Şimdi Ara

7360 Rp dağıtıyorum, 1k vote, skin transfer (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
5.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RockMafia

yarın vereceğim bu arada skin o kadar iyi değil gibi

bence en çok yakışanlar lore a uygun olması amaç, bu sene amacım bunu gelecek sene de union u alıp tüm fiddle skinlerine sahip olmak..

Hepsi ile bambaşka duygular içerisindeyim, nasıl desem burada amaç farklı olmak değil farklı hissetmem.

• 250. ben oldum :P rp ne zaman gelir
  • 251 durmak yok upvotelere devam
  • upvote
  • Upvote dedim
  • upvote yaptım iyi şanslar
  • Hocam trade yapacak birini buldun mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Hocam trade yapacak birini buldun mu ?

evet var
  • Upvote dedim
  • Upvoted, iyi şanslar umarım uğraştığın şeyi alabilirsin
  • upvote
  • Upvote yapınca nerden anlıyorsunuz kimin yaptıgını?(Merak için soruyorum)
  • upvote yaptım :)
  • Upvote dedim ben de
  • Herşey hoş güzeldi taaki bügün oyuna girip senin afk olman yüzünden yenilene kadar hakediyormusun bu tür davranışla bi daha düşündüm
  • upvote yaptım headbang benim
  • upvote yaptım. nordic eastteyim rp çıkarsa bi riot graves patlatıcam :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turar mutar.durayim surda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upvote

Fiddle rehberi hala beklemekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quillinasty

Herşey hoş güzeldi taaki bügün oyuna girip senin afk olman yüzünden yenilene kadar hakediyormusun bu tür davranışla bi daha düşündüm

Flame in ve insanları yanlış yönlendirme çaban için teşekkür ederim öncelikle terimleri bilmediğinizi gösterdiniz bilmiyorsan açıklayayım öğrenin öyle kullanın ki forumda millete rezil olmayınız.

Öncelikle AFK nın açılımı Away From Keyboard dur, yani oyuncunun oyunun başına olmaması durumunda söylenir, suçlu oyuncudur.

peki bugun benim başıma gelen durum nedir?
    DC, DisConnected durumudur, yani bağlanamama durumudur, bu durumda maçlar genellikte bağlanana kadar durdurulur veya uluslar arası turnuvada maç tekrar yapılır veya yedek oyuncu devreye girer.

Hatta çok yakın zamanda, Gamer-marketin sponsoru olduğu takımının başına gelmiş durumdur yanılmıyorsam 4-5 gün olmakta, Irelia stun bugundan dolayı adam gitti geri gelemedi bağlanamadı bir türlü.

Kısacası Kayseri Melikgazi ilçesinde bu sabah uydunet'in kesilmiş olması benim suçum değildir, işin daha kötüsü benim çözüm olarak sunabileceğim bir durum-sonuç yok!Daha komik olanı ise ranked maç bile değil, benim neredeyse her maç başıma gelen bir durum.

Bu arada okuyanlar yanlış anlamasın, oyuna hiç giremedim yani feedleme, rakibe asistleme, flame, blame,unskilled, verbal abuse, offansive language vs. hiç olmadı bile!

Keşke insanları suçlamadan önce biraz daha hoşgörü vasıtasıyla, başına bir şey mi geldi? bir sorun mu oldu diye sorsaydınız. toplamda NA serveri ile yaklaşık 4.000 oyunu olan playerın 35 leavinin olması da manidar.(%0.8 ediyor.)

İşte kendi milletimle tad alarak oynıyamam için başka bir örnek daha.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.