Şimdi Ara

749 TL LG G3 Snapdragon 801/2GB Ram/💾16GB/📸13MP/📱5.5'(1440x2560)/🔋3000mAh(Delta Garantili) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şans işi telefon biraz bendeki g3 4 yıl oldu daha sorun çıkarmadı çok şükür ara sıra mavi ekran veriyor o kadar

Alnır mı sorusuna gelince sıfır olduğu şüpheli, sorun çıkarma olasılığı da yüksek yani alınmaz derim. Arkadaşların dediği gibi 1200 civarına güzel telefon bulursunuz diye düşünüyorum kafanız da rahat olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirasiyla once kasa catladi sonra ekran gitti,sonra hoporler bozuldu,sonra sarj soketi yandi,sonra garanti bitti ve ekran tekrar bozuldu,suanda bebegin elinde oyuncak sekkinde duruyor.Alacaksaniz buyrun

Not: oyunda oynanmiyor, 801 berbat bir islemci ekranin qhd cozunurlugune yetmiyor ekran ocaktaki tava kadar isiniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souledge -- 5 Haziran 2019; 21:18:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 yıl sıkıntısız kullandım, daha sonra anakart arızası verdi çöp oldu. Telefondan çok memnun olsam da ilk nesil 2k ekran ve sd801 bataryayı sömürüyor. Aynı kasada yeni donanımlı olsaydı kesin alırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ederi 400 500 o da kronik sorunu olmasaydı.
  • 5yil once g2yi 1000tlye almiştim. Bugun kamera güncel olarak yine 1000tl veririm. Çaliştığım yerde bilgi işlemci almişti g3ü, bir gün elime vr gözluk gecti. G2yi taktim hem küçük, hem cözünürlük kötü, kosa kosa bilgi işleme gittim, hemen 2 uygulama indirdik g3 e , açtim uygulamayi, taktim gözlüğe, 6 veya 7 dk sonra aşıri isinma hatasi verdi kapandi.

O vakitten sonra uzak durdum bu telefondan. Zaten 801, qualcommun yüz karasidir. 2.-3 telefon cikti bu işlemciyle, biri g3, hemen işlemciyi revize edip 801ac yaptilar 1-2 ay içinde de 805i çıkardilar.

Lg optimus ile başlayip Lg g2 ile devam eden muhtesem bir hava yakalamişti o dönemde. G3 lg ye mobil de havlu attirdi ve bir daha da f/p telefonu çıkartamadi lg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlumun lg telefonu verip yeni telefon almak için geçenlerde telefonculara gittim "Takas yapar mısınız?" diye sorduğumda "hangi cihaz?" dediler "Lg" dedim ve devamını dinlemeden biz almıyoruz başka yere bakın dediler

Bırakın g3 g4 kronik sıkıntılardan dolayı lg yi bırakın almayı ucuzdan takasa bile girmiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.