Şimdi Ara

7470 TL MSI GF63 Thin 10SC-008XTR 1.86kg i5 10300H 8GB 256GB SSD GTX 1650 15.6' FHD 1.86kg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bütçe ne kullanım amacı ne bakıyosunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende MSI alacaktım, menteşe sorunu kronik hale gelmiş, garanti süresinde ücretsiz yapılır;ama ya s onrası ne olacak, o yüzden almaktan vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatif Statü Hakları

Bende MSI alacaktım, menteşe sorunu kronik hale gelmiş, garanti süresinde ücretsiz yapılır;ama ya s onrası ne olacak, o yüzden almaktan vazgeçtim.

Menteşe sorunu 4-5 yıl önceki laptoplarda vardı, sadece msi da değil çoğu markada aynı problem oluyor zaten. Kullanana bağlı. Bende sadece kapakçılar kırılmıştı 5 sene önce ama oynamasında sıkıntı yoktu. MSI'dan daha iyi soğutma performansına sahip laptop daha az

• Üstat MSI'yı çok araştırdım, halen sorun olduğunu yazanlar olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatif Statü Hakları

Üstat MSI'yı çok araştırdım, halen sorun olduğunu yazanlar olmuş.

Öyle yazan çok, ben 5 tane sıfır MSI laptop aldım bu yıl içinde. Bizim insan kullanmayı bilmeyip laptopa laf yapmayı çok biliyor. Millet daha esport nedir bilmezken MSI fnatic gibi takımlara 10-11 yıl önce sponsor oluyordu. Şimdi dün türeyen markalarla onu karşılaştırıyorlar hemen. Daha millette laptop yokken, MSI, Alienware oyuncu laptopları yapıyordu. X320 modeli ile başlamıştı 2009'ta.

Keyfiniz bilir yinede.

• Üstat, ilginiz için teşekkür ediyorum. Menteşe sorunu insanı rahatsız ediyor. Ya garantili olduğu dönemde teknik servisten değiştirmesine razı olacaksın ya da sonra sorun çıktığında parçalarını alıp montajını kendin yapacaksın :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.