Şimdi Ara

75.000 TL F/P araç tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Ceed yazan olmamış benim favorim ceed
    ben de bunu yazacaktım.

concept plus veya premium paket harika olur.

ben e aracımı satinca ceed almayi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

ben de bunu yazacaktım.

concept plus veya premium paket harika olur.

ben e aracımı satinca ceed almayi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Iyi bir tercih olur

• arkadaşım canın ne istiyorsa ona bin :) benim gördüğüm fransız arabar sıkıntılı. araba sadece şanzımadan ibaret değildir. Ayrıca bence en iyisi dsg dir. ona girmedim. ama sıfır alacaksın DSG li arabayı bence. 2.el bilemiyorsun nasıl kullanıldıgını.
    3008 dediğin arabada da inanılmaz kronik sorunlar vardır. şanzıman iyi olabilir ama baska seyler var.

2. el arabalarda O yüzden markaları genellemek yerine bence ilanları karşılaştırmak daha mantıklı . kimin nasıl kullandığını bilemiyorsunuz. tek başına su marka iyi kötü demek de dogru değil. işin içinde şans var, kullanım şekli var.. vb.
    Herkesin ihtiyacı farklı sonucta,
  • Captiva tabi ki 2010-2011 model 4 çeker, 7 kişilik, otomatik, şehir içi 10-13 litre, şehirler arası 7-8 litre tüketim. 2.0 dizel 150 hp motor, aisin 5 ileri otomatik şanzıman v.s.
  • 2015-2016 dizel fluence. Yakıtı az, parçası ucuz, iç hacmi geniş, sorunsuz. Eksi yönleri ise ses sistemi, yalıtımı.

• Bu konuda şuanda da öyle mi bilemem ama 1.2 TSI 86 PS Octavia Ambition en iyisiydi önceden,bence bir bakın derim.Az yakar,ortalama gider,iç mekan ve bagajı geniş,tasarımı bence hoş,sessiz ve rahat bir araba fiyatına göre.Benim gözümde tam bir aile arabası.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.