Şimdi Ara

749 TL LG G3 Snapdragon 801/2GB Ram/💾16GB/📸13MP/📱5.5'(1440x2560)/🔋3000mAh(Delta Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 TL farkla 3GB ram 32GB rom seçeneği de var. Satın alanların yorumları olumlu

749 TL LG G3 Snapdragon 801/2GB Ram/💾16GB/📸13MP/📱5.5'(1440x2560)/🔋3000mAh(Delta Garantili)
    urun.n11.com
    Lg G3 D855 Sıfır Cep Telefonu 2 Yıl Delta Servis Garantili - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g3-d855-sifir-cep-telefonu-2-yil-delta-servis-garantili-P326633440

Detaylı özellikler:
    www.gsmarena.com
    LG G3 - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/lg_g3-6294.php

Kullanabileceğiniz farklı kamera uygulamaları:

Cihaza kurabileceğiniz Android 9.0 romlar:
    XDA Developers
    LG G3 Forum on XDA Developers
    https://forum.xda-developers.com/lg-g3/development

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 30 Mayıs 2019; 14:7:15 >

• Bunlar yenilenmis felan olmuyor degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

Bunlar yenilenmis felan olmuyor degil mi?
    Valla sıfır demiş hocam alanlar aksi durum olsa belirtirdi. 41 yorumun hepsi olumlu
  • Eski telefon, ghost screen, bootloop, delta garanti, 16gb. Tavsiye etmiyorum. Fiyatına göre de iyi değil. kronik sorunu olmayan garantisi güvenilir telefon almak her daim daha iyi.

• Ne diyorsunuz alınır mı bu günün şartlarında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babans

Ne diyorsunuz alınır mı bu günün şartlarında?
    Cok eski alinmaz.800 tl ye tabi suanda cihazda yok en dusuk 1100-1200 den basliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estranged.

Eski telefon, ghost screen, bootloop, delta garanti, 16gb. Tavsiye etmiyorum. Fiyatına göre de iyi değil. kronik sorunu olmayan garantisi güvenilir telefon almak her daim daha iyi.
    Eski olmasına rağmen fiyat segmentinde benzer performansta cihaz yok. Bootloop, ghost screen olsa yorumlarda belirtilirdi diye düşünüyorum. İleride bu problemler çıkar mı bilinmez. Biraz şans işi kiminde bakıyorum mavi ekran veriyor fırında ısıtma vs. yapıyorlar kimi de sıfır problem kullanıyor cihazı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Doğru. Ben kullandım g3. İki kere garantiye gitti bozulup. 3.de ghost screen oldu. Garanti kabul etmedi bile kronik sorun bu cozemeyiz dediler. Hem de LG Türkiye. 3.kez bozulunca değiştirdiler. G4 ile. Ama arkadaş 5 senedir g3ü sorunsuz kullanıyor. Dediğiniz gibi şans işi.

• Telefon tarihinin en sorunlu telefonu sanırım. Fakat aynı zamanda çıktığı tarihin f/p canavarı.
    2 yıl kullandım. Binbir türlü sorundan sonra telefon dayanamayıp kendi kendini yok etti.

Şimdi alınır mı diye soruyorsanız? Alınmaz.
  • sifirsa alinir.

• Mezarından kaldırmışlar galiba. Yenilenmiş telefonlar bunlar. Sıfırı yok artık

• Açıkçası 2 GB ramli leş işlemcili kamerası tost makinesi gibi olan telefonlar yerine bu modeller alınabilir.
    Biraz şans işi oluyor fakat bütçe bu kadarsa kesinlikle bu risk alınır.
    LG G4 H815 32 GB / 3 GB Sıfır Cep Telefonu 1.249,00 TL yerine 949,00 TL
    urun.n11.com
    Lg G4 H815 32 Gb / 3 Gb Sıfır Cep Telefonu - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/lg-g4-h815-32-gb-3-gb-sifir-cep-telefonu-P317387309

• 5 Yıllık cihaz, sorunlarıyla meşhur bir seri, fakat 100$'lık fiyat cezbediyor. Yeni telefon alacak olsaydım aklımı çelerdi.
  • ne sıfırı yav lg fabrikasının gizli depolarında bile sıfırı yoktur
    ayrıca cihaz müthiş sorunlu muhtemelen bunlar tamir edilmiştir o yüzden elde patlamaka ihtimali çok çok fazla
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Alanların hepsi olumlu yorum yapmış. Bu kadar kişiyi sıfır olduğuna nasıl ikna edebilmiş olabilir ki?
  • Üzerine 100 lira daha koyun GM 8 alın en kötü, Nuh Nebiden kalma telefon alacağınıza en azindanazından adam gi i bir şey alın.

• ikinci el iphone 6 6s alın daha iyi
  • Zamanının amiral gemisi diye aldanıp almayın. Teknoloji hızlı ilerliyor. İşlemcisi 28nm ve günümüz giriş seviyesi telefon performansında. Belki kamerası giriş seviyesi cihazlardan iyidir o da yeterli bir sebep mi bence değil.

• 4 yıl önce sattım. 2 saat falan sot veriyordu. ısınıyor ve ısındığından dolayı kasası çatlıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 30 Mayıs 2019; 13:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

ne sıfırı yav lg fabrikasının gizli depolarında bile sıfırı yoktur
    ayrıca cihaz müthiş sorunlu muhtemelen bunlar tamir edilmiştir o yüzden elde patlamaka ihtimali çok çok fazla
    kesinlikle durum bu şekildedir.g3 artık alınmaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.