanbulun şu seçim telaşı bittikten sonra bölgemde fiber altyapı çalışması olacağını söylediler umarım doğrudur
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    İşin komik tarafı ben daha VAE ADSL alırken Turknet in hakkımda yapmış olduğu VAE VDSL iş emirleri TT tarafından mesafe ve eskime kaynaklı reddediliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C834D35AF

İşin komik tarafı ben daha VAE ADSL alırken Turknet in hakkımda yapmış olduğu VAE VDSL iş emirleri TT tarafından mesafe ve eskime kaynaklı reddediliyordu.
    telekomdakiler Kaç metereden vdsl vermeyi dusunuyorlardı acaba 100 filan mı:)
    Merhaba bu sabah türk Telekom ekibi internet. baglantimi yapmak için geldi vdsl durumunu aynı sizin gibi açıkladı öncelikle teşekkür ederim en doğru cevabı verdiğiniz için. Hangi firmaya abone olursam olayım sağlıklı bağlantı olması adına adsl bağlantı yapılacaktı Telekom 16 MB paketi hattima 70 TL ye tanımladı telekoma gectigim için pişman değilim en azından arayınca bir muhattabim var ve arıza durumlarında 2 gün icinde adresinize gelen ekipleri iyiki kürkçü dükkanına dönüşüm diyeyim umarım önümüzdeki günlerde de bu şekilde sorunsuz kullanabilirim iyi forumlar herkese.
    VDSL sinyal 5 km kadar calisir araştirma yap
    O hat 24 MBps alır VDSL Port boşa gitmesin diye vermiyorlar daha önce 40 MBps alan hat 24 MBps almaz mi ? nasil mantik ya ??
    Her yerde Tip 7 veya Tip 23 veya Tip 9 dolap yok Herkes Tip seridi dolaptan hizmet almiyor Santral den VDSL verebilirler santral yuksek hiz için vdsl 750 metre sınır mesafe
  • 0365634 0 kullanıcısına yanıt
    O 40 mbps sağlıklı bir değer degildi kopma sorunu düzelmedi hiç o değerlerde 19 Mayıs ı bekliyorum müdürlüğün planı 19 Mayıs'ta oturduğum semtte genel bir altyapı çalışması olacakmış o tarihten sonra araştırmaya devam edeceğim ve suanki 16 mbps hızda dahi hat degerlerim ve snr marginim berbat VDSL bağlantılar hakkında bende Max mesafeyi 1200 mt olarak okumuştum bugün gelen arkadaş dedi isterseniz VDSL de bağlanır ama alacağım hız ve sorun yasayıp yaşamamak belirsiz ve eger VDSL paket ile hizmeti baslatip daha düşük fiyatlı bir pakete geçiş yaptığınız zaman indirim hakkınız yanıyor gibi bir durum var sözleşmede okudum dün aklımda kaldığınca yazıyorum yanlışım olabilir dediğim gibi şuanda riske atmak istemedim 300 günün sonunda kopmayan internetimle biraz vakit geçirmek dileğim sonra tekrar kovalayacağım VDSL işini yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim
    Merhaba
    Santralden gelen fiber bağlantı uzak bölgelere KABİNLER vasıtası ile dağıtılır.Kabinler sayesinde sağlıklı hız alırsınız Kabinler aradaki mesafeyi kısaltıyor.
    Santral'e eviniz yakınsa 300 - 400 metre civarın da olduğu zaman direk santralden VDSL verilir.
    VDSL için maximum 400-450 metre mesafe olması önemlidir daha fazla olursa hat zayıflaması ve diğer sıkıntılar olur.

Kişilere yanlış bilgi verip maddi zarar almalarına sebep olmayın.
    PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    Teknik konu bilgisi sıfır olan ben değildim Santral den VDSL de bile santral mesafesi 750 metreye kadar alinanbilir santral den VDSL verilmez diye bir sey yok 500 Metreye yakin oturup 50 MBps alan var forum da @PoyrazKarayel59 hocam degerlerini paylasir misiniz ?
  • 40 MBps indirme tanimli ve 10 Mbps upload tanimli hat degerleri bundan degildi
    24 MBps de sikinti olmazdi fakat karar sizin kullancak olan sizsiniz hocan karar sizin saygı duyarim.
    @Ö1f1 hat degerlerine bakar misiniz

730 metre santral mesafesinde VDSL bağlanabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634 -- 26 Nisan 2019; 16:57:54 >
    Fotoğraftaki değerler ile normalde kopma olmadan kullanılır eğer bakır iyi durumda ise.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.