Şimdi Ara

73TL'lik yakıt ile 350 km şehir içi ile zamlara meydan okuyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

Hadi konu açan arkadaş gibi 1.0 1.2 motorlu hafif araçlarla benzinde 4 litrelere lpgde 6-7 litrelere eyvallah mümkünde, abicim 2.0 turbo dizel motora 1.8 benzinli araca bu değerleri yaktırdığını iddia edenler var. Sıkın anasını satıyım bedava nasılsa
    2 litre atmosferik benzinli araç, 30 litre LPG ile şehir içinde (Bu konuda geçen gibi, ortalama hız 30 civarı) 300 km görebiliyorum. Eğer ort. hız 20 olursa KM'de 250'lere doğru düşüyor. He klima hep açık bu arada bende de. Dilerseniz bir gün deneyebiliriz.
  • educationist E kullanıcısına yanıt
    Araç talisman hocam, ortalama hızım da 21 km araç tabi ağır yaklaşık 1600 kilolara dayanıyor ağırlığı ancak yinede herkesin bu kadar az yakarken benim en iyi denememde bile 7 nin altına düşüremem üzüyor çünkü genelde 8 civarı tüketim, belki dediğiniz gibi yol bilgisatarı yüksek gösteriyordur bir sonraki yakıt alışımda deniyeceğim zaten 1 haftaya kadar uzun yola çıkacağım orda daha net anlarım yol bilgisayarı mı sorun diye
  • istanbul dışında her araç az yakar. istanbuldaki trafik de hiç bir şehirde yok..
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Hızınız düşükmüş yoğun trafik ve ağır araç değerleri yükseltmiş ama pompa ölçümü yapın mutlaka renault yol bilgisayarı fazla gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 Avensis samsun Trabzon'a ortalama 6 litre yaktı.. LPG 7 yaksa.. 300 km de 21 litre.LPG 3 TL. 300 km de 63 TL yakmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert@eagle -- 16 Haziran 2018; 16:14:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akaryakıt fiyatları millete kafayı yedirdi yapılanlara bak

• bisiklet kullanmaya ne dersin 73 lirada cebinde kalır.

devleti yönetenler lüx sefa içinde yaşasın, sen kazancını vergiye yatır sinekten yağ çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litresi 3.43 den 100 liralık tüp ile ortalama 200 km si uzun yol 90 km si şehir içi dur kalk sinir eden trafikte orta hız karışık toplam 290 km yaptım.suan kırmızı ışıkta.tempra 1.6 karbüratör.nasil?

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 litreler falan abartı rakamlar. 1.2 kullanmış satmış biri olarak, 1.0-1.2 atmosferik Lpg li motorlar dikkatli kullanımda her şekilde piyasanın en ekonomik araçları, ki 3.20d in 7 litrenin altına düşmediği İstanbul trafiğinde ben 8 litreyle kullanabiliyordum.

• 208 1.2 VTi ETG5 LPG kullanıyordum. Beykoz-Göztepe arası 18-19 kuruş yaktırıyordum. Arabamı yatırım amacıyla sattım, 50 CC lik B sınıf ehliyet ile kullanılabilen motor aldım. Motor şuan 17.5 kuruş yakıyor. Arabamın değerini anlıyorum.

• Ayrıca LPG de litre fiyatı çok değişken dizele göre. Bi yerden 2.86 dan alıyorken 100 metre ilerdeki istasyonda 3.43 olduğunu görebiliyorsun.

• Belki Avrupa'nın emisyon kurallarına tabii olamadık ama yakıt tüketimi korkusu yüzünden yok LPG yok az yaktıralım derken Avrupa'dan daha az salınım yapacağız bu gidişle
  • 2004 focus hb 1.6 lpg li. Yaklaşık 32 litreyle şehiriçi 260-280 km gidiyorum. 100 km de 10 litrenin üzerinde yakıyor. Şehiriçide aşırı dur kalk yok akan trafik diyebilirim. Sizin yaktığınız değerlere bakarak benim arabayı yakmam lazım

• yakıt ekonomisi olmuş eyvallah ama 2.0 Mondeo gibi bir araçtan 1.0 i10 a geçmek ne bileyim garip geldi.
  • 0.9 tce lpgli uzun yolda kasarsan az yaktırmak için 3tl lpg fiyatıyla 14-15kuruş yakar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.