Şimdi Ara

737-700 ile Sabiha Gökçen-Luton seferi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar, izinli olduğum bir iki günde bari size bir video hazırlayayım dedim. Gayet aşina olduğum bir senaryoyu size kaydettim. Elbette bazı önemli şeyleri FS'de yapamadım (IRS hazırlığı, yangın sistemi testi gibi).

Yaklaşık 72 tonluk Easyjet 737-700 ile LTFJ 24 pistinden FENER1P kalkışı ile hazırlık aşaması. MCP'de hız kısmına V2 girilişine dikkat edin (herkes kafasına göre giriyor gördüğüm kadarıyla). Radyoların, TCAS'in, altimetrenin kontrolü, motor çalıştırmadan sonra tüm uçuş kontrol yüzeylerinin kontrolü ve flap-kalkış trimi ayarlanmasıyla birlikte.

Bir iki hata var mı acaba?

Fırsat buldukça her aşamayı kaydedip seferi tamamlamayı umuyorum

ilk bölümü- kokpit hazırlığı (1. parça)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveready -- 7 Nisan 2008; 19:10:16 >

• Güzel Olmuş Ama Kasıyor Biraz Sanki
  • Kasıyor ya Ardacım, benim bilgisayarım sizinki gibi çifter çekirdekli değil, 3 senelik neredeyse.

buyrun 1. bölüm 2. parça. Böylece startup ve pushback prosedürü bitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveready -- 7 Nisan 2008; 19:38:54 >
  • elinize sağlık hocam güzel anlatım vallahi ne yalan söliyim çalıştırırken ve pushback esnasında yapmış olduğunuz ayarlamarın çoğunu yapmıyorum daha doğrusu bilmiyordum sizin sayenizde öğrenmiş oldum.iyi uçuşlar...
  • Hocam videolar süperde anlatım yok maalesef ses ya da en azından yazı ile anlatabilimisiniz?
  • Eveready;Haklısın Benimde Çift Çekirdek Deyil Ama İş Görüyor YineVideo Süper Gİdiyor Ellerine Sağlık
  • Sinancım haklısın anlatmadım pek bir şey :) Ne yazı ne de ses ekleyecek becerim var ne yazık ki o videolara :)

Turner, sen de eksik olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveready -- 8 Nisan 2008; 13:42:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın @Eveready gerçekten güzel videolar yalnız bir sorum var Virtual Cocpitte FSX deki gibi sağa sola dönme olayını nasıl yapabiliriz? Ben Joystiğin kendi tuşları ile ağır ağır yaptığımdan FS2004 de genelde VC yi kullanamıyorum ama FSX de sorun yok.

Saygılarımla

Edit: Birde şu uçağı bir dıştanda göstersen daha yeni Sabihadan Lutona Ingiltere'ye uğurladım annemleri birdaha göreyim şu uçağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilotk -- 8 Nisan 2008; 20:56:09 >
  • F1View programı var.
  • @fsavgi:

Selam,

Bu iş için arkadaşların verdiği Activecam diye bir programı kullandım. Mouse'un orta tuşunu basılı tutunca sağa sola bakılabiliyor.

Ek olarak,

Aynı zamanda belki dikkatinizi çekmiştir, uçağın sesleri de CFM56 motor sesini daha iyi veren bir ses paketiyle değiştirildi, böylece gerçek bir 737'ye daha çok benzemesini istedim ama yine de gerçeğine çok yakın değil... Yine de kalkışta ve tırmanışta climb power'in girişiyle gırlayan motor sesi fena olmadı, ama size bunları gösteremedim maalesef. Yakında bu sesleri kendim kaydetmeyi planlıyorum, belki gayet gerçekçi bir ses kalitesi yakalanabilir böylece.

Ses paketini bir arkadaşım yolladığı için nereden indirileceğini bilemiyorum. Activecam ise malum yerlerden bulunabilir sanırım.

Sevgiler, iyi uçuşlar.
  • Cevabınız için çok teşekkürler Activecam arşivimde mevcutmuş zaten öncedende kullandığımı hatırlıyorum ama hiç VC de kullanmamıştım. Tekrar Hayırlı Akşamla 30 Dakika sonra büyük maç var GS liyim ama FB yi destekleycez artık

Edit: Her zamanki seneryoyla karşı karşıyayım bu sefer başrolde ActiveCamera var. Sonu belli ÇALIŞMADI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilotk -- 8 Nisan 2008; 21:48:50 >
  • uplayalımda ihtiyacı olan arkadaşlar bakabilsin
  • quote:

Saygılarımla

Edit: Birde şu uçağı bir dıştanda göstersen daha yeni Sabihadan Lutona Ingiltere'ye uğurladım annemleri birdaha göreyim şu uçağı

Yeni gordum editi :)

Budur, G-EZJZ tescilli 73G, severim kendisini

737-700 ile Sabiha Gökçen-Luton seferi

quote:

uplayalımda ihtiyacı olan arkadaşlar bakabilsin

Tesekkur ederim de maalesef videoda aciklama yok hic Gerisi de gelmeyecek gibi duruyor zira tasinma is guc derken FS'ye ara vermek zorunda kaldik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveready -- 14 Nisan 2008; 23:12:29 >

• Sanırım bu uçakta Winglet yok .
    Tez zamanda A319 uçağına kavuşmanı dilerim.
  • Ellerine sağlık hocam
  • Şu scenery işini halletsem yeter.
  • Sagolasin Kapitän, iple cekiyoruz...

Size de tesekkurler sayin Göker.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.