Şimdi Ara

749 TL LG G3 Snapdragon 801/2GB Ram/💾16GB/📸13MP/📱5.5'(1440x2560)/🔋3000mAh(Delta Garantili) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İslemci eski, tamir gormus, bataryasi bitik olabilir bence bunun yerine gm 8 gibi guncel modelleri tercih edin.

• İkinci el kategorisinde en az Snapdragon 625 işlemcili mis gibi cihazlar var bu bütçelere. Aman diyeyim bu kronik sorunlu cihaza sakın bulaşmayın, hele ki LG TR garantili değilse, en azından LG TR değişim, para iadesi yada bir üst model falan gibi güzellikler yapıyordu.
  • toplama telefon
  • Alınmaz kronik problemleri dolu. Android güncellemesi de yok. Lg nin telekomda çöküşünü başlatan modeller bunlar. Güncel işlemci mimarisine sahip telefon alın 1000 tl olsun ama temiz olsun. Teknosa da çalıştığım zamanlar en çok arızaya gelen modeldi.

• Eşimde g3 beat var. 5 yıldır kullanıyor halen sıkıntı yok. Şansına güvenen alsın denesin

• Sıfır olacağına ihtimal vermiyorum. Yenilenmiş cihaz olması %99.

• Sıfır olmaz 2.ele yönelmenizi tavsiye ederim.

• Lgnin bugünkü haline gelmesindeki en büyük suç herhalde g3tedir. Alınmaz, almayın.

• L.G2 den sonra batırdı sanırım.

• telefonla mesaj yazarken bile ısınan telefon ekran ışık seviyesi otomatikmen %80 e indirirdi,görünütülü konuşunca aşırı ısındı deyip kapanırdı

özellkikleri kağıt üzerinde iyi dursada ,işlemci-ekran uyumsuzluğu var ekran açılması yeterli ısınması için,sonra telefon sapıtıyor uygulamalar durduruldu hatası veriyor ısıdan, kullanılmaz duruma geliyor

alacaklar 100 kez düşünsün
  • 800 - 1000 lira bandında yurt dışı ya da 2.el güncel ve güzel cihazlar varken bu telefona bu para verilmez. ayrıca 2 yıl garantisine guvenmeyin, garantisi delta, ola ki bir arıza yasarsaniz telefonunuzla baş başa kalirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 30 Mayıs 2019; 21:19:48 >
  • Kasası çatlayan acayip ısınan berbat batarya ömrü olan bir telefon. Kesinlikle alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 saniye bakınca 90 derece oluyor.
  • LG sorunlarını ezberlemiş telefon uzmanı süper üyeler hemen dolmuş konuya.

G2 bile hala kullanılıyorken bu rahat iş görür.
  • Ben yanimda powerbank tasirim diyen alabilir hala kamerasi guzel işlemcisi iyi bir seri bence en buyuk handikapi pil 3000mah ama gunu degil yogun kullanimda ogleyi bulmuyor. Oyunlarda asiri ısınıyor. .. Kronik sikintilari saymiyorum bile onlar malum

• Ya saçmalamayın gözünüzü seveyim. Almak için tek sebep yok içindeki batarya yıldan dolayı bitti zaten.

• 3 sene once falan kullaniyordum o zaman da cirkin. mi6 ile telefon kullanmaya basladim. tek eksik on kamera da flash olayi yok. onu da yapan programlar vs vardir.

lg g3 o yonden guzeldi bak.
  • 4 sene önce alıştım. Akrabaya verdim hala kullanıyor. 750 liraya HD ekran telefon alınır ancak. 2k ekran ile pie rom atılırsa güzel olurdu.

• Eski telefon guncelleme yok. Sorunlu. Pahalı. Ikinci el lg g4 aldım. 250 tl. İş görüyor. Ama bence ederi maksimum 400

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.