Şimdi Ara

74,95 TL Qcy T1C Bluetooth Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Seneler önce Çin'den getirtmiştim hâlâ çalışıyor, giriş seviyesi bir ürün düşünenler için iyi fırsat. Ama eski bir ürün olduğunu unutmayın, bunun üzerine onlarca yeni model üretti qcy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutusu kapaksız.Buda taşımayı zorlaştırır.

• Kablolu kulaklılar bile 50tl?!

• Kargoyu ücretsiz yapmanın bir yolu var mı dostlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kulaklığı ikici kez aldım. Cebinizden komple çıkarmadan, kulaklıgı çıkarıp alabiliyorsunuz yada yerine bırakıyorsunuz, kapak ile uğraşmadan. Bu bana çok pratik geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 14 Kasım 2021; 12:52:29 >
  • Marketten alınabiliyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aliexpress teki bu kulaklık niye ucuz bilen var mı. Buna kaç lira gümrük çıkar ki 74,95 TL Qcy T1C Bluetooth Kulaklık 

• Nakahella kullanıcısına yanıt

Dip ses var mıydı bu kulaklıkta? (ses çalma aralarında sessiz olması gereken yerlerde gelen "tsss" şeklindeki ses)

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt

Dip ses yok sesi gayet iyi, arada bağlantı sorunları oluyor silip yeniden eşleştirmek gerekiyor.

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Yeni üyelik bonusu var sanırım. Vergi için ürünün trde kaça satıldığından tahmin edebiliriz. Gümrüğe sunma ücreti+Ürünün fiyatının %20si gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Satın alma bölümünde vergi dahil fiyat gözükebilir yoksa türkiyedeki fiyatına bakıp ona göre vergi yazarlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat 7.65 şu an. Aslında iyi bakılırsa uyguna çok şey vardır. Daha iyisi de olabilir. Türkiye de bunlar var mı bilmiyorum.

Ödeme ekranında görünen bu.

74,95 TL Qcy T1C Bluetooth Kulaklıkaliexpress.com
    101.48TRY |I7s TWS kablosuz kulaklık bluetooth 5.0 kulaklık spor kulaklık kulaklık kulak kablosuz bluetooth kulaklık için Mic ile xiaomi|Bluetooth Earphones & Headphones| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005003038357941.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.7d3d20eay91Stf&mp=1

@Galatas4ray

Adres bilgilerini girmeden vergi gözükmez.

• merhaba arkadaşlar, s20fe ye geçtiğim için cihazda 3,5mm jack girişi yok zaten kablolu kulaklığımın da silikonları kayıp. kablosuz kulaklık arıyordum genelde konuşma yapmak için ama sizce bunlar işimi görürmü?

• bha41 kullanıcısına yanıt

üst seviye bir şey aramıyorsan işini görür. 2018den beri kullanıyorum, fiyatı da uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 15 Kasım 2021; 16:50:10 >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

yok hocam sadece evde ya da ofiste telefon görüşmesi yapmak için uygun bir şey arıyorum

• bha41 kullanıcısına yanıt

Bu fiyatta mikrofonu iyi bulamazsınız. Konuşuluyor mu konuşuluyor ama öyle iyi bir sesi yok mikrofon olarak

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt

Adres bilgileri girili ama görünen o bende. Başkasında vergi görünüyorsa tuhaf.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

Tabi yuksek fiyatlilarla arasinda fark olacaktir elbet

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.