74,95 TL Qcy T1C Bluetooth Kulaklık
-
-
Seneler önce Çin'den getirtmiştim hâlâ çalışıyor, giriş seviyesi bir ürün düşünenler için iyi fırsat. Ama eski bir ürün olduğunu unutmayın, bunun üzerine onlarca yeni model üretti qcy.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutusu kapaksız.Buda taşımayı zorlaştırır.
Kablolu kulaklılar bile 50tl?!
Kargoyu ücretsiz yapmanın bir yolu var mı dostlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kulaklığı ikici kez aldım. Cebinizden komple çıkarmadan, kulaklıgı çıkarıp alabiliyorsunuz yada yerine bırakıyorsunuz, kapak ile uğraşmadan. Bu bana çok pratik geliyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 14 Kasım 2021; 12:52:29 > -
Marketten alınabiliyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aliexpress teki bu kulaklık niye ucuz bilen var mı. Buna kaç lira gümrük çıkar ki
-
Dip ses var mıydı bu kulaklıkta? (ses çalma aralarında sessiz olması gereken yerlerde gelen "tsss" şeklindeki ses)
-
Dip ses yok sesi gayet iyi, arada bağlantı sorunları oluyor silip yeniden eşleştirmek gerekiyor.
-
Yeni üyelik bonusu var sanırım. Vergi için ürünün trde kaça satıldığından tahmin edebiliriz. Gümrüğe sunma ücreti+Ürünün fiyatının %20si gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Satın alma bölümünde vergi dahil fiyat gözükebilir yoksa türkiyedeki fiyatına bakıp ona göre vergi yazarlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat 7.65 şu an. Aslında iyi bakılırsa uyguna çok şey vardır. Daha iyisi de olabilir. Türkiye de bunlar var mı bilmiyorum.
Ödeme ekranında görünen bu.
aliexpress.com101.48TRY |I7s TWS kablosuz kulaklık bluetooth 5.0 kulaklık spor kulaklık kulaklık kulak kablosuz bluetooth kulaklık için Mic ile xiaomi|Bluetooth Earphones & Headphones| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005003038357941.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.7d3d20eay91Stf&mp=1
-
Adres bilgilerini girmeden vergi gözükmez.
-
merhaba arkadaşlar, s20fe ye geçtiğim için cihazda 3,5mm jack girişi yok zaten kablolu kulaklığımın da silikonları kayıp. kablosuz kulaklık arıyordum genelde konuşma yapmak için ama sizce bunlar işimi görürmü?
-
üst seviye bir şey aramıyorsan işini görür. 2018den beri kullanıyorum, fiyatı da uygun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 15 Kasım 2021; 16:50:10 > -
yok hocam sadece evde ya da ofiste telefon görüşmesi yapmak için uygun bir şey arıyorum
-
Bu fiyatta mikrofonu iyi bulamazsınız. Konuşuluyor mu konuşuluyor ama öyle iyi bir sesi yok mikrofon olarak
Adres bilgileri girili ama görünen o bende. Başkasında vergi görünüyorsa tuhaf.
-
Tabi yuksek fiyatlilarla arasinda fark olacaktir elbet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bimcell hediye internet kazanma
- yanımda premium
- vodafone 10 gb hediye tobi
- bimcell yeni hat 19 tl
- vodafone 60 gb
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X