Şimdi Ara

737 TL Fractal Design Integra M 750W 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı FD-PSU-IN3B-450W-EU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• C tier ve eski/alınması önerilmeyen PSU lar arasında.

737 TL Fractal Design Integra M 750W 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı FD-PSU-IN3B-450W-EU

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Güncel listede direkt yok bu PSU hatta.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Çok liste var da bana göre en güveniliri bu

• Bu liste tamamen uydurma resource kısmına girip bakin sacma sapan forum siteleri ve kullanici yorumlari var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu listeler kullanıcı yorumlarına göre çıkıyor. Örnek olarak bende CORSAIR TX850M var, bana kalırsa vasat altı bir psu. Fan çok sesli çalışıyor. Şimdi benim olumsuz yorumum bu ürünü C-tier yapar mı? Yapmaz. Para varsa psu uygun, sonuçta garantili ürün al geç.

• Dual eps var mıdır ki acep? Model kodu niye 450w:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Bunu yapanlar psu cultists'tekiler sanıyordum. Yanılmıyorsam LTT'dekini artık güncellemeyecekler miydi neydi.

Bu liste pek güncellenmiyor hocam. Aşağıdaki listeyi tercih edin.

737 TL Fractal Design Integra M 750W 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı FD-PSU-IN3B-450W-EUcultists network
    [psucultists] PSU Tier List rev. 15.0a - Cultists Network
    https://cultists.network/140/psu-tier-list/
  • ardack kullanıcısına yanıt

Uydurma olan kısmı neresi? 737 TL Fractal Design Integra M 750W 80+ Bronze Yarı Modüler Güç Kaynağı FD-PSU-IN3B-450W-EU 

Mesela kötü bir PSU yu kaliteli, kaliteliyi de kötü mü göstermişler? PSU ların incelemeleri, kalitesi ve listedeki yeri büyük oranda tutuyor.

Mesela hocam ben cok unlu bir teknoloji forumuyum ama "a" markasiyla iyi bir mazim yok ve bir liste hazirliyorum ve bu markayi sevmedigim icin listede yerin dibine sokuyorum. Diger acidan bakmak gerekirse konuya bu liste bir deneysel calismanin sonucu degil tamamen forumlar ve kullanici yorumlarina dayali.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ardack kullanıcısına yanıt

Bu sefer öbür forum kullanıcıları bunu şikayet eder. Userbenchmark gibi görüyorum tier list'leri. Yaklaşık kıyaslama için iyi, fakat ince detay kıyaslamasında iyi değiller, sonuçta user input'u var

• DRHARMLESS kullanıcısına yanıt

TX850m'i 8700k ve 9700k ile kullandım ara ara sistemi kapattığı, siyah ekrana düşürdüğü oluyordu çöp dedikleri cv650 3 senedir 1 kere yapmadı bu söylediklerimi bu listeler bana çok saçma geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 14 Nisan 2022; 15:35:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.